- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Cnm senden sonra duramadim esimide ikna ettim aksam üzeri gittik hassas test aldk hemende yaptm ne yazikki negativ cikti silik bile yoktu adetim persembe bugün pazartesi silikte olsa cikmasi gerekiyordu demek kismet degilmis bakalim bundan sonra ne yapicagiz onu düsünorum ben simdiye kadar hep kendi kadin dogum doktoruma gittim simdi tüp bebek merkezine gidicem bakalim orda ne dicekler ne yapicaklar yani yeni bir sürec basliyo belkide sifirdan testler ilaclar.. belki o zaman benimde yüzüm güler :) :) dualarim seninle kader arkadasimdin ben yola yanliz devam ediyorum :)
Canim benim adetimden iki gun once cikti biraz bekle bence
Aynen öyle allah büyük belkide kürtaja gerek kalmadan kendiligne kanaman baslicak ama herseyde vardir bir hayir cnm dedigin gibi en azindan hamile kalabiliyorsun bunu ögrenmis oldun tabiki sonucu cok üzücü ama ben 2 yildir tık yok o kadarda cok sey denedik olmayinca olmuyoEvet canim haklisin belkide bu zorlugun ardindan odullendirecek rabbim kim bilir ama o zaman hic keseyi gormseydik kendi dusseydi en azindan adindan be ürktüğüm kurtaji olmak zorunda kalmazdim tek tesellim en azindan hamile kalabildim ve sagliksiz olmasindan ise sonlanmasi dedim allah büyük bakalim nolcak
Hayirlisi olsun canimInsallah öyledir ama sanmiyorum cnm bu sabahta yaptm cikmasi gerekti ama nasip degilmis progestron kullaniyordum bugün almicam adetimi geciktirmesin hemen olsn yenibi sürec basliyo cünkü :)
Canim ben asilama sonrasi denemedim aynen korktum doktorum asilamadan bi gun sonra ve ondan sonraki gün demisti ama bilmiyorumKızlar merhaba; bir şey sorucam dr size de aşılamadan sonra ilişki takvimi verdi mi?
Ben korkuyorum tutarsa bir şey olur mu diye
Birsey olmaz gun asiri birliktlik onerdiler sansini artyor dahada fazla gub asiri 12gun boyunca yapacksnizKızlar merhaba; bir şey sorucam dr size de aşılamadan sonra ilişki takvimi verdi mi?
Ben korkuyorum tutarsa bir şey olur mu diye
Canım aynen bana da aşılamadan 2 gün sonra 2 günde 1 olarak söyledi. Dr şu şekilde açıkladı ama bana, çatlayacak bir tane daha yumurtan var bu yaklaşık 2 gün sonra çatlar bu nedenle bu yumurtaya göre de verdim dedi. Ama yine de korku var işte.Canim ben asilama sonrasi denemedim aynen korktum doktorum asilamadan bi gun sonra ve ondan sonraki gün demisti ama bilmiyorum
O canım 12 gün boyunca vala korkarım sadece 3 defa diye düşünüyorum ben 2 de bir sonra bırakırım:/Birsey olmaz gun asiri birliktlik onerdiler sansini artyor dahada fazla gub asiri 12gun boyunca yapacksniz
Rabbim en kısa zamanda gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım. Bu rüyanı da çok hayra yoralım Rabbim en kısa zamanda gerçekleştirir inşallahBugun ruyamda kocsman bir eviniz varmis halam gelmis gezyor iki tane karsilikli kocaman pembe kiz besikleri vardi baska bir odada da kundak yapilmis bir bebek bembeyaz tombul uyiyordu aaa bub bebek kimin bak olmyor ya Allah tarafinsan ginderldi sanrm hala senin mi diyrm erkek sanrm diyrm halamda hayir kiz bebekndio okadr tombul ve iri bir bebek ki suratlri sismanca uyuyordu hep
Canim ne güzel rüya insallah gerçekleşir hayırlara vesile olsun insallahBugun ruyamda kocsman bir eviniz varmis halam gelmis gezyor iki tane karsilikli kocaman pembe kiz besikleri vardi baska bir odada da kundak yapilmis bir bebek bembeyaz tombul uyiyordu aaa bub bebek kimin bak olmyor ya Allah tarafinsan ginderldi sanrm hala senin mi diyrm erkek sanrm diyrm halamda hayir kiz bebekndio okadr tombul ve iri bir bebek ki suratlri sismanca uyuyordu hep
Yorgun tatlım sen nasılsın bakim anne adayı :)Merhaba hanimlar bugun nasilsinizzz
Gun asiri olsun canim asilama ile tutmazsa dogal olarK tutmus olur biz bir gun durup bir gun birliktelik oldu canim hamile oldgmu ogtenince biraktikO canım 12 gün boyunca vala korkarım sadece 3 defa diye düşünüyorum ben 2 de bir sonra bırakırım:/
Kosturmaca canim okuldayim cocuklarla dersteyim hep :))Yorgun tatlım sen nasılsın bakim anne adayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?