Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
Hadi hayırlısı cnm bence güzel günler yakındaKızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
Bende 24 ünde bekliyorum adeti cnm ☺İnşallah canım, benim de cumartesi arka arkaya bana regl günü olarak tahmini 24 mayıs dedi. Seninle yakınmış zamanlarımız
Güzel sonuçlar alırsın ins cnmMerhaba kızlarr nasılsınız inşallah herkes iyidir, benim bugün transferim olduiki tane embriyo koydular şimdi dualarla bekleme zamanı, sizlerin de dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Cnm ins güzel sonuçlar alırsın rabbim yardim cin olurKızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
Saol canım inşallahGu
Güzel sonuçlar alırsın ins cnm
Canim rabbim hayirlisini nasip etsin hadi inşallah güzel baherler aliriz senden bol bol dinlen sakın yorulmaMerhaba kızlarr nasılsınız inşallah herkes iyidir, benim bugün transferim olduiki tane embriyo koydular şimdi dualarla bekleme zamanı, sizlerin de dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
İnş canım rabbimin yanında mucize çok elbet bir mucize oluşur duayı eksik etme herseyin hayırlısini dile rabbimdenCanim inan mutlu olman icin çıkan sözler degil kalpten geliyor içimde böyle bi hissiyat var nedense gerçekten sanki telepatik bağ kurduk burda yani :) rabbim dualarini kabul etsin benim biraz ümitsiz vaka canim ama yapacak bisi yok allah büyük belkide mucize olur kim bilir
Aminnnn canım bizim gibi cabalayanlari rabbim hayırlı bir evlatla mukafatlandirsin inşCanim Allah cabalarini bosa cikarmasun hadi bakalim kolaylar gelsin mujdeli haberler ver bize insallah
Hadi hayırlısı tatlım rabbim yüzünü guldursun inşMerhaba kızlarr nasılsınız inşallah herkes iyidir, benim bugün transferim olduiki tane embriyo koydular şimdi dualarla bekleme zamanı, sizlerin de dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Evet canim cok zorlu bir süreç rabbim yardimcim olsun inşCanım şimdiden hayırlı olsun tedavin moralini yüksek tut yeter biraz zorlu bir süreç ama inşallah sonu güzel olur
Tşk ederim canım birbirimize dua edelim yabancinin duası daha makbuldur herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bizi annelik duygusundan mahrum etmesinCnm ins güzel sonuçlar alırsın rabbim yardim cin olur
Seninde beklediğin son adetin olur inş canım dokuz aya kadar bebis olur sonra adet olursunBende 24 ünde bekliyorum adeti cnm ☺
İnş hepimizin yüzü güler bebislerimizin yaptığı yaramazliklari paylasiriz burdaHadi hayırlısı cnm bence güzel günler yakında
Canim rabbim hayirlisini nasip etsin hadi inşallah güzel baherler aliriz senden bol bol dinlen sakın yorulma
Saolun kIzlar inşallah Rabbim nasip eder yattım hemen dinleniyorum bakalımHadi hayırlısı tatlım rabbim yüzünü guldursun inş
Saol canım beklemek zordu geliştimi döllendimi derken zor geçti ama beklicez artıkEvet canim cok zorlu bir süreç rabbim yardimcim olsun inş
Ne güzel soylemisin cnm ins hepimizin yüzü gülerSeninde beklediğin son adetin olur inş canım dokuz aya kadar bebis olur sonra adet olursun
Canım senin ilk denemendi yanlış hatirlamiyosam benim sana bir kaç sorum olacaktı şimdi ben urfada yapcam tup bebeği mardinde yaşıyorum orda kalmama gerek varmı bide iki embriyo konulmuş sana bi yasa çıkmış 35 yaş altı kadinlara tek embriyo konuluyomus sen nasıl iki embriyo koydun doktorami soyledinCanım şimdiden hayırlı olsun tedavin moralini yüksek tut yeter biraz zorlu bir süreç ama inşallah sonu güzel olur
Sonuç inş güzel olsunda bu beklemeye değer canımSaol canım beklemek zordu geliştimi döllendimi derken zor geçti ama beklicez artık
Aminnnnn canım yürekten aminnnnSeninde beklediğin son adetin olur inş canım dokuz aya kadar bebis olur sonra adet olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?