herşey allahtan canım rabbim en iyisini bilir o yazar biz yaşarız maşallah ne kadar güçlüsün ne güzel yazmışsın senin bu gücünle her şey çok güzel olacak inş kendine dikkat etEvetttt canlar artık gelisemeyen minige bu gün son verildi sabah saatlerinde hic Bisi hissetmedim tabi canim doktorum gayet başarılı bir operasyon yapmış ne aci ne ağrı ne aşırı kanama hic bisi yasamiyorum Suan çok şükür.anesteziden ayilmaya çalışırken çok aglamisim sadece doktoeumun göz yaşlarımi sildigini hatırlıyorum.rabbim yardim etsin bundan sonrasi için hayırlısı buymus diyip kabullendim tevekkül ettim yapacak bisi yok
canım her şey allah tan o yazar biz yaşarız maşallah sana ne kadar güçlüsün maşallah helal olsun inancına helal olsun inş en kısa zamanda her şey çok güzel olur tekrar sağlıklı nur topu gibi bebişler verir inş sıkma canını yine olur inşEvetttt canlar artık gelisemeyen minige bu gün son verildi sabah saatlerinde hic Bisi hissetmedim tabi canim doktorum gayet başarılı bir operasyon yapmış ne aci ne ağrı ne aşırı kanama hic bisi yasamiyorum Suan çok şükür.anesteziden ayilmaya çalışırken çok aglamisim sadece doktoeumun göz yaşlarımi sildigini hatırlıyorum.rabbim yardim etsin bundan sonrasi için hayırlısı buymus diyip kabullendim tevekkül ettim yapacak bisi yok
Canim o kadar üzgünüm neden bu aşılama böyle oluyor anlam veremiyorum benimde gelismedi ve pazar günü kürtaj oldum rabbim sana yardim etsin insallahKızlar benimde ii gittiği söylenen gebeliğim aslında öyle gitmiyormuş dün kanamam oldu hastaneye gittik bebek gelişmemiş dediler. Perşembe kürtaj olucam bende. O kadar üzgünüm ki.( Anlatamam. aşılama da bi sıkıntı var ama hamile kalan 4kişiden sağlıklı olan yok tesadüfmü bu? direk tüp denicem sanırım artık
Canım usg nin iyi olması çok önemli iyi bi yerde baktır tekrar allah büyük duyulur inşallah ya.ben en son 6+3 de gittim biri 17 biri 18 mm di keselerin içlerinde bebekleride gördük ama ikiz olduğunda bazen geç duyuluo kalp atışı dediler bakalım Perşembe tekrar gidicezKesem için ilk basta gelişmez bebek oluşmaz kese içinde kanama var ve bu kanamadan kesenin sekli bozulmuş dendi.. Kesem büyüdü bebeğim gelişti en son kontrolde kese içinde kanama görünmedi sekli düzelmişti ama ben o doktorun ultrasonuna pek guvendmedim çok dandikti..onun için tüp bebek merkezindeki doktoruma son kontrole gidecem orada yaptırmıştım asilamami. Kesem 7+3tu 18mm yakındı seninkiler nasıl kaç haftalık oldun
Canim valla ne hikmetse yazini okurken ağladım acaba güçlü olmaya ve görünmeye mi çalışıyorum gercekten guclumuyum bilemiyorum ama şundan eminim asla isyan etmedim rabbime sigindim hayirda şer de ondan ben allahin beni sevdiğine inaniyorum ki sağlıksız olacak bi bebegi erkenden sonlanmasina sebep verdi hayırlısı buymuş tez zamanda sağlıklı bebislerimizi alalim kucagimiza inşallahcanım her şey allah tan o yazar biz yaşarız maşallah sana ne kadar güçlüsün maşallah helal olsun inancına helal olsun inş en kısa zamanda her şey çok güzel olur tekrar sağlıklı nur topu gibi bebişler verir inş sıkma canını yine olur inş
Canim inanmiyorum ya geçmişi okuyodum Suan sana yazicaktim benim de testim yarim saat sonra çıkmıştı cizgim cok umitlenmistim bildigin adet gibimi oldun yaniGünaydın kızlar adet oldum
