Canım insaAllah gebesindir ya ben dedim sana tedaviye baslarken hamile kalanlardan olursun insaAllah diye.. Sen sabaha bir daha yap daha sağlıklı sonuç alirsinKızlar akşama test böyle oldu sizce ne olabilirEki Görüntüle 1531980
Ben bi 25 dk sonra baktım hayal meyal bi çizgi vardı canımBenim yaptfim idrar testini esimle telfon isiginda baktim yani gorulmesi cok zor pembe ama ancak direk isik altina yada telefon isigi ile goruneblr
Senin iki gebelik neden sonlandı.. Canım sen infolici gebe kalmak için mi kullandıngeçmiş olsun canım, 2. de iyi sonuçta en azından gebe kalmış olmakta önemli. yine olur merak etme sağlıcakla.
Kızlar akşama test böyle oldu sizce ne olabilirEki Görüntüle 1531980
İnş canım yarına kadar adet olmasam gidcem hastanede kan testi yapcam şimdide baş ağrısı tuttu beniCanım insaAllah gebesindir ya ben dedim sana tedaviye baslarken hamile kalanlardan olursun insaAllah diye.. Sen sabaha bir daha yap daha sağlıklı sonuç alirsin
CanımCnm ümidini kirmak istemem ama bende de olmustu 10 dakika sonra teste inanmayin diyorlar en iyisi sabah erkenden yeni bir test yapmak
Canım lütfen başka doktorada görün.. Bende perşembe son kontrol günüm.. Üzülme desemde şuan seni anlayanlardan biriyim.. Ama liften lütfen başka doktora görün.. Kalbi falan atıyordu hani.. Sonradan kendini geliştirir bebek çok okudum öyle. Bekle biraz daha offf canım çok skildi Rabbim sen buyuksun yaaKızlar benimde ii gittiği söylenen gebeliğim aslında öyle gitmiyormuş dün kanamam oldu hastaneye gittik bebek gelişmemiş dediler. Perşembe kürtaj olucam bende. O kadar üzgünüm ki.( Anlatamam. aşılama da bi sıkıntı var ama hamile kalan 4kişiden sağlıklı olan yok tesadüfmü bu? direk tüp denicem sanırım artık
Dayanmaya calisiyorum canimDayan canım bizim kaderimizde acıyla sonuca varmak var
Artmis bu yaKızlar akşama test böyle oldu sizce ne olabilirEki Görüntüle 1531980
Canim bu ilk yaptgin test mi bir dahami yaptn belirginlesmis iyceKızlar akşama test böyle oldu sizce ne olabilirEki Görüntüle 1531980
Allah sabır versin canım Sen en iyisi tüp bebeğe geçKızlar benimde ii gittiği söylenen gebeliğim aslında öyle gitmiyormuş dün kanamam oldu hastaneye gittik bebek gelişmemiş dediler. Perşembe kürtaj olucam bende. O kadar üzgünüm ki.( Anlatamam. aşılama da bi sıkıntı var ama hamile kalan 4kişiden sağlıklı olan yok tesadüfmü bu? direk tüp denicem sanırım artık
inşallah duyulur kalp atışları canım. ilk seferde alırsın inşallah kucağına. ne kadar zor olduğunu biliyorum. sağlıklı bir gebelik geçirmek çok büyük mucize biliyorum.Canım ben ilk aşılama da hamile kaldım ama bebegimin kalp atışı duyulmuyor son kontorole gidecem herşeyin hayırlısı tabiki.. Rabbime kalmis birşey canım insaAllah gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin sağlıklı bir gebelik yasarsin insaAllah
Senin iki gebelik neden sonlandı.. Canım sen infolici gebe kalmak için mi kullandın
İlk yaptığım test canım yegenimin yıl sonu gösterisi vardı ona gittim eczaneye gidemedim eve geldiğimde bu hale gelmişti yarın çıkıp yeni test alıp yapcam yine çarşambaya kadar adet olmasam doktoruma gidcemCanim bu ilk yaptgin test mi bir dahami yaptn belirginlesmis iyce
Canım sabahki testti yani sabah dediğim dörtte yaptım eve geldim bu haldeydiArtmis bu ya
Canım sabah ilk idrarla tekrarla bence testi çizgi silik var ama sabah daha net olur ilk idrarlaKızlar akşama test böyle oldu sizce ne olabilirEki Görüntüle 1531980
aşılamayla ilgili olduğunu sanmama canım. mutlaka bir problem vardır. ya yumurta kalitesinde ya spermde yada pıhtılaşma gibi. normal yolla gebe kalanlardada oluyor malesef. 2 defa gebe kaldım 2 side kürtajla sonlandı. pıhtılaşma çıktı bende bi baktırın sizde genetik testlere. bi sorun yoksa ozaman tüpe geçin. inşallah gelişir bebeğin sağlıcakla.Kızlar benimde ii gittiği söylenen gebeliğim aslında öyle gitmiyormuş dün kanamam oldu hastaneye gittik bebek gelişmemiş dediler. Perşembe kürtaj olucam bende. O kadar üzgünüm ki.( Anlatamam. aşılama da bi sıkıntı var ama hamile kalan 4kişiden sağlıklı olan yok tesadüfmü bu? direk tüp denicem sanırım artık
Sabaha testim yok anca ogleden sonra çıkıp alabilirim yarın resmi tatil eşim evde şimdilik bu olayı bir tek ablam biliyo kimseye soylemedim uzulmesinler diye netlessin soyliycem canımCanım sabah ilk idrarla tekrarla bence testi çizgi silik var ama sabah daha net olur ilk idrarla
O zaman biraz sıkışık ol canım bi kaç saat tut idrarını daha sağlıklı olurSabaha testim yok anca ogleden sonra çıkıp alabilirim yarın resmi tatil eşim evde şimdilik bu olayı bir tek ablam biliyo kimseye soylemedim uzulmesinler diye netlessin soyliycem canım
Bencede sabah test al ve yap cok merak ettm bendeSabaha testim yok anca ogleden sonra çıkıp alabilirim yarın resmi tatil eşim evde şimdilik bu olayı bir tek ablam biliyo kimseye soylemedim uzulmesinler diye netlessin soyliycem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?