• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok tatlim elimize bir takvim verdi orada hersey ayrintisiyla yaziyor.
Benim ilac bitince bir gun ara vericem sonra gobekten igne ondan birgun sonra kontrole cagirip ona gorede catlama ignesi olucam... surec bu....
hm o zaman gobekten oldugun igne de klomen gibi yumurta icin ben de klomenin 3. Gun 3 gun o igneden olmustum dr yumurta ceperinin guclenmesi icin verdim dedi ilk tedavimde oyle olmustum asilama oncesi sonra igne bitti catlatma oldum asilama oldum seni de ondan cagirmamis yumurtayla ugrasiyor daha:KK54:

Benide ilaç bittikten dört gün sonra cagirmisti tatlım catlatici iğne verdi ertesi günü aşılama yaptık

Demekki ilac kullanırken takip etmiyorlar.
ben yurtdisinda oldugum icin doktorla iletisimi esim kuruyor ve ben aklimdaki sorulari soramiyorum. Oyuzden sizlere danisiyorum....

Mrbb ben de lklomene basladiM beni de yumurta takibi icin 5 gun sonra cagirdi ama ilac bittikten sonraki 5. Gun gec gibi geldi bana ama vardir bir bildikleri demekki senin yumurtana guvenmis dr buyuyeceginden emin olmustur ya da cagirdi sen mi atladin aceba anlamamis olabilir misin canim
Ben hep 7gun sonra gttim bence gec degil erken bilr sole ben 5 gun kullanip iko gub ara verip diyordum buyumus oluyordu gaytte

Pardon bittikte 4gun sonra mi kullandgin 4.gunu mu anlamayamdim tatlim ben carsamba basldysam diger carsamba giderdim yani 5 gun kullanr iki gun ara verip ole giderdim bittikten 4 gun sonra gec gbi evet ama vardir bir bildgi

Kızlar aşılamada 10. Günün sonuna geldim. Bugüne kadar çok umutluydum,bugün bir korku sardı içimi. Midem nasıl yanıyor anlatamam. Allah'ım boş çevirmesin beni inşallah

Pardon bittikte 4gun sonra mi kullandgin 4.gunu mu anlamayamdim tatlim ben carsamba basldysam diger carsamba giderdim yani 5 gun kullanr iki gun ara verip ole giderdim bittikten 4 gun sonra gec gbi evet ama vardir bir bildgi
Soyle soyleyim canim sali basladim çarsamba cagirdi

Cnm yazdim gitmemis msj soyle soyleyim sali basladim çarsamba kontrole cagirdi

Kızlar aşılamada 10. Günün sonuna geldim. Bugüne kadar çok umutluydum,bugün bir korku sardı içimi. Midem nasıl yanıyor anlatamam. Allah'ım boş çevirmesin beni inşallah
canim senin belirtinde bu olur insallah kotuye yorma ltfn... herkesin belirtileri farkli... pozitif ol :nazar::KK68:

Saol cnm gecti gitti napalim kismet degilmis sen nasilsin neler yapiyosun
inşallah bidahakine hayırlısyla doğar
şuanlık adetimin 15 gün kadar geçmesini bekliyorum bugün regl günüm canım bemm yumurtlamam geç olabiliyor bazen duruma göre adet söktürücü içip soğankürü yapacagım faydası olmazsada ramazan bayramından sonra ya asılama olurum yada iğneli yumurtlama tedavisi ben 5 kereye kadar aşılama yada yumurtlam atedavisi görmeden tüp düşünmüyorm

Aynen tatlım doktor dört gün sonra gel dedi bide adetin 5. Günü başlamıştı ilaca

Back