Cnm bn de bugün aşılama oldum aramızda birgün olacak bende benimle aşılama olacak arkadaş yok diyordum beraber takip edelim durumlarimiziKızlar Merhaba;
Hepimize Allah kolaylık versin, sabır versin öncelikle, Allah nasip ederse ben de yarın yaptırıcam aşılama. İlk aşılamam olacak. Sağda 2 tane olgun solda 2 tane gelişmekte olan yumurtam varmış ve bugün 14. günüm. Çatlatma iğnesi vuruldum bugün. Ama ben yumurta geliştirmek için sadece klomen kullandım. Dr bana işlemin 5 dk olduğunu 10 dk da dinlenildiğini toplamda 15 dk sürdüğünü söyledi. Siz neler yaptınız? Aşılamada şans çok düşük deniliyor doğru mu? Her ay yeni bir şeylere umut bağlıyorum:/ RAbbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize
Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsınCnm bn de bugün aşılama oldum aramızda birgün olacak bende benimle aşılama olacak arkadaş yok diyordum beraber takip edelim durumlarimizi
ben bugün adet oldum.ama ilaçlardan sanırım ağır gelişiyor.bir sıkıntın olduğunu düşünmüyorum.progestan kullandım ben aşılama sonrası sanırım onun etkisi oldu.Ben de erteleyerek yasiyodum biraktim hicbiseyi ertelemiyorum uzun zamandir cunku bu bebeklerin ne zaman gelecegi hic belli degil Ogretmensen bence de en guzeli okullarin kapaninca rahat rahat tedavine devam edersin Ben hala adet olmadim hicbi belirtim de yok ne hamilelige dair ne de adet olcagima dair Pazartesi doktora gidicem bakalim insallah guzel haberlerle donerim
Fazla yumurtayi dr lar istemiyor cunku birbirleeinin kalitesini etkiliyormus tani biri buyurken digerleride buyumek icin direnc arayacak ve hepsi kaliteli buyumeyecek az olsun oz olsun gibi dusun cok yumurtayla kalitasiz yumurtakar olusuyor ve dollenme olmadan adetle atiliyor emekler bosa gidiyirInsallah öyledir... bir bilgisi olan yazarsa sevinirmmmmmm
Fazla yumurta asilamaya iyi degil mi??
İnş ikinci asilamanda pozitifi görürsün canım hiçbir kadını rabbim anne heyecanından mahrum etmesinben bugün adet oldum.ama ilaçlardan sanırım ağır gelişiyor.bir sıkıntın olduğunu düşünmüyorum.progestan kullandım ben aşılama sonrası sanırım onun etkisi oldu.
ben ilk ayda 1.5 gonal f 450 kullandı doktorum.yumurtalarım kendiliğinden çatladı aşılama yapmadı. 2. aysa kalan yarım gonal f ile yumurtaları elde etti.tek tesellim en azından az hormon alıyorum.inşallah 2.aşılamalar başarılı olur.