Canim hic bisi olmaz allahin izniyle bi tanesi yeterli döllenme icin zaten inşallah pozitif olur2.asilamami yaptirdik bu sabah Ilkinde asilamadan sonra 30 dk fln kramp olmustu bu sefer hicbisey olmadi cok rahat gecti ama sperm sayisi azdi bu seferkinde Normalde 180 milyon olan sperm bugun 50 milyon oldu Nasl bu kadar dustu bilmiyorumama olacagi varsa 1 spermle de oluyo diye kendimi avutuyorum
evet cnm bazen güçlü görünmeye çalışırız içimiz kan ağlarken sen de öyle hissedersin bu çok normal kendini dinlememeye çalış başka şeylerle uğraş bir dönem eminim atlatacaksın bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun demekki güzel taraflarını görmeye çalışalım isyan ediyoruz bazen ama bu inançsızlığımızdan değil tevekkülümüzün eksikliğinden ne yapalım böyle sınanıyoruz dediğin gibi sağlıksız olsaydı ne yapacaktık arkadaşımın daum send. çocuğu var askere gidemeyecek evlenemeyecek işe gidemeyecek die kendini yiyip bitiriyor çocuğun temizliğine kadar o yapıyor babası yurt dışında hergün gözyaşı döküyor ama bence o kadın cennetlik bak rabbim her şeyin güzelini verir ama biz hep neden deriz isteğimiz olmayıncaama bilmiyoruz ki hayırlısı olan oymuş .. biz şimdi seni nasıl teselli etsek ne desek boş kendini yıpratma yine deneyim devam edin inş daha güzel olacak her şey unutacağız kötü günleriCanim valla ne hikmetse yazini okurken ağladım acaba güçlü olmaya ve görünmeye mi çalışıyorum gercekten guclumuyum bilemiyorum ama şundan eminim asla isyan etmedim rabbime sigindim hayirda şer de ondan ben allahin beni sevdiğine inaniyorum ki sağlıksız olacak bi bebegi erkenden sonlanmasina sebep verdi hayırlısı buymuş tez zamanda sağlıklı bebislerimizi alalim kucagimiza inşallah
Evet canim haklisin hayatta neler var bi tanıdığım doğuma gidecekken bi hafta önce kontrolü herşeyi normalken ölü bebek doğum yapti düşünsene beterin beteri var rabbim esirgesin herşeyin bi zamani var bizde sabırla doğru zamani bekleyecegiz yapacak Bisi yok malesef hakkimizda hayırlısı olsunevet cnm bazen güçlü görünmeye çalışırız içimiz kan ağlarken sen de öyle hissedersin bu çok normal kendini dinlememeye çalış başka şeylerle uğraş bir dönem eminim atlatacaksın bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun demekki güzel taraflarını görmeye çalışalım isyan ediyoruz bazen ama bu inançsızlığımızdan değil tevekkülümüzün eksikliğinden ne yapalım böyle sınanıyoruz dediğin gibi sağlıksız olsaydı ne yapacaktık arkadaşımın daum send. çocuğu var askere gidemeyecek evlenemeyecek işe gidemeyecek die kendini yiyip bitiriyor çocuğun temizliğine kadar o yapıyor babası yurt dışında hergün gözyaşı döküyor ama bence o kadın cennetlik bak rabbim her şeyin güzelini verir ama biz hep neden deriz isteğimiz olmayıncaama bilmiyoruz ki hayırlısı olan oymuş .. biz şimdi seni nasıl teselli etsek ne desek boş kendini yıpratma yine deneyim devam edin inş daha güzel olacak her şey unutacağız kötü günleri
