Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım kaç haftalıktı. 7 8 haftalıksa korunma bende öyle yaptım ama korunmayanlar maşallah kucağına aldı. 6 7 aylıklar içn öneriyorlar korunmayı.

canım kaç haftalıktı. 7 8 haftalıksa korunma bende öyle yaptım ama korunmayanlar maşallah kucağına aldı. 6 7 aylıklar içn öneriyorlar korunmayı.
7 haftayı geçmişti son adete göre ama son gittiğimde yani kürtaj kararı alındığında 6 haftada kalmış dedi doktor. Bende hiç korunmak istemiyorum ama eşim yine kötü bşi olur diye doktoru dinleyelim diyor. İkna edemem sanırım onu çok etkilendi bu olaydan o da. Ama gel BAna sor bugün daha 1 hafta oldu nasıl geçecek bu zamn.? Kürtajdan sonra korunmayan varmı aramızda acaba ya

Kızlar bende bugün kürtaj oldum benimde bebeğim gelişmemiş maalesef.. Çok zor bir durum Rabbim kimseyi o masaya yatirtmasin her nr sebepten olursa olsun. İşlem kolay ama psikolijim çok tuhaf uç dört tane kadinida çıkarıyorlardı ameliyathaneden o an elim Ayağım titremeye başladı aglayacaktm Rabbim sabir versin bizlere. Bir daha yasatmasin.. Ben ilk bir ay korunurum ramazan geliyor zaten eşimin is saati uymuyor iftardan sonra ise sahurda eve geliyor ... İnsaAllah atlatiriz ...

Bence kullanma canım düşük yaptırabilir adet söktürücü çok tuhaf doktorun nasıl boyle şey diyebilir.. İnsaAlah kullanmamissiňdir

ah canım benim yaa biz niye böyle olduk bilmiyorum. İyimisin şuan bi sıkıntın yok inşallah. Doktor ne kadar süre verdi sana? Ben ne diyorum biliomosun hemen hemen herkes bi düşük yapıyor hayatının bi zamanında biraz acı oldu ama biz bu hakkımızı doldurduk 2.ler inşallah nur topu gibi kucağımıza olacak diyorum. Buna inanıyorum, inanmak istiyorum. Zaten bu türlü iyimser şeyler düşünmezsem kafayı yicem. Hamilede kalabildik diyorum bi. Yandan. Doktor en. Önemli şey bu. Moralini bozma dedi. İnşallah hepimiz. Artık güzel günler görürüz. Diğer hamile olan arkadaşları da dua ile takip ediyorum. İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirler.

L loveandhope vesselam_ kizlar malesef kader arkadaşı olduk napalim bizim de sinavimiz buymus dogum beklersen bebegi ölü doğanlar var gene de buna da şükür rabbim vardir bi bildiği.Ben bi kac ay kesinlikle doktorumu dinleyeceğim çünkü tekrarlama riski var oluyor aslinda en sağlıklısı 6 ay ama biz genede 3 ay diyelim dedi.benim esimde istemiyor zaten vucutldun dinlensin kafamiz rahatlasin kendine gelmis olursun hem daha sağlıklı olur dedi hem bünye hemde psikolojik olarak iyilesirsin olacak bebek te daha sağlıklı olur falan dedi.bende bilmiyorum nasil dayanacagim bi kaç ay ama korkuyorum bi taraftan da ikinci olursa kaldirabilirmiyim diye.rabbim bizim yüzümü güldürsun tez zamanda inşallah bi kac ay sonra tekrar hamile haberlerimizi aliriz birbirimizin

Bende öyle düşünüyorum canım pozitif düşünelim pozitif olsun inşaAllah herşey isyan etmeden atlatmak onemli Rabbimize sığındım artik o ne derse... Bu doktor uç ay dedi ama benim tüp bebek merkezindeki doktorum 1-1,5 ay korun dedi.. Aslında hic korunmak istemiyorum bizim burada bir tanıdık var kadın bazı sebeplerden kürtaj olmak zorunda kaldı bir iki aya tekrar hamile kaldı hemde ikiz gebelik bunlara kiyamadi.. Çok var hemen hamile kalan böyle yeter ki Allah istesin insaAllah bundan sonraki süreçlerde sağlıklı gebelik yasar hayırlısiyla kucagimiza almayi nasip etsin.. Rabbim kimsenin de kucağını bos koymasin evlat hasretiyle sınamasin. Suanki hamilellede sağlıklı gebelik yaşasın inşaAllah

Ah canım dert ortagim ben hep şöyle düşünüyorum Rabbimizin iyi kullariyiz ve bize daha büyük acılar yaşatmak istemedi
.dedigin gibi buna şükür bizim için küçük sınav insanlar daha neler neler yaşıyor Rabbim onlara sabir versin inşaAllah. En yakin zamanda güzel haberler alırız insaAllah

İnşallah canim benim inşallah

Kizlar nasilsiniz bugun gittim dra yumurtalara bakti 3 tane 9 mm 1 tane 13 mm var dedi olmaz dedi bekleyelim dedi ben demedim mi igne verin die vermedi simdi beni hapla bekletiyorlar off ve cuma cagirdi beni ya anlamadigim 9 gunde olusmayan yumurta cumaya kadar kac mm buyuyecek ve kac mm olmasi gerekiyor ki asilama icin benim ilk asilamamda dr dememisti yumurta boyutunu ne diyorsunuz cumaya kadar kac mm buyur

Burda sabahtan beri bir yagmur yagiyor cok guzel az once camdan izledim aranizda dusuk yapanlar var tedaviyi bekleyenler var yeni baslayanlar var daha yeni hamile kalanlar var hepinize tek tek yazmiyorum die umursamadigimi dusunmeyin tek tek dua ettim sizlere de yagmurda yapilan dualar kabul olurmus gonlumden hepinizi gecirdim rabbim yardimciniz olsun ins dualarda bulusalim

Aysemzumram canim kullandim bugun 2 gun ama hala adet olmadim. Dr. Muayenede cok inceledi rahmin kalinlasmis icinde bisey gorunmuyor yeni olabilirde fakat bu ilac zarar vermez korkma dedi insaallah vardir bisey olmaz canim

Coraspin kanı inceltiyo tatlım doktorun verdiği ilaç dışında sen bir şey kullanma
Mrb kızlar ben dün aşılama yaptirdim bugün bitki çayı içtim ısırgan yeşil çay sineması kiraz sapı karanfil birşey olur mu ki ağrılarım birden durdu ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…