Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herşey allahtan canım rabbim en iyisini bilir o yazar biz yaşarız maşallah ne kadar güçlüsün ne güzel yazmışsın senin bu gücünle her şey çok güzel olacak inş kendine dikkat et

canım her şey allah tan o yazar biz yaşarız maşallah sana ne kadar güçlüsün maşallah helal olsun inancına helal olsun inş en kısa zamanda her şey çok güzel olur tekrar sağlıklı nur topu gibi bebişler verir inş sıkma canını yine olur inş

Canim o kadar üzgünüm neden bu aşılama böyle oluyor anlam veremiyorum benimde gelismedi ve pazar günü kürtaj oldum rabbim sana yardim etsin insallah

Canım usg nin iyi olması çok önemli iyi bi yerde baktır tekrar allah büyük duyulur inşallah ya.ben en son 6+3 de gittim biri 17 biri 18 mm di keselerin içlerinde bebekleride gördük ama ikiz olduğunda bazen geç duyuluo kalp atışı dediler bakalım Perşembe tekrar gidicez

Canim valla ne hikmetse yazini okurken ağladım acaba güçlü olmaya ve görünmeye mi çalışıyorum gercekten guclumuyum bilemiyorum ama şundan eminim asla isyan etmedim rabbime sigindim hayirda şer de ondan ben allahin beni sevdiğine inaniyorum ki sağlıksız olacak bi bebegi erkenden sonlanmasina sebep verdi hayırlısı buymuş tez zamanda sağlıklı bebislerimizi alalim kucagimiza inşallah

2.asilamami yaptirdik bu sabah Ilkinde asilamadan sonra 30 dk fln kramp olmustu bu sefer hicbisey olmadi cok rahat gecti ama sperm sayisi azdi bu seferkinde Normalde 180 milyon olan sperm bugun 50 milyon oldu Nasl bu kadar dustu bilmiyorum ama olacagi varsa 1 spermle de oluyo diye kendimi avutuyorum

Canim hic bisi olmaz allahin izniyle bi tanesi yeterli döllenme icin zaten inşallah pozitif olur

evet cnm bazen güçlü görünmeye çalışırız içimiz kan ağlarken sen de öyle hissedersin bu çok normal kendini dinlememeye çalış başka şeylerle uğraş bir dönem eminim atlatacaksın bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun demekki güzel taraflarını görmeye çalışalım isyan ediyoruz bazen ama bu inançsızlığımızdan değil tevekkülümüzün eksikliğinden ne yapalım böyle sınanıyoruz dediğin gibi sağlıksız olsaydı ne yapacaktık arkadaşımın daum send. çocuğu var askere gidemeyecek evlenemeyecek işe gidemeyecek die kendini yiyip bitiriyor çocuğun temizliğine kadar o yapıyor babası yurt dışında hergün gözyaşı döküyor ama bence o kadın cennetlik bak rabbim her şeyin güzelini verir ama biz hep neden deriz isteğimiz olmayıncaama bilmiyoruz ki hayırlısı olan oymuş .. biz şimdi seni nasıl teselli etsek ne desek boş kendini yıpratma yine deneyim devam edin inş daha güzel olacak her şey unutacağız kötü günleri

Evet canim haklisin hayatta neler var bi tanıdığım doğuma gidecekken bi hafta önce kontrolü herşeyi normalken ölü bebek doğum yapti düşünsene beterin beteri var rabbim esirgesin herşeyin bi zamani var bizde sabırla doğru zamani bekleyecegiz yapacak Bisi yok malesef hakkimizda hayırlısı olsun

arkadaşlar ben de dün dr a gittim devlet has. başladım allahım kabustu prosüdürler kan sırası kayıt sırası bi ultrasyon sırası vardı ki kabustu içeri 5 kişi alıyorlardı kızlarla akraba olduk öff ayak kokusu herkes adet kan kokuları ter kokuları iiğğrençti yav halimize bi güldük bi ağladık beraber soyunduk bazıları öff puff etti hemşire de beğenmeseydin özele gitseydin diyor kıza hani otobüse binince de taksiye bin derler ya nerdeyse hepimizi yatırıp aradan çıkaracaklardı hey allahım ama ne hikayeler neler neler duydum halime şükrettim orda otururken 3 tane hamile haberi aldık tedavi için kan veriyor bi öğreniyor ki hamile hem de tek tüple hamile kalmış ya allah ım hikmetine kurban olayım diğerleri de aşılamadan kalmışlar ne büyük sevinç gözlerim doldu onları görünce allah bizlere de nasip etsin inş
tedavime gelince klomen başlattı sebepsiz infertilite herşey normal bi de ben yalan dedim 1. buçuk yıldır deniyoruz die normalde 7 ay oldu napim mecbur kaldım pcosum yani sonuçta tedavi şart bugün klomene başladım 27 sinde gel dedi 5 günde bitiyorsa klomen nie 27 si anlamadım klomen önceden kullandım ama iğneyle birlikteydi büyümüştü şimdi sadece klomen verdi yok devlet bunu istiyor direk iğneyii karşılamıyor fasa fiso dedi neyse ii dedim bu ayda böyle deneyim dedim yumurta sonuç vermezse yine klomen dozunu artırıp verecekmiş o da olmazsa yine doz artışı bu benim kaç ayımı alır yaa ahh 3 yıllımızı doldursaydım direk tüp deniycektim ama neyse aşılamaya devam inş olumlu sonuç alırım sadece klomenle aşılama yaptıran var mı aranızda hilalcim sen de hap demiştin klomenmiydi o bu ne kadar sürecek böyle ama bir gün bebeğimiz kucağımızda eski yazılarımızı okuyunca gözlerimiz dolacak hissediyorum..