Fazla yumurtayi dr lar istemiyor cunku birbirleeinin kalitesini etkiliyormus tani biri buyurken digerleride buyumek icin direnc arayacak ve hepsi kaliteli buyumeyecek az olsun oz olsun gibi dusun cok yumurtayla kalitasiz yumurtakar olusuyor ve dollenme olmadan adetle atiliyor emekler bosa gidiyir
Günaydın canım yaz temizliği yapiyom ben aşılama yaptiktan sonra adetim iki gün erken geldi seninde erken gelebilirGünaydın kizlar bugun nasilsiniz ben regl olmak uzereyim
Valla takmkyorm artik nezaman isterse gelsin daha 5 gunu var ama. Bende carsiya gtcem azcik kafa dağıtmak lazimGünaydın canım yaz temizliği yapiyom ben aşılama yaptiktan sonra adetim iki gün erken geldi seninde erken gelebilir
Hayirlisi cnm ins guzel sonuc alirsin bende dun yaptirdim asilamami sukurler olsun bi sıkıntı olmadi jel kullamaya basladim bugun az kasık agrim var bekleyecegiz artikmerhaba kızlar, nihayet ilk aşılamamı oldum bugün, fsh ve lh hormonlarım düşük olduğu için merional iğne kullanıyordum, perşembe çatlatma iğnesini vurundum; bugün aşılamam yapıldı... inş emeklerimiz boşa gitmez... Aşılamam inanılmaz zordu, rahim ağzım çok darmış, sonda vs takıldı, tıkanıklık varmış doktor onu açtı vs derken baya uzun ve sancılıydı...Yaptıracak arkadaşlara tek tavsiyem , burada yazılanlara aldırmadan doktorunuza güvenin... Sağolsun doktorum her aşamada açıklama yapıp, beni rahatlamaya çalıştı... Normalde inanılmaz basit bir işlemmiş aşılama , ama dediğim gibi hepimizin anatomik yapısı farklı olduğu için o an neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. aşılamadan sonra yarım saat dinlendim sonrasında istediğini yapabilirsin, sakın strese girip kendini boşa yorma, zaten spermle yumurtanın buluşma süresi 5 dk, olmuşsa şimdi olmuştur diyerek gönderdi bizi, progestan kullanmamı önerdi, salı da ultrason kontrolüm var... hayırlısı artık :)
Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsınmerhaba kızlar, nihayet ilk aşılamamı oldum bugün, fsh ve lh hormonlarım düşük olduğu için merional iğne kullanıyordum, perşembe çatlatma iğnesini vurundum; bugün aşılamam yapıldı... inş emeklerimiz boşa gitmez... Aşılamam inanılmaz zordu, rahim ağzım çok darmış, sonda vs takıldı, tıkanıklık varmış doktor onu açtı vs derken baya uzun ve sancılıydı...Yaptıracak arkadaşlara tek tavsiyem , burada yazılanlara aldırmadan doktorunuza güvenin... Sağolsun doktorum her aşamada açıklama yapıp, beni rahatlamaya çalıştı... Normalde inanılmaz basit bir işlemmiş aşılama , ama dediğim gibi hepimizin anatomik yapısı farklı olduğu için o an neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. aşılamadan sonra yarım saat dinlendim sonrasında istediğini yapabilirsin, sakın strese girip kendini boşa yorma, zaten spermle yumurtanın buluşma süresi 5 dk, olmuşsa şimdi olmuştur diyerek gönderdi bizi, progestan kullanmamı önerdi, salı da ultrason kontrolüm var... hayırlısı artık :)
Hayirlisi cnm ins guzel sonuc alirsin bende dun yaptirdim asilamami sukurler olsun bi sıkıntı olmadi jel kullamaya basladim bugun az kasık agrim var bekleyecegiz artik
Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın
Canım banada iki aşılama yapıldı doktor son asilamamda buda tutmazsa tüp bebek yap dedi yani aşılama çok yipratici bir süreç tutma ihtimalide %5 ile %25 arası bu yüzden ikinci asilamanida yap inş tutar tutmazsa direk tüp bebeğe geç sendeBugun karnim cok sisti regl belirtileri tam gaz devam ediyo. Benim bi arkadasimda esiyle hicbir problemleri yok ikinci asilamasida tutmadi simdi tup bebege basvuruyomus allah herkesin gonlune gore versin
benim inanılmaz ağrım var özellikle sağ yumurtalığım zonkluyor desem yeri , güzel sonuçlar alırız inş...
Hadi hayırlısı cnm sağ yumurtan kac mm di büyükse ondandir
inş canım, herkesin gönlüne göre verir inş
Bi ay dinlencez canim okullar tatil olsun snra yaptrcam ikiyi bndeCanım banada iki aşılama yapıldı doktor son asilamamda buda tutmazsa tüp bebek yap dedi yani aşılama çok yipratici bir süreç tutma ihtimalide %5 ile %25 arası bu yüzden ikinci asilamanida yap inş tutar tutmazsa direk tüp bebeğe geç sende
İnş bu sefer yüzün güler canimBi ay dinlencez canim okullar tatil olsun snra yaptrcam ikiyi bnde
Saol canm teşekkür ederimİnş bu sefer yüzün güler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?