• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Fotoda azcık belli oluyo ama silik bir şey var
20150518_170408.jpg

bir şey daha sormak istiyorum arkadaşlar o_O aşılamalarınız ilkinde mi yoksa daha sonra mı tuttu ? ben 2 defa gebe kaldım 3-5 ayda ama kürtajla sonuçlandı. şimdi bu ay yani 3. denemede olmazsa aşılamaya başvurucam. sizce olma ihtimali yüksek mi yoksa çok ümitlenmek yanlış mı ilk aşılamada ?

Sanki cok hafif gibi ama cok cok hafif benimkide ole gecen gun yaptgim ama sanki goz yanilsamasi gbi veyada belkode testte zaten iki cizgi var idrara gore belirgenlesyordir sefaf oldgu icin bize var gbi mi gelyor ne anlamadim bende sen bekle aserin bir kac gun gecince tekrar yap tatlim

Benim yaptfim idrar testini esimle telfon isiginda baktim yani gorulmesi cok zor pembe ama ancak direk isik altina yada telefon isigi ile goruneblr

bir şey daha sormak istiyorum arkadaşlar o_O aşılamalarınız ilkinde mi yoksa daha sonra mı tuttu ? ben 2 defa gebe kaldım 3-5 ayda ama kürtajla sonuçlandı. şimdi bu ay yani 3. denemede olmazsa aşılamaya başvurucam. sizce olma ihtimali yüksek mi yoksa çok ümitlenmek yanlış mı ilk aşılamada ?
Canım ben ilk aşılama da hamile kaldım ama bebegimin kalp atışı duyulmuyor son kontorole gidecem herşeyin hayırlısı tabiki.. Rabbime kalmis birşey canım insaAllah gerek kalmaz bu ay hamile kalirsin sağlıklı bir gebelik yasarsin insaAllah

Selam kizlar kac gündür yazamadim yoğun bir haftasonu gecirdim.. cuma doktoea gitmistim adet olmadigim icin bekle teste inanma dedi ama cumartesi iki gün gecikmeli adet oldun kizlar yani ilk asilamam tutmadi demek :KK66::KK66: yarin tüp bebek merkezinde randevumut var cok heyecanliyim bu gece uyku yok bama yeni ortam yeni doktor hakkimizda hayirlisi :) semisderin semisderin cnm sende durumlar nasil? Ne zaman birdaha bakilcak degerlerine keseye???

Back