• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun canım inşallah sen de hayırlı haberleri alırsın bu ay. Bana da hemen kalkabilirsin dedi ama ben abarttım 40 dk uzandım. Kahverengi akıntım oldu benim, dr olabilir rahim ağzını biraz zedelemiş olabiliriz dedi. Onun dışında çok rahattı ama ben herhengi bir jel veya ilaç kullanmıyorum sen kullanıyor musun?
Hiç belli olmaz cnm bence moralini bozma hareketlilik var az da olsa ins tutar evet cnm jel kullanıyorum tutarsa düşük olmasın diye kullansan iyi olur aslında fol ik asite de devam ediyorum ağrım yok bnm hiç birşey olmamış gibiyim zaten grip oldum ondan dolayı yatıyorum

Hiç belli olmaz cnm bence moralini bozma hareketlilik var az da olsa ins tutar evet cnm jel kullanıyorum tutarsa düşük olmasın diye kullansan iyi olur aslında fol ik asite de devam ediyorum ağrım yok bnm hiç birşey olmamış gibiyim zaten grip oldum ondan dolayı yatıyorum
bende de hiçbir şey yok, sadece ilk gün bira kahverengi akıntım oldu. ara ara kasık ağrım oldu başka bir şey yok. senin kaçıncı günün canım? bana jel falan vermedi. İşte sayı düşüklüğü hareket düşüklüğü morfoloji bozukluğu hepsi bir arada olunca benm de moral baya bozuldu ister istemez ama her şeyin hayırlısı. Asıl eşim çok üzüldü duyunca ona daha çok üzüldüm.

Son düzenleme:
Evet cnm ozel o civarda da eevlet neden ayni anlam veremedim bu rapor olayi nasil oluyor anlamadim
E
Hayir hilalcim ben ankaradayim ben de bilgide oldum 500 odedim igneler catkatma haric sonra tup icin de 3 yil dolmasi gerekiyormus o yuzden asilamayla devam ediyorum gatada olacaktim asilamayi bugun ogrendim ki rapor icin 5 yillik genel saglik sigortasi nufus kayit ornegi die ben de saglik bak. Aradim her hastanede bu uygulaniyor dedi yasa boyle dediler ben de sorayim dedim sizlere
edaasya mrb ben hacattepede yaptırdım puregon iki adet bu de çatlatma iğnesi aldım önce borçlu olarak aldım 400 tl ödedim rapor çıkınca yarısınından fazlasını geri aldım ama devlette çok ucuza yaptırırsin rapor için eşinin ve senin kimlik fotokopisi evlilik cüzdanı fotokopisi ikametgah eşinin son bir yilda yaptirdigi sperm testi bu kadar

bende de hiçbir şey yok, sadece ilk gün bira kahverengi akıntım oldu. ara ara kasık ağrım oldu başka bir şey yok. senin kaçıncı günün canım? bana jel falan vermedi. İşte sayı düşüklüğü hareket düşüklüğü morfoloji bozukluğu hepsi bir arada olunca benm de moral baya bozuldu ister istemez ama her şeyin hayırlısı. Asıl eşim çok üzüldü duyunca ona daha çok üzüldüm.
bence morfolojiye takilmayin Ben bu forumda %3 morfolojiyle normal yoldan hamile kalanlari okudum Benim esimin asilama gunu morfoloji Krugere gore 15 cikti ki bu cok iyi bi rakam Bende de yumurtlama sorunu yok yine de asilamam tutmadi Zamani gelmemis demek ki o yuzden icini ferah tut Bi de Kaan Aydosun sitesinde okudum morfolojiden ziyade seprmin DNA hasari onemliymis DNA hasari yoksa %1 morfoloji bile problem degil

Cuma günü oldum cnm 5. Gün bugün bu forumda biri yüzde iki de hamile kalmış bence moralini bozma olumlu düşün olumlu olsun

Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş

bence morfolojiye takilmayin Ben bu forumda %3 morfolojiyle normal yoldan hamile kalanlari okudum Benim esimin asilama gunu morfoloji Krugere gore 15 cikti ki bu cok iyi bi rakam Bende de yumurtlama sorunu yok yine de asilamam tutmadi Zamani gelmemis demek ki o yuzden icini ferah tut Bi de Kaan Aydosun sitesinde okudum morfolojiden ziyade seprmin DNA hasari onemliymis DNA hasari yoksa %1 morfoloji bile problem degil
Çok teşekkür ederim bir kaç sitede gezindim %1 ile normal yoldan mümkün değil yazıyordu iyice çöktüm. Ama senin cevabı beni biraz rahatlattı. Allah razı olsun. Aslında her şeyin özü bu Zamanı ne zamansa nasibi ne zamansa o zaman gelecek ben buna çok inanıyorum.

Kızlar adet öncesi sancı sinyalleri başladı bende adet olsam ikinci günü tüp bebek tedavisine başlıyorum zorlu ve stresli günler yakında geliyo şimdiden bi korku sardı içimi rabbim hayirlara vesile etsin inş
Canim neden bilmiorum ama içimde bi his var sen bu sefer yüzün gulecekmis gibi hissediyorum rabbim büyük burda herkesle tek tek o kadar ilgilen din ki eminim rabbim seni mukafatlandiracaktir

Canim neden bilmiorum ama içimde bi his var sen bu sefer yüzün gulecekmis gibi hissediyorum rabbim büyük burda herkesle tek tek o kadar ilgilen din ki eminim rabbim seni mukafatlandiracaktir
Ayyyyyy yemin ederim gözlerim doldu okurken çok teşekkür ederim canım benim gerçekten bu yazdıkların o kadar iyi geldiki bana inş dediğin gibi olur rabbim seni bu darliktan çıkarsın inş

Tarifi olmayan bir umut doğdu içime tşk ederim canım arkadaşım beni mutlu ettiğin için yavrukartalim yavrukartalim
Canim inan mutlu olman icin çıkan sözler degil kalpten geliyor içimde böyle bi hissiyat var nedense gerçekten sanki telepatik bağ kurduk burda yani :) rabbim dualarini kabul etsin benim biraz ümitsiz vaka canim ama yapacak bisi yok allah büyük belkide mucize olur kim bilir

Merhaba kızlarr nasılsınız inşallah herkes iyidir, benim bugün transferim oldu:KK46: iki tane embriyo koydular şimdi dualarla bekleme zamanı, sizlerin de dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canim Allah cabalarini bosa cikarmasun hadi bakalim kolaylar gelsin mujdeli haberler ver bize insallah

Back