Yok tatlım benim sancı ya göre catlayip catlamadigini anladı ultrasona koymadan orda tuhaf oldum zaten bi bak yumurta ne durumda çatladimi öyle aşılama yapDemekki ilac kullanırken takip etmiyorlar.
ben yurtdisinda oldugum icin doktorla iletisimi esim kuruyor ve ben aklimdaki sorulari soramiyorum. Oyuzden sizlere danisiyorum....
Aynen benim gibi sadece on tane hap kullandım sabah akşam beş günde bitti dört gün sonra çatlama iğnesi vuruldu bu iyiye işarettir çünkü doktor iki türlü tedavi var dedi bi İğneli bi ilaçlı yumurtaliklar iyi calisiyosa sadece hap veriyolar yok zor çalışan yumurtaysa iğne veriyolarAma ben bu ay sadece hap kullandim igne yok o da 5 gunde bitti zaten
Benim de belirtim olmadi canim aset gunu karnim agridi ama regl olmadim. Ama bugun kanamam var cok korkuyorumBugüne kadar o kadar olumluydum ki bugün ne oldu anlamadım. Hiçbir adet belirtimde yok aslında ama bilmiyorum yaa. Senin oldu mu belirti hiç
Canım doktoru ara istiyosan belirt ona bak ne diycek inş önemli bir şey yokturBenim yine kanamam var bu defa bildigin kirmizi geliyo iki uc damla geldi ve cok korkuyorum
vücudu yoruyor kürtaj canım ben 2 defa yaşadım. Allah birdaha göstermesin kimselere. inşallah alırız bizde bebişlerimizi kucağımızaBenimde kanamam 3de bitmisti bakalm ne zaman olacam tekrardan 22gun falan oldu 21gunde bir adet olurum bir dahaki aya olurm heralde
Hep ariyorum adan normal diyo bu defa aramadimCanım doktoru ara istiyosan belirt ona bak ne diycek inş önemli bir şey yoktur
Başka doktora görün onunda bir görüşünü al belki içini rahatlatır canımHep ariyorum adan normal diyo bu defa aramadim
Canim benim doktorum corasprinle folik asit vermisti gebelige yardimci dieaz once bir yerde okudu bebek aspirini hamileligi kolaylastiriyormus duyan var mi ben hic duymadim kan sulandirici icin icerlerdi ama duymadim bu konu hakkinda bilgisi olan ???
Amin canim inş hepimizin yüzü gülerKizlar yorumlarinizi takip ediyorum ben Suan hic bisi yapmiyorum dolayisiyla sizlerin guzel haberlerini bekliyorum malum korunma donemindeyim insallah bi gun hepimiz gulecegiz bu topikye
Canım senden çok umutluyum fazla heyecanlandirmakta istemiyorum ama içimde hep umut var seninle ilgili nedense inşallah yanilmam ve yaniltmam seni de nasip olurAmin canim inş hepimizin yüzü güler
Allah razı olsun senden canım benim dualarini eksik etme inş on yıldan sonra mucizem tüp bebek ile gelirCanım senden çok umutluyum fazla heyecanlandirmakta istemiyorum ama içimde hep umut var seninle ilgili nedense inşallah yanilmam ve yaniltmam seni de nasip olur
Bu son randebumu bekliyorum sonra bakicam ya belki doktr degistiririmBaşka doktora görün onunda bir görüşünü al belki içini rahatlatır canım
Insallah canim hepimiz guleriz yakindaKizlar yorumlarinizi takip ediyorum ben Suan hic bisi yapmiyorum dolayisiyla sizlerin guzel haberlerini bekliyorum malum korunma donemindeyim insallah bi gun hepimiz gulecegiz bu topikye
Ben kurtaj olmadm kendiliginden dustu sebebini aratrsaydin dusuklernin canimvücudu yoruyor kürtaj canım ben 2 defa yaşadım. Allah birdaha göstermesin kimselere. inşallah alırız bizde bebişlerimizi kucağımıza
Değiştir tatlım belki diğer doktor daha mantıklı konuşurBu son randebumu bekliyorum sonra bakicam ya belki doktr degistiririm
Ne zaman belli oldu sonucunuz neler yaptınız bu süreçte bende bugün yaptirdim aşılama hiç acim ağrım olmadı aksam ilişki oldu mu aşılama günü progestan kullandin miKizlar meraba memlekete gitmistim 20 gundur yazamadim Tlfndaki internetim cok azdi. Bu arada asilamamin sonucu pozitif oldu cok sükür dün geldim ankaraya hemen doktora gittik keseyi gorduk gayet guzel dedi doktor haftaya da kalp atisi icin cagirdi heyecan ve korkuyla bekliyorum. Mesajlarin hepsini okudum kurtaj olan arkadasim rabbim tez zamanda saglikli sihatli bebekler nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?