hm o zaman gobekten oldugun igne de klomen gibi yumurta icin ben de klomenin 3. Gun 3 gun o igneden olmustum dr yumurta ceperinin guclenmesi icin verdim dedi ilk tedavimde oyle olmustum asilama oncesi sonra igne bitti catlatma oldum asilama oldum seni de ondan cagirmamis yumurtayla ugrasiyor dahaYok tatlim elimize bir takvim verdi orada hersey ayrintisiyla yaziyor.
Benim ilac bitince bir gun ara vericem sonra gobekten igne ondan birgun sonra kontrole cagirip ona gorede catlama ignesi olucam... surec bu....
Benide ilaç bittikten dört gün sonra cagirmisti tatlım catlatici iğne verdi ertesi günü aşılama yaptık
Hm sevindim canim sagol bilgin icin ya peki sanci olayin ??Benide ilaç bittikten dört gün sonra cagirmisti tatlım catlatici iğne verdi ertesi günü aşılama yaptık
Ben hep 7gun sonra gttim bence gec degil erken bilr sole ben 5 gun kullanip iko gub ara verip diyordum buyumus oluyordu gaytteMrbb ben de lklomene basladiM beni de yumurta takibi icin 5 gun sonra cagirdi ama ilac bittikten sonraki 5. Gun gec gibi geldi bana ama vardir bir bildikleri demekki senin yumurtana guvenmis dr buyuyeceginden emin olmustur ya da cagirdi sen mi atladin aceba anlamamis olabilir misin canim
Az once klomen kullananlar topiginde okudum oyle demis bi kiz sasirdim bir de emin konusmus ki aceba dedim yaniBebek aspirinini ağız içinde çıkan yaraların üstüne koyuyolar geçiyo ama gebeliği kolaylaştırdigini duymamistim canım
Soyle soyleyim canim sali basladim çarsamba cagirdiPardon bittikte 4gun sonra mi kullandgin 4.gunu mu anlamayamdim tatlim ben carsamba basldysam diger carsamba giderdim yani 5 gun kullanr iki gun ara verip ole giderdim bittikten 4 gun sonra gec gbi evet ama vardir bir bildgi
Ben 9. Gun gitmiş oluyorumBen hep 7gun sonra gttim bence gec degil erken bilr sole ben 5 gun kullanip iko gub ara verip diyordum buyumus oluyordu gaytte
Olumlu dusun canim olumlu olur inşallahKızlar aşılamada 10. Günün sonuna geldim. Bugüne kadar çok umutluydum,bugün bir korku sardı içimi. Midem nasıl yanıyor anlatamam. Allah'ım boş çevirmesin beni inşallah
Cnm yazdim gitmemis msj soyle soyleyim sali basladim çarsamba kontrole cagirdiPardon bittikte 4gun sonra mi kullandgin 4.gunu mu anlamayamdim tatlim ben carsamba basldysam diger carsamba giderdim yani 5 gun kullanr iki gun ara verip ole giderdim bittikten 4 gun sonra gec gbi evet ama vardir bir bildgi
Peki senin sancin devam etti mi hep benim 3 gundur hic sancim yok kiCnm yazdim gitmemis msj soyle soyleyim sali basladim çarsamba kontrole cagirdi
Ben 9. Gun gitmiş oluyorum
Bugüne kadar o kadar olumluydum ki bugün ne oldu anlamadım. Hiçbir adet belirtimde yok aslında ama bilmiyorum yaa. Senin oldu mu belirti hiçOlumlu dusun canim olumlu olur inşallah
canim senin belirtinde bu olur insallah kotuye yorma ltfn... herkesin belirtileri farkli... pozitif olKızlar aşılamada 10. Günün sonuna geldim. Bugüne kadar çok umutluydum,bugün bir korku sardı içimi. Midem nasıl yanıyor anlatamam. Allah'ım boş çevirmesin beni inşallah
Ama ben bu ay sadece hap kullandim igne yok o da 5 gunde bitti zatenbende oyle olacak 9. gun ultrasonla goruntuleyip ona gore catlama ignemi olucam
Ama ben bu ay sadece hap kullandim igne yok o da 5 gunde bitti zaten
inşallah bidahakine hayırlısyla doğarSaol cnm gecti gitti napalim kismet degilmis sen nasilsin neler yapiyosun
Aynen tatlım doktor dört gün sonra gel dedi bide adetin 5. Günü başlamıştı ilacaPardon bittikte 4gun sonra mi kullandgin 4.gunu mu anlamayamdim tatlim ben carsamba basldysam diger carsamba giderdim yani 5 gun kullanr iki gun ara verip ole giderdim bittikten 4 gun sonra gec gbi evet ama vardir bir bildgi
Sancı tam gaz devam ediyor tatlımHm sevindim canim sagol bilgin icin ya peki sanci olayin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?