Canım senin gebeliğin nasıl gidiyorCanım sabah ilk idrarla tekrarla bence testi çizgi silik var ama sabah daha net olur ilk idrarla
Anladım canım bizim bir tanıdık kullanıyor sanırım yan etki yapmış her tarafı agriyormus halsizmis sorar misin demiştiinşallah duyulur kalp atışları canım. ilk seferde alırsın inşallah kucağına. ne kadar zor olduğunu biliyorum. sağlıklı bir gebelik geçirmek çok büyük mucize biliyorum.
ilkinin kalbi durdu. 2. dış gebelikti. bende pıhtılaşma çıktı. ama dış gebelik nasip kısmet. rahmin köşesindeydi tüpte falan değil.
inofolik yumurta kalitesi için kullandırdım canım. ama ilk 2 gebeliğimde kullanmadım hiç. gebe kalmada sorun yok ama çok ta beklemek istemiyorum. çünkü neyle karşılaşacaığımı bilmiyorum.
Bana mi diyorsun tatlimEvet nasjl gidiyor bende merak edyorum senin rahmin kalp seklindeydu demi canim benimde ilk bebek dustu ya seni dusunrek kendimi ornek aliyorum
hımm hatrıladım ben bugün yorum yaptım senin mesajına. pko olanlara veriyormuşlar. ben de olmadığı için ve dr. önermediği için fazla kullanmaya korktum ve adetin 3. günü başladım günde ya1 yada 2 tane alıyorum bi problem olmadı. ama fazla kullansam bilmiyorum belkide vardır.Anladım canım bizim bir tanıdık kullanıyor sanırım yan etki yapmış her tarafı agriyormus halsizmis sorar misin demişti
Anladım canım çok sağol ona doktor aşılama için tedavi surecinde vermiş hamile kalanarken kullan demishımm hatrıladım ben bugün yorum yaptım senin mesajına. pko olanlara veriyormuşlar. ben de olmadığı için ve dr. önermediği için fazla kullanmaya korktum ve adetin 3. günü başladım günde ya1 yada 2 tane alıyorum bi problem olmadı. ama fazla kullansam bilmiyorum belkide vardır.
Senin nasil tatlim sanrm gelismiyordu senin mi kalpseklindeydi tatlimBana mi diyorsun tatlim
Evet benim rahmim kalp seklinde ama gebeligime engel ve neden olan o değil canım.. Kalp seklinde olması sadece düşük riskini arttırıyor.. Doktor on gün önce dedi kanaman baslar düşük tehliken var diye ama herhangi bir kanamam lekelenmem yok.. Sanirim oda sorun degil.herseye Allaha kalmis sadece kalbi atmiyor bebeğimin perşembe son günüm.. Hakkımızda hayırlısı herşeyin. İnsaAllah sende hamissindirSenin nasil tatlim sanrm gelismiyordu senin mi kalpseklindeydi tatlim
Canimsin ya ins atyordur kalbi karnina elini koyup bol bol oku tatlim rabbim bebegine can versin insallah annesi bu ay hepmizi icin husrandi ama umutlarmiz tukenmedi sukur daha once dusuk olamdi demi sendeEvet benim rahmim kalp seklinde ama gebeligime engel ve neden olan o değil canım.. Kalp seklinde olması sadece düşük riskini arttırıyor.. Doktor on gün önce dedi kanaman baslar düşük tehliken var diye ama herhangi bir kanamam lekelenmem yok.. Sanirim oda sorun degil.herseye Allaha kalmis sadece kalbi atmiyor bebeğimin perşembe son günüm.. Hakkımızda hayırlısı herşeyin. İnsaAllah sende hamissindir
Hafif bi kanamam oldu yine canım ama şimdi çok şükür iyiyz kalp atışını duymayı bekliyoruzCanım senin gebeliğin nasıl gidiyor
Yok Tatlim olmadı ilk gebelegim.. Herşey Allahtan Rabbim sabir güç versin insaAllahCanimsin ya ins atyordur kalbi karnina elini koyup bol bol oku tatlim rabbim bebegine can versin insallah annesi bu ay hepmizi icin husrandi ama umutlarmiz tukenmedi sukur daha once dusuk olamdi demi sende
Canım benim yaa insaAllah duyarsın bebeklerinin kalp atışını insaAllah sağlıklı bir gebelik gecirirsin.. Ben 8+0 oldum bugun hala duyulmadı basta sorunlarim vardı ama belki ondandir perşembe son kontrolüm hakkımda hayırlısı insaAllahHafif bi kanamam oldu yine canım ama şimdi çok şükür iyiyz kalp atışını duymayı bekliyoruz
Iyi düşün canım ya bana doktorum 9.haftada bile duyulduğu oluyo dedi.peki Gelişimi nasıl Bebeğin kese büyüomuyduCanım benim yaa insaAllah duyarsın bebeklerinin kalp atışını insaAllah sağlıklı bir gebelik gecirirsin.. Ben 8+0 oldum bugun hala duyulmadı basta sorunlarim vardı ama belki ondandir perşembe son kontrolüm hakkımda hayırlısı insaAllah
Kesem için ilk basta gelişmez bebek oluşmaz kese içinde kanama var ve bu kanamadan kesenin sekli bozulmuş dendi.. Kesem büyüdü bebeğim gelişti en son kontrolde kese içinde kanama görünmedi sekli düzelmişti ama ben o doktorun ultrasonuna pek guvendmedim çok dandikti..onun için tüp bebek merkezindeki doktoruma son kontrole gidecem orada yaptırmıştım asilamami. Kesem 7+3tu 18mm yakındı seninkiler nasıl kaç haftalık oldunIyi düşün canım ya bana doktorum 9.haftada bile duyulduğu oluyo dedi.peki Gelişimi nasıl Bebeğin kese büyüomuydu
Cok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda duyarsinnHafif bi kanamam oldu yine canım ama şimdi çok şükür iyiyz kalp atışını duymayı bekliyoruz
Hadi ya gecmis olsun canim gelck ay inşallahGünaydın kızlar adet oldum
Sağol canım aradım hastaneyi bugün calismiyo lar yarın sabah yine ariycam gel derlerse hemen gidcemHadi ya gecmis olsun canim gelck ay inşallah
Hayirlisi olsun canim benimSağol canım aradım hastaneyi bugün calismiyo lar yarın sabah yine ariycam gel derlerse hemen gidcem
Amin canimHayirlisi olsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?