- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim hic bilmiyorum bu otlari bu arada sen adet oldun mu düşük sonrasi herkes sogan kuru falan yapıyormuş okudun mu hiçslm kizlar basim com agryo ya bendr babannemin hactan grtrdgi bir ot var danrm meryem ana otu birde hurma tozu netten baktm bu otu sulahiye koyup esler iciyormus bilene varmi nasil uygulandgni hurma tozunuda bala katacagum
mrb canım sana bir şey soracağım ben de aşılama için devlette yaptıracağım gata dan rapor istediler rapor için de eşin 5 yıllık memuriyeti gerekiyormuş genel sağlık sigortası için veya ssk için de 900 günlük pirim belgesi sana sorum etlik veya zübeydede aynı mı yani rapor istiyorlar mı rapor için senden belgeler istediler mi benim eşim 4 yıllık memur o yüzden belgeyi alamadık yani sadece gata için bu geçerliyse ben zübeyde ye gideceğim senin eşin ssk lı mı aceba ya da 5 yıllık memur mu raporu nasıl aldınız ya nolur bana bilgi verin hep yokuş çıkarıyorlar bıktım bugün yarın adet olacağım bir türlü işim rast gitmiyor bıktım yaBen 2asilamamida Ankara Etlik Zubeyde hanim da yaptm canim safce 42tl odeniyor asilama basina
hilalcim bana cevap yaz lütfen veya bilen birileri var mı bu iğnelerin karşılanması için rapor gerekiyor nasıl aldınız veya belgeleri almadan direk girişle mi yaptınız bana bilgi verin lütfenmrb canım sana bir şey soracağım ben de aşılama için devlette yaptıracağım gata dan rapor istediler rapor için de eşin 5 yıllık memuriyeti gerekiyormuş genel sağlık sigortası için veya ssk için de 900 günlük pirim belgesi sana sorum etlik veya zübeydede aynı mı yani rapor istiyorlar mı rapor için senden belgeler istediler mi benim eşim 4 yıllık memur o yüzden belgeyi alamadık yani sadece gata için bu geçerliyse ben zübeyde ye gideceğim senin eşin ssk lı mı aceba ya da 5 yıllık memur mu raporu nasıl aldınız ya nolur bana bilgi verin hep yokuş çıkarıyorlar bıktım bugün yarın adet olacağım bir türlü işim rast gitmiyor bıktım ya
Canım ben özelde yaptım catlatici iğneyi kendi paramla aldim 78 tl verdim hastaneye 600 tl verdimhilalcim bana cevap yaz lütfen veya bilen birileri var mı bu iğnelerin karşılanması için rapor gerekiyor nasıl aldınız veya belgeleri almadan direk girişle mi yaptınız bana bilgi verin lütfen
Canim benim aşılamam tuttu ama gebeligim sonlanmak üzere malesef beta seviyem düşük ve kesem küçükmü s insallah sen hayirlisiyla kalp atışlarını duyarsin rabbim tamamina erdirsin hayirli olsunMerhaba kızlar ben de 15 Nisan'da 2.aşılamamı oldm ve Allaha binlerce kez şükür olsn aşılamadan iki hafta sonra kan testiyle hamile oldugumu öğrendm geçen hafta kalp atışını duymayı bekliyorz şimdi zaman geçmiyor stres bitmiyor sadece pozitif oldugunu bilmek yetmiyormuş malesef keseyi Görcek miyiz kalp atışını duycak mıyız şimdi bunları düşünüyorum.cok korkuyorum eşimn morfolojisi %2ydi ve hiç umudum yoktu rabbm bu mucizeyi bana da nasp etti hepinze nasip etsn..aşılaması tutan arkadslar var mı baska ne ilaç kullanıyorsnz
Yaa nasil anladnz canım ben adetime birkac gün kala yaptm test 431 cıktı 4 sonra tekrar test yaptm 2400 oldu keseyi gördk 15ine kalp atışı için çağrdı ben de cok korkuyorm herhangi bi leke kanama filn yok progestan içiyorum zatnCanim benim aşılamam tuttu ama gebeligim sonlanmak üzere malesef beta seviyem düşük ve kesem küçükmü s insallah sen hayirlisiyla kalp atışlarını duyarsin rabbim tamamina erdirsin hayirli olsun
Canim ben 9 nisanda olmustum gecen cuma anca 1128 lerde falandi düşün cok düşük seviyem yani gecen hafta 3 mm di bu gun 5.5 olmus ama umutsuz kan degerine baktirmadim zaten persembe kendi doktoruma bi gidicem hafta kurtaj olurum buyuk ihtimal brnim de hic kanamam vs yok ama maaşallah senin degerlerin çok güzel artmış kalp atışını duyarsin hayirlisi ileYaa nasil anladnz canım ben adetime birkac gün kala yaptm test 431 cıktı 4 sonra tekrar test yaptm 2400 oldu keseyi gördk 15ine kalp atışı için çağrdı ben de cok korkuyorm herhangi bi leke kanama filn yok progestan içiyorum zatn
Canim ben 9 nisanda olmustum gecen cuma anca 1128 lerde falandi düşün cok düşük seviyem yani gecen hafta 3 mm di bu gun 5.5 olmus ama umutsuz kan degerine baktirmadim zaten persembe kendi doktoruma bi gidicem hafta kurtaj olurum buyuk ihtimal brnim de hic kanamam vs yok ama maaşallah senin degerlerin çok güzel artmış kalp atışını duyarsin hayirlisi ile