ay kızlar pardon ya nasıl da yazmışım gönderince farkettim sayfayı doldurmuşum kusura bakmayın sizler karşımdaymışsınız gibi sohbet ediyorum hiç değilse siz varsınız dün de işten çıktım dün adet günümdü kesin gitmem şarttı izin vermediler çıktım ben de artık hep burdayım yandınız

evet benim de annemin komşusu öyle oldu 3 düşük yaptı sonra doğum için cumaya gün vermişler ama perşembe kontrole gitmemiş meğer bebek ölmüş düşünsene sabah doğuma gidiyorlar ki bebek ölü ve sezaryen değil illa normal doğumla atman gerek demiş dr nedenini bilmiyorum suni sancıyla öldüğünü bile bile doğurdu ve doğan kızını öptü kokladı toprağa verdi şimdi mezarı bile var ama tam 12 gün sonra hamile old. öğrendik çok şaşırddık nasıl olur lohusa falan dedi annem o da tutunmaz dedi ben anlamıyordum o zamanlar bekardım ilgimi çekmedi işte bazen insanoğlunun açıklayamayacağı kadar büyük hikmeti olan rabbim var sen güçlü ol kuzum moralini yüksek tut kendine eşine bak bi ne kadar yıprandık artık bi silkelenelim ya ne bu çöktük valla bu süreçler bizi mahvetti ben de dün anladım sabahtan akşama kaadar hastanedeydim şimdi bi kızı var annemin tutunmaz dediği bebek 7 yaşında olmuştur allah bizlere de nasip etsin eder de sen üzme artık tatlı canını tevekkülünü bırakma

Canim o kadar üzgünüm neden bu aşılama böyle oluyor anlam veremiyorum benimde gelismedi ve pazar günü kürtaj oldum rabbim sana yardim etsin insallah
allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun evet ya aşılamadan mı kaynaklı acba neden hep böyle oluyor sonuçlar yani anlayamıyorum ben de şansınız varsa şartlar tutuyorsa direk tüpe geçin hiç değilse şansı yükse inş hayırlısıyla atlatırsın bu süreci de geçmiş olsun cnm

Sende pko varsa eger hap ile etki gistermzse ynurtlarn igneye gecerler merak etme ben klomenle oldum iki asilamami da o kisinin duyarliligina bagli canim bende pko falan olmadgi icin hep hap verdiler onunlda buyudu ama direk igne ile baslayanlrda var ben gordum

hayırlı olsun inş güzel haberler verirsin ya güzelim ben 3 saat ara ara sancı içinde kıvrandım da ne oldu olumsuz oldu sancı olunca tutuyor olmayınca tutmuyor mu yapma allah aşkına 1 tane siperm yetecek döllenecek mis gibi sonra bebiş karnında ohh misss hadi içini ferah tut sen allah ın izniyle olur

Malasef devlette cok fazla manevi ilgi yok ancak orda cok guzel arkdsliklar edinceksin her gittginde bir onceki gordugun bayanlrdan mutlaka birini goreceksin bazen sukredeceksin aynen dedgin gbi bazende uzuluceksin gelenler asilamasi tutlnlarin hikayelerni dinleyecek iyce umutlarin yeserecek bende gitmek istyrm ama iste adet olup mi direk gtsem yltedavi icin yoksa dusuk aratsrlsin die mi gitsem bilemedim kasik agrlrin daha yeni gecti aslinda az dinlesin diyrm vucudym simdi gdecem her muayenede ilac kullanminda yumurtalar harakete gececginde kasik aglrim olacak bundan biraz skldim canim okadr karar vermedim su anda belirsizim gidecegimde ne zaman gdecegim hakkinda fikrim yok

Ala ala nie ki zubeyde de ditek igne ile baslayanda var sanirm tedavi sekli hastneye gore degisiyor

Canim ben ikisinde de klomen kullandim ilkinde tek yumurta olmustu tutmadi ikincisinde iki yumurta vardi tutmuştu klomenin ben bi kutu kullandim bitince uc gün sonra igne olmuştum bazilarina gunde 4 tane falan aliyolarmis sanirim.halimize sukrettim bi kere daha rabbim yardimcin olsun inşallah pozitif sonuc alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…