evet benim de annemin komşusu öyle oldu 3 düşük yaptı sonra doğum için cumaya gün vermişler ama perşembe kontrole gitmemiş meğer bebek ölmüş düşünsene sabah doğuma gidiyorlar ki bebek ölü ve sezaryen değil illa normal doğumla atman gerek demiş dr nedenini bilmiyorum suni sancıyla öldüğünü bile bile doğurdu ve doğan kızını öptü kokladı toprağa verdi şimdi mezarı bile var ama tam 12 gün sonra hamile old. öğrendik çok şaşırddık nasıl olur lohusa falan dedi annem o da tutunmaz dedi ben anlamıyordum o zamanlar bekardım ilgimi çekmedi işte bazen insanoğlunun açıklayamayacağı kadar büyük hikmeti olan rabbim var sen güçlü ol kuzum moralini yüksek tut kendine eşine bak bi ne kadar yıprandık artık bi silkelenelim ya ne bu çöktük valla bu süreçler bizi mahvetti ben de dün anladım sabahtan akşama kaadar hastanedeydim şimdi bi kızı var annemin tutunmaz dediği bebek 7 yaşında olmuştur allah bizlere de nasip etsin eder de sen üzme artık tatlı canını tevekkülünü bırakmaEvet canim haklisin hayatta neler var bi tanıdığım doğuma gidecekken bi hafta önce kontrolü herşeyi normalken ölü bebek doğum yapti düşünsene beterin beteri var rabbim esirgesin herşeyin bi zamani var bizde sabırla doğru zamani bekleyecegiz yapacak Bisi yok malesef hakkimizda hayırlısı olsun
allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun evet ya aşılamadan mı kaynaklı acba neden hep böyle oluyor sonuçlar yani anlayamıyorum ben de şansınız varsa şartlar tutuyorsa direk tüpe geçin hiç değilse şansı yükse inş hayırlısıyla atlatırsın bu süreci de geçmiş olsun cnmCanim o kadar üzgünüm neden bu aşılama böyle oluyor anlam veremiyorum benimde gelismedi ve pazar günü kürtaj oldum rabbim sana yardim etsin insallah
Sende pko varsa eger hap ile etki gistermzse ynurtlarn igneye gecerler merak etme ben klomenle oldum iki asilamami da o kisinin duyarliligina bagli canim bende pko falan olmadgi icin hep hap verdiler onunlda buyudu ama direk igne ile baslayanlrda var ben gordumarkadaşlar ben de dün dr a gittim devlet has. başladım allahım kabustu prosüdürler kan sırası kayıt sırası bi ultrasyon sırası vardı ki kabustu içeri 5 kişi alıyorlardı kızlarla akraba olduk öff ayak kokusu herkes adet kan kokuları ter kokuları iiğğrençti yav halimize bi güldük bi ağladıkberaber soyunduk bazıları öff puff etti hemşire de beğenmeseydin özele gitseydin diyor kıza hani otobüse binince de taksiye bin derler ya nerdeyse hepimizi yatırıp aradan çıkaracaklardı hey allahım ama ne hikayeler neler neler duydum halime şükrettim orda otururken 3 tane hamile haberi aldık tedavi için kan veriyor bi öğreniyor ki hamile hem de tek tüple hamile kalmış ya allah ım hikmetine kurban olayım diğerleri de aşılamadan kalmışlar ne büyük sevinç gözlerim doldu onları görünce allah bizlere de nasip etsin inş
tedavime gelince klomen başlattı sebepsiz infertilite herşey normal bi de ben yalan dedim 1. buçuk yıldır deniyoruz die normalde 7 ay oldu napim mecbur kaldım pcosum yani sonuçta tedavi şart bugün klomene başladım 27 sinde gel dedi 5 günde bitiyorsa klomen nie 27 si anlamadım klomen önceden kullandım ama iğneyle birlikteydi büyümüştü şimdi sadece klomen verdi yok devlet bunu istiyor direk iğneyii karşılamıyor fasa fiso dedi neyse ii dedim bu ayda böyle deneyim dedim yumurta sonuç vermezse yine klomen dozunu artırıp verecekmiş o da olmazsa yine doz artışı bu benim kaç ayımı alır yaa ahh 3 yıllımızı doldursaydım direk tüp deniycektim ama neyse aşılamaya devam inş olumlu sonuç alırım sadece klomenle aşılama yaptıran var mı aranızda hilalcim sen de hap demiştin klomenmiydi o bu ne kadar sürecek böyleama bir gün bebeğimiz kucağımızda eski yazılarımızı okuyunca gözlerimiz dolacak hissediyorum..