Canim yolundadir insallah kalbini ferah tut maasallah gayet iyi herşey kesen kac mm di ilk asilaman mi bi problem varmiydi sebepsiz mi ilk gebelik mi kac yillik evlisin vs :)) genel topik sorularini ard arda siralim öykünu öğrenmek icinÇok zor biliyorm kalbm sıkışıyor böyle allahım kimseyi evlatla sınamasn herkse nasip etsin inan sevinemiyorm henüz kötü düşünmeyeyim diyorm ama stres bitmiyor 2 kez baktrdm hcgye keseyi gördükten sonra gerek yok dedi doktr ama hersey yolunda mı hiç bilmiyorm
Ağustos'ta 2 sene olcak ilk sene korndk 29 yaşındayz ilk bebegm olcak inş eşimn morfolojisi %2ydi diger değerleri normaldi ama morfoloji başlıbasına sıkıntı zaten rabbm kimseye vermesin.6 ay olmaynca öğrendk bunu Şubat'ta ilk aşılamamı oldm Nisan'da ikincisi işte klomenle aşılama oldm benm doktrm cok erken gördü keseyi 4+2ydi milini söylemedi zaten iki hafta sonra kalp atışı için gel dediCanim yolundadir insallah kalbini ferah tut maasallah gayet iyi herşey kesen kac mm di ilk asilaman mi bi problem varmiydi sebepsiz mi ilk gebelik mi kac yillik evlisin vs :)) genel topik sorularini ard arda siralim öykünu öğrenmek icin
Anladim canim hayırlısı olsun insallah benimde ikinci aşılamam tutmustu bende klomen ve ovitrelle kullanmistim bizde sorun yok ama sebepsiz ışteAğustos'ta 2 sene olcak ilk sene korndk 29 yaşındayz ilk bebegm olcak inş eşimn morfolojisi %2ydi diger değerleri normaldi ama morfoloji başlıbasına sıkıntı zaten rabbm kimseye vermesin.6 ay olmaynca öğrendk bunu Şubat'ta ilk aşılamamı oldm Nisan'da ikincisi işte klomenle aşılama oldm benm doktrm cok erken gördü keseyi 4+2ydi milini söylemedi zaten iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Anladim canim hayırlısı olsun insallah benimde ikinci aşılamam tutmustu bende klomen ve ovitrelle kullanmistim bizde sorun yok ama sebepsiz ışte
Ben Ankaradayim tatlim sen sanrm istanbuldydin devlet hastnesi benim yaptrdgimde esim.memur degil sadce evlilik cuzdani fotokopisi ve ikametkah okadr baska bisi istemyorlr yapiliyor canim rapor filan cikarmdim ben ucretli hastydim belko ucretsizlere cikrayolrdir ama ucretim de cok cuzzi bir miktar 42 tl odedimmrb canım sana bir şey soracağım ben de aşılama için devlette yaptıracağım gata dan rapor istediler rapor için de eşin 5 yıllık memuriyeti gerekiyormuş genel sağlık sigortası için veya ssk için de 900 günlük pirim belgesi sana sorum etlik veya zübeydede aynı mı yani rapor istiyorlar mı rapor için senden belgeler istediler mi benim eşim 4 yıllık memur o yüzden belgeyi alamadık yani sadece gata için bu geçerliyse ben zübeyde ye gideceğim senin eşin ssk lı mı aceba ya da 5 yıllık memur mu raporu nasıl aldınız ya nolur bana bilgi verin hep yokuş çıkarıyorlar bıktım bugün yarın adet olacağım bir türlü işim rast gitmiyor bıktım ya
Canim biz rapor falan almadik vala direk gttm aldim ignemi ama ben catlatma ignesi olyrm hani benim yumrtalar klomen ile biyuyor catlatma ignesinide ilaclrm falan 35 tl tutuyorhilalcim bana cevap yaz lütfen veya bilen birileri var mı bu iğnelerin karşılanması için rapor gerekiyor nasıl aldınız veya belgeleri almadan direk girişle mi yaptınız bana bilgi verin lütfen
Vale esim ozel sektorde caliyor sskli memur filan degil iki asilamada 42 tl odedim raopr da istmediler kimseden de istemyorlr yaptr islemler hizli gidiyor hem orda canimmrb canım sana bir şey soracağım ben de aşılama için devlette yaptıracağım gata dan rapor istediler rapor için de eşin 5 yıllık memuriyeti gerekiyormuş genel sağlık sigortası için veya ssk için de 900 günlük pirim belgesi sana sorum etlik veya zübeydede aynı mı yani rapor istiyorlar mı rapor için senden belgeler istediler mi benim eşim 4 yıllık memur o yüzden belgeyi alamadık yani sadece gata için bu geçerliyse ben zübeyde ye gideceğim senin eşin ssk lı mı aceba ya da 5 yıllık memur mu raporu nasıl aldınız ya nolur bana bilgi verin hep yokuş çıkarıyorlar bıktım bugün yarın adet olacağım bir türlü işim rast gitmiyor bıktım ya
Ben daha once sogan.kurunu denedim de ise yaramadi tatlm olmadim yarin adet gunum sol gogsumda hafif hafuf acima var ve idrarim yine koyu anlams degilm bugun basim ole bir dondu ki dusuk yapsrknde cok olyordu bu sonrda basim agrmya basldiCanim hic bilmiyorum bu otlari bu arada sen adet oldun mu düşük sonrasi herkes sogan kuru falan yapıyormuş okudun mu hiç
Canim istermisin hamile kalmış ol insallah rabbim nasip eder hepimizeBen daha once sogan.kurunu denedim de ise yaramadi tatlm olmadim yarin adet gunum sol gogsumda hafif hafuf acima var ve idrarim yine koyu anlams degilm bugun basim ole bir dondu ki dusuk yapsrknde cok olyordu bu sonrda basim agrmya basldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?