Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm bn de bugün aşılama oldum aramızda birgün olacak bende benimle aşılama olacak arkadaş yok diyordum beraber takip edelim durumlarimizi

ben bugün adet oldum.ama ilaçlardan sanırım ağır gelişiyor.bir sıkıntın olduğunu düşünmüyorum.progestan kullandım ben aşılama sonrası sanırım onun etkisi oldu.
ben ilk ayda 1.5 gonal f 450 kullandı doktorum.yumurtalarım kendiliğinden çatladı aşılama yapmadı. 2. aysa kalan yarım gonal f ile yumurtaları elde etti.tek tesellim en azından az hormon alıyorum.inşallah 2.aşılamalar başarılı olur.

Insallah öyledir... bir bilgisi olan yazarsa sevinirmmmmmm
Fazla yumurta asilamaya iyi degil mi??
Fazla yumurtayi dr lar istemiyor cunku birbirleeinin kalitesini etkiliyormus tani biri buyurken digerleride buyumek icin direnc arayacak ve hepsi kaliteli buyumeyecek az olsun oz olsun gibi dusun cok yumurtayla kalitasiz yumurtakar olusuyor ve dollenme olmadan adetle atiliyor emekler bosa gidiyir

İnş ikinci asilamanda pozitifi görürsün canım hiçbir kadını rabbim anne heyecanından mahrum etmesin

Günaydin evet yazdiklarin aslinda mantikli cok tskler keske doktorumda söyleseydi ve yapmasaydi aksine saydi ve mutlu bir sekilde 14 15 tane gülay hanim dedi ve asilamaa yapti tabi boyutlarini söylemedi keske asilama yapmasaydi bunca stresse ümite kapilmasaydim... suan ve günlerdir asiri kasik agrim var sanirim yumurtalarim iceride savasiyo cikmak icin heran adet olabilirim gibi.. ama allahtan ümit kesilmez sabretmeye beklemeye devam :)

merhaba kızlar, nihayet ilk aşılamamı oldum bugün, fsh ve lh hormonlarım düşük olduğu için merional iğne kullanıyordum, perşembe çatlatma iğnesini vurundum; bugün aşılamam yapıldı... inş emeklerimiz boşa gitmez... Aşılamam inanılmaz zordu, rahim ağzım çok darmış, sonda vs takıldı, tıkanıklık varmış doktor onu açtı vs derken baya uzun ve sancılıydı...Yaptıracak arkadaşlara tek tavsiyem , burada yazılanlara aldırmadan doktorunuza güvenin... Sağolsun doktorum her aşamada açıklama yapıp, beni rahatlamaya çalıştı... Normalde inanılmaz basit bir işlemmiş aşılama , ama dediğim gibi hepimizin anatomik yapısı farklı olduğu için o an neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. aşılamadan sonra yarım saat dinlendim sonrasında istediğini yapabilirsin, sakın strese girip kendini boşa yorma, zaten spermle yumurtanın buluşma süresi 5 dk, olmuşsa şimdi olmuştur diyerek gönderdi bizi, progestan kullanmamı önerdi, salı da ultrason kontrolüm var... hayırlısı artık :)

Hayirlisi cnm ins guzel sonuc alirsin bende dun yaptirdim asilamami sukurler olsun bi sıkıntı olmadi jel kullamaya basladim bugun az kasık agrim var bekleyecegiz artik

Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın

Hayirlisi cnm ins guzel sonuc alirsin bende dun yaptirdim asilamami sukurler olsun bi sıkıntı olmadi jel kullamaya basladim bugun az kasık agrim var bekleyecegiz artik

benim inanılmaz ağrım var özellikle sağ yumurtalığım zonkluyor desem yeri , güzel sonuçlar alırız inş...
Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın

inş canım, herkesin gönlüne göre verir inş

Bugun karnim cok sisti regl belirtileri tam gaz devam ediyo. Benim bi arkadasimda esiyle hicbir problemleri yok ikinci asilamasida tutmadi simdi tup bebege basvuruyomus allah herkesin gonlune gore versin

Bugun karnim cok sisti regl belirtileri tam gaz devam ediyo. Benim bi arkadasimda esiyle hicbir problemleri yok ikinci asilamasida tutmadi simdi tup bebege basvuruyomus allah herkesin gonlune gore versin
Canım banada iki aşılama yapıldı doktor son asilamamda buda tutmazsa tüp bebek yap dedi yani aşılama çok yipratici bir süreç tutma ihtimalide %5 ile %25 arası bu yüzden ikinci asilamanida yap inş tutar tutmazsa direk tüp bebeğe geç sende

Bi ay dinlencez canim okullar tatil olsun snra yaptrcam ikiyi bnde

Kızlar bunu okudum deneyelimmi

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-09-14-08-49.png
    130,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…