hayırlı olsun inş güzel haberler verirsin ya güzelim ben 3 saat ara ara sancı içinde kıvrandım da ne oldu olumsuz oldu sancı olunca tutuyor olmayınca tutmuyor mu yapma allah aşkına 1 tane siperm yetecek döllenecek mis gibi sonra bebiş karnında ohh misss hadi içini ferah tut sen allah ın izniyle olur2.asilamami yaptirdik bu sabah Ilkinde asilamadan sonra 30 dk fln kramp olmustu bu sefer hicbisey olmadi cok rahat gecti ama sperm sayisi azdi bu seferkinde Normalde 180 milyon olan sperm bugun 50 milyon oldu Nasl bu kadar dustu bilmiyorumama olacagi varsa 1 spermle de oluyo diye kendimi avutuyorum
Sende pko varsa eger hap ile etki gistermzse ynurtlarn igneye gecerler merak etme ben klomenle oldum iki asilamami da o kisinin duyarliligina bagli canim bende pko falan olmadgi icin hep hap verdiler onunlda buyudu ama direk igne ile baslayanlrda var ben gordum[/QUOT
teşekkürlerr cevabın için ben de iğneyle başlamıştım ama işte vermedi direk iğne ne yapalım denicez böyle
Canim ben ikisinde de klomen kullandim ilkinde tek yumurta olmustu tutmadi ikincisinde iki yumurta vardi tutmuştu klomenin ben bi kutu kullandim bitince uc gün sonra igne olmuştum bazilarina gunde 4 tane falan aliyolarmis sanirim.halimize sukrettim bi kere daha rabbim yardimcin olsun inşallah pozitif sonuc alirsin canimarkadaşlar ben de dün dr a gittim devlet has. başladım allahım kabustu prosüdürler kan sırası kayıt sırası bi ultrasyon sırası vardı ki kabustu içeri 5 kişi alıyorlardı kızlarla akraba olduk öff ayak kokusu herkes adet kan kokuları ter kokuları iiğğrençti yav halimize bi güldük bi ağladıkberaber soyunduk bazıları öff puff etti hemşire de beğenmeseydin özele gitseydin diyor kıza hani otobüse binince de taksiye bin derler ya nerdeyse hepimizi yatırıp aradan çıkaracaklardı hey allahım ama ne hikayeler neler neler duydum halime şükrettim orda otururken 3 tane hamile haberi aldık tedavi için kan veriyor bi öğreniyor ki hamile hem de tek tüple hamile kalmış ya allah ım hikmetine kurban olayım diğerleri de aşılamadan kalmışlar ne büyük sevinç gözlerim doldu onları görünce allah bizlere de nasip etsin inş
tedavime gelince klomen başlattı sebepsiz infertilite herşey normal bi de ben yalan dedim 1. buçuk yıldır deniyoruz die normalde 7 ay oldu napim mecbur kaldım pcosum yani sonuçta tedavi şart bugün klomene başladım 27 sinde gel dedi 5 günde bitiyorsa klomen nie 27 si anlamadım klomen önceden kullandım ama iğneyle birlikteydi büyümüştü şimdi sadece klomen verdi yok devlet bunu istiyor direk iğneyii karşılamıyor fasa fiso dedi neyse ii dedim bu ayda böyle deneyim dedim yumurta sonuç vermezse yine klomen dozunu artırıp verecekmiş o da olmazsa yine doz artışı bu benim kaç ayımı alır yaa ahh 3 yıllımızı doldursaydım direk tüp deniycektim ama neyse aşılamaya devam inş olumlu sonuç alırım sadece klomenle aşılama yaptıran var mı aranızda hilalcim sen de hap demiştin klomenmiydi o bu ne kadar sürecek böyleama bir gün bebeğimiz kucağımızda eski yazılarımızı okuyunca gözlerimiz dolacak hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?