Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım insaAllah gebesindir ya ben dedim sana tedaviye baslarken hamile kalanlardan olursun insaAllah diye.. Sen sabaha bir daha yap daha sağlıklı sonuç alirsin
İnş canım yarına kadar adet olmasam gidcem hastanede kan testi yapcam şimdide baş ağrısı tuttu beni

Kızlar benimde ii gittiği söylenen gebeliğim aslında öyle gitmiyormuş dün kanamam oldu hastaneye gittik bebek gelişmemiş dediler. Perşembe kürtaj olucam bende. O kadar üzgünüm ki.( Anlatamam. aşılama da bi sıkıntı var ama hamile kalan 4kişiden sağlıklı olan yok tesadüfmü bu? direk tüp denicem sanırım artık

Canım lütfen başka doktorada görün.. Bende perşembe son kontrol günüm.. Üzülme desemde şuan seni anlayanlardan biriyim.. Ama liften lütfen başka doktora görün.. Kalbi falan atıyordu hani.. Sonradan kendini geliştirir bebek çok okudum öyle. Bekle biraz daha offf canım çok skildi Rabbim sen buyuksun yaa

Allah sabır versin canım Sen en iyisi tüp bebeğe geç

inşallah duyulur kalp atışları canım. ilk seferde alırsın inşallah kucağına. ne kadar zor olduğunu biliyorum. sağlıklı bir gebelik geçirmek çok büyük mucize biliyorum.

Senin iki gebelik neden sonlandı.. Canım sen infolici gebe kalmak için mi kullandın

ilkinin kalbi durdu. 2. dış gebelikti. bende pıhtılaşma çıktı. ama dış gebelik nasip kısmet. rahmin köşesindeydi tüpte falan değil.
inofolik yumurta kalitesi için kullandırdım canım. ama ilk 2 gebeliğimde kullanmadım hiç. gebe kalmada sorun yok ama çok ta beklemek istemiyorum. çünkü neyle karşılaşacaığımı bilmiyorum.

Canim bu ilk yaptgin test mi bir dahami yaptn belirginlesmis iyce
İlk yaptığım test canım yegenimin yıl sonu gösterisi vardı ona gittim eczaneye gidemedim eve geldiğimde bu hale gelmişti yarın çıkıp yeni test alıp yapcam yine çarşambaya kadar adet olmasam doktoruma gidcem

aşılamayla ilgili olduğunu sanmama canım. mutlaka bir problem vardır. ya yumurta kalitesinde ya spermde yada pıhtılaşma gibi. normal yolla gebe kalanlardada oluyor malesef. 2 defa gebe kaldım 2 side kürtajla sonlandı. pıhtılaşma çıktı bende bi baktırın sizde genetik testlere. bi sorun yoksa ozaman tüpe geçin. inşallah gelişir bebeğin sağlıcakla.

Canım sabah ilk idrarla tekrarla bence testi çizgi silik var ama sabah daha net olur ilk idrarla
Sabaha testim yok anca ogleden sonra çıkıp alabilirim yarın resmi tatil eşim evde şimdilik bu olayı bir tek ablam biliyo kimseye soylemedim uzulmesinler diye netlessin soyliycem canım

Sabaha testim yok anca ogleden sonra çıkıp alabilirim yarın resmi tatil eşim evde şimdilik bu olayı bir tek ablam biliyo kimseye soylemedim uzulmesinler diye netlessin soyliycem canım
O zaman biraz sıkışık ol canım bi kaç saat tut idrarını daha sağlıklı olur

Bencede sabah test al ve yap cok merak ettm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…