Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba oncelikle hayirli olsun Sorunsuz bi sekilde Allah kucagina almayi nasip etsin.Beklenen dogum tarihi dikkatimi cekti cunku bende 7 ocak dogumluyum Belki seninki 1 gun erken gelir ayni gun dogmus oluruz Oglak burcu olucak cok sansli :)

Hayir hilalcim ben ankaradayim ben de bilgide oldum 500 odedim igneler catkatma haric sonra tup icin de 3 yil dolmasi gerekiyormus o yuzden asilamayla devam ediyorum gatada olacaktim asilamayi bugun ogrendim ki rapor icin 5 yillik genel saglik sigortasi nufus kayit ornegi die ben de saglik bak. Aradim her hastanede bu uygulaniyor dedi yasa boyle dediler ben de sorayim dedim sizlere

SeN hangisinde oldun yani rapor olmadan ignelrri nssil odedi devlet 1 kutusu 135 tl idi sana 4 kutu gider dedi 90 da odeme var dedi 600 cikar cebinden dedi e ben zaten ozelde de ayni miktara yaptirdim ya anlamadim

Canım insaAllah sağlıklı bir gebelik gecirirsin herşey yolunda gider umarım.. Benimde ilk aşılamam tuttu ama şuan sorunlar yaşıyorum kesem bebeğim göründü ama kalp atisi duyulmadi kese içinde kanamam var o kanama kesemin seklini bozmuş.böyle devam ederse kendiliğinden düşük olmazsa kürtaj dedi. Ben JEL kullaniyorum şuan ama hakkımızda herşeyin hayırlısı..

SeN hangisinde oldun yani rapor olmadan ignelrri nssil odedi devlet 1 kutusu 135 tl idi sana 4 kutu gider dedi 90 da odeme var dedi 600 cikar cebinden dedi e ben zaten ozelde de ayni miktara yaptirdim ya anlamadim
Canim ben igneli asilama olmadim.ikiside klomen hap ilr catlatma ignrmide iki adet verdi 35 tlden baska para odemedim valahi etlik zubeyda hanim hastnesinde yaptryorum rapor ucretsiz hatsalr icindr belki bizdem rapor istmedi kimse vala sgalik bakanliginida uyandirmsaydi nen keske bolr iyiydi yani ne zaman olacaksin adetin ne zaman beraber gidelm bende 3.asilamami olurum

80.2 cikti canim

Cnm senden sonra duramadim esimide ikna ettim aksam üzeri gittik hassas test aldk hemende yaptm ne yazikki negativ cikti silik bile yoktu adetim persembe bugün pazartesi silikte olsa cikmasi gerekiyordu demek kismet degilmis bakalim bundan sonra ne yapicagiz onu düsünorum ben simdiye kadar hep kendi kadin dogum doktoruma gittim simdi tüp bebek merkezine gidicem bakalim orda ne dicekler ne yapicaklar yani yeni bir sürec basliyo belkide sifirdan testler ilaclar.. belki o zaman benimde yüzüm güler :) :) dualarim seninle kader arkadasimdin ben yola yanliz devam ediyorum :)

Canim allahtan ümid kesilmez bekle bakalim belkide birden artış gösterir allah büyük bende gebeligimin son günlerini yaşıyorum ve bundan sonra napicami bilemiyorum allah yardim etsin hepimize

Ben Nasil oldu biliyor musun cnm tahlilleri dasa fiso her seyi zekai tahirde yapturdim sali gunu de gata da konsey oluyor dediler tum sonuclari oraya gosterdim bana bole bole die elime kagidi tutusturdular bugun de 5 yillik memuriyet diyince bari zekai tahirde olayim dedim zekai tahirde yaptirayim madem dedigin gibi zaten adetin 2. Gunu gel dedi rapordan hic bahsetmedi 14 unde oldum gec3n ay bu ay da bekkemereyim ne zaman olacagimi bilmiyirum ama yaklasti belirtiler var senin ne zaman bir de senin tum tahliller tam mi ozellikle esinin testini illa orda yapilani istiyorlar yikamayla mi ne yapiliyormus cunku ozelmis oranin lab. ben batikentteyim beraber gidelim ama yarin ise baslayacagim ben sana eslik edemem ama bi pazar gunu istersen gorusebiliriz ben batikentteyim bulusuruz bir yerde konusuruz sureci

Canim sole benim butun tahlilmerim zubryde de yapildi ama esimin zekai tarik ta esim cok once yaptrmisti onu gosterdim yeniden istemediler adetin 21.gunu kan verdim hormon tahlilerm yapildi ultrasyona grdim rahim filmimde var o sekilde benimde yarin adet gunum ama ben dusum yaptgim.icin olmaysdabilrm bende elvankentte otryorum

Canim pazar gunu esim evde benim batikentin neresindeki atlantis cty dorusblrz bakalin ayarlmaya calsiriz

Canim allahtan ümid kesilmez bekle bakalim belkide birden artış gösterir allah büyük bende gebeligimin son günlerini yaşıyorum ve bundan sonra napicami bilemiyorum allah yardim etsin hepimize

Orasi öyle cnm adet olana kadar beklicem biliyorum allahtan ümit kesilmez adet olursamda kismet degilmis dicez baska birsey gelmiyo elimizden dua etmekten baskaa .. canim herseyde vardir bir hayir belki buda senin sinavin rabbim seni siniyo ve ona göre ödüllendircek sabir sabir sabir insallaj en yakin zamanda hepimiz güzel haberler verebilirz:)

Canim pazar gunu esim evde benim batikentin neresindeki atlantis cty dorusblrz bakalin ayarlmaya calsiriz

Cnm ben almanyada yasiyorum ve gecen aralik ayinda ankaradaydim orda da doktora görünmek istedim dahaa dogrusu esimin ailesi istedi tabiki bende istedim gitmeden arastirdm cok fazla merkez ve doktor var ankarada sonra kayinpederimin sayesinde ahmet mehmet erdemle tanistim cok iyi doktorlar bilmem hic duydunuz mu gazi hastanesinde calisiyorlar ikiz kardesler birkac sene öncede cukurambara novart adinda tüp bebek merkezi acmislar olurda özele gitmek isterseniz tavsiye ederim bana pek birsex yapamadilar mesafeden dolayi ama cok iyiler ve internetde hep iyi seyler yaziyo

Evet canim haklisin belkide bu zorlugun ardindan odullendirecek rabbim kim bilir ama o zaman hic keseyi gormseydik kendi dusseydi en azindan adindan be ürktüğüm kurtaji olmak zorunda kalmazdim tek tesellim en azindan hamile kalabildim ve sagliksiz olmasindan ise sonlanmasi dedim allah büyük bakalim nolcak

Evet o ikizleri ben de duydum simdi kiru hast. Acildi oraya gecmisler ama ozele gitmen artik ben canim sagol yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…