- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Benim yarim saat snra belirdi sen cek foto flasli yada flassiz dene yolla hangisi iyiyseOluyomu gerçekten çok silik bir şey fotoda çıkarmı kız valla heyecanlandim şimdi 25 dk falan geçti üstünden ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yarim saat snra belirdi sen cek foto flasli yada flassiz dene yolla hangisi iyiyseOluyomu gerçekten çok silik bir şey fotoda çıkarmı kız valla heyecanlandim şimdi 25 dk falan geçti üstünden ama
Cok azz belli oluyo ama birz daha bekle bi daha yollaFotoda azcık belli oluyo ama silik bir şey varEki Görüntüle 1531780
Canım özelden attım bakCanim cok belli olmuyo birz bekle bi daha yolla
Gordunmu canımCok azz belli oluyo ama birz daha bekle bi daha yolla
Gordum canm msj attim sanaaaGordunmu canım
demek genelde 600-700 tl neyse olsunda inşallah gerisi boş.Bende 600 odedim canim
Sanki cok hafif gibi ama cok cok hafif benimkide ole gecen gun yaptgim ama sanki goz yanilsamasi gbi veyada belkode testte zaten iki cizgi var idrara gore belirgenlesyordir sefaf oldgu icin bize var gbi mi gelyor ne anlamadim bende sen bekle aserin bir kac gun gecince tekrar yap tatlimGordunmu canım
inşallah duyacaksn canm kalp atışlarını olumlu düşünCanım bende durumlar ayni kanama lekelenme yok. Perşembe günü son kontorulum var kalbi atmazsa sonlanacak
geçmiş olsun canım, 2. de iyi sonuçta en azından gebe kalmış olmakta önemli. yine olur merak etme sağlıcakla.Ben ikincide hamile kadim ama dstu bi 15gun once falan dusuk yaptm
Canım ben ilk aşılama da hamile kaldım ama bebegimin kalp atışı duyulmuyor son kontorole gidecem herşeyin hayırlısı tabiki.. Rabbime kalmis birşey canım insaAllah gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin sağlıklı bir gebelik yasarsin insaAllahbir şey daha sormak istiyorum arkadaşlar aşılamalarınız ilkinde mi yoksa daha sonra mı tuttu ? ben 2 defa gebe kaldım 3-5 ayda ama kürtajla sonuçlandı. şimdi bu ay yani 3. denemede olmazsa aşılamaya başvurucam. sizce olma ihtimali yüksek mi yoksa çok ümitlenmek yanlış mı ilk aşılamada ?
Dayan canım bizim kaderimizde acıyla sonuca varmak varYine karin agrisincumaya kadar nasil dayancam doktr randevusuna