Canim sabah aksam mi sadce sabah mo onu doktorun soyleyeck sana mesela benim ilk asilamada sabah aksam iki kere kullancaksin demislerdi 2.asilamamda gunse bir tane semisti gunde bir dediklerinde sabah jeli kullanyrdum 5 dakika yatip sonra 15 dakika isimi gucumu yapyrdum emiyordu en iyisi oaşılamadan sonra jel kullanan arkadaşalr yardımınızı bekliyorum jeli sabah mı aksam mı kullansak daha iyi olur kac dakika yatmamız gerekiyor jelden sonra
Canim sabah aksam mi sadce sabah mo onu doktorun soyleyeck sana mesela benim ilk asilamada sabah aksam iki kere kullancaksin demislerdi 2.asilamamda gunse bir tane semisti gunde bir dediklerinde sabah jeli kullanyrdum 5 dakika yatip sonra 15 dakika isimi gucumu yapyrdum emiyordu en iyisi oaşılamadan sonra jel kullanan arkadaşalr yardımınızı bekliyorum jeli sabah mı aksam mı kullansak daha iyi olur kac dakika yatmamız gerekiyor jelden sonra
Canım ben jeli kullandım diger gün başlamıştım sanırım ama tam hatırlamadim şuan. Biz asilamadan sonraki gün ve ucgun sonra ilişki bi dahada olmadı.. Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsinCok sagol cnm ins peki asilamadan kac saat sonra ilişki oldu sizde
Canim com uzuldum belki biraz beklersen duzelir hayirlisi olsunCanim doktor öyle dedi bilmiorum kafam çok karışık beklesem ne fauda beklemesem hazir degilim keşke kendi dusseydi kanamamda yok bilemiyorum Suan napicami
Vala sen bilirsin tatlim ayni anda basltalin istersen asilamaya birbirmize moral oluruz ben devam edecegim ya bende aksina zayfldim ama simdi tam hizi ile yemege devam 65 ten 62 ye dustum sindi geri almaya baslyrm da sen ne zaman kendini hazir hissedersen yaptr ben iki asilamamida ust uste yaotrmstm hafta ici gidcegim doktora yaparz derslrse yaptrrm yineBende bilmiorum napacagimi kilo da aldim baya biraz ara verip zayiglasam mi diorum bilmiorum ki napacagimi
Hayırlısı olsun canim senin icinde ne diyim ben kurtajdi temizlendi etti kanama vs kim bilir ne kadar zaman var önmde bilmiorum ne yapacagimiVala sen bilirsin tatlim ayni anda basltalin istersen asilamaya birbirmize moral oluruz ben devam edecegim ya bende aksina zayfldim ama simdi tam hizi ile yemege devam 65 ten 62 ye dustum sindi geri almaya baslyrm da sen ne zaman kendini hazir hissedersen yaptr ben iki asilamamida ust uste yaotrmstm hafta ici gidcegim doktora yaparz derslrse yaptrrm yine
Canım ben jeli kullandım diger gün başlamıştım sanırım ama tam hatırlamadim şuan. Biz asilamadan sonraki gün ve ucgun sonra ilişki bi dahada olmadı.. Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin
10gune temizlenir tabi su anda sen kararsizsin doktor duser kendliginden demedi mi sanaHayırlısı olsun canim senin icinde ne diyim ben kurtajdi temizlendi etti kanama vs kim bilir ne kadar zaman var önmde bilmiorum ne yapacagimi
Demedi canim kanaman olabilir falan dedi10gune temizlenir tabi su anda sen kararsizsin doktor duser kendliginden demedi mi sana
Yani müdahale edelim dedi iste beklersem ne olabilir dedim kanaman başlar falan dedi ki oz amn sancılı oluyomus sanirim kurtaj daha mantıklı gibi sanki bilmiorumKurtaj mi dedi sana ditrk kanamanin baslamasi dusecegini gosteriyor tatlim gerek gormzse yapmaz kurtan kanaman devam eder gidince ultrsayondan bakiyorlr gerek duyrlarda kurtaj yapylr
Sanci bende cektim evet zor ama ilk bebekte kurtaj olmak da cok iyi olmayablr tabi bole beklemkte zor kanaman baslasin dir acisiz olsin diyorsan ol tatlim hayirlisi AllahtanYani müdahale edelim dedi iste beklersem ne olabilir dedim kanaman başlar falan dedi ki oz amn sancılı oluyomus sanirim kurtaj daha mantıklı gibi sanki bilmiorum
Korktuk biz birşey olur diye doktorum gün aşırı demişti yoksa.. Sen artik yapma bence üc gün sonra belli olur zaten..Cnm bir sakincasi olur diye mi iliski olmadi cok özele girdim farkindayim ama sian bende iki arada bi derede kaldim bizde asilamadan sonra gün asiri iliski oldu sonra olmadi bugün 10.gün napsam bilemedim
Korktuk biz birşey olur diye doktorum gün aşırı demişti yoksa.. Sen artik yapma bence üc gün sonra belli olur zaten..
Sanki ağrım başladı resmen şaka gibi ya psikolojik mi ne anlamadim gitti cok agrin oluyomuydu canim adet agrisindan fazla miSanci bende cektim evet zor ama ilk bebekte kurtaj olmak da cok iyi olmayablr tabi bole beklemkte zor kanaman baslasin dir acisiz olsin diyorsan ol tatlim hayirlisi Allahtan
Canim ilk gum hic agrim olmadi ama sonrako 2 gun asiri agrim oldu karin agrisi cok fenaydi uatarken buklim buklum olyrdum resmen ben adetli iken karin agrisi hic cekmem ama usutrsem ancak hani usutunce agriri ya once hafif hafif yoklado sonra birden siddtlendi sabah kadar iki gun cektm esime de ole karnim cok agryo demis durmusum gece baya agrisi olyor yani ama oda gecyor iste ilac bile icmemstm ben belki dusmez die sen ic bence nasilsa dusuyor bosuna agri cekmemis ol tatlim benimSanki ağrım başladı resmen şaka gibi ya psikolojik mi ne anlamadim gitti cok agrin oluyomuydu canim adet agrisindan fazla mi
Ya canim Suan ağrım yok arada batma gibi oluyo bu gün basladi oda psikolojik herhalde dedim neyse napacam bilmiorum korkuyorum da bi taraftan hayirlisi neyse oyle2 olsunBenimde goguslerimin alt kisimleri sizlyor anlmis degilm yani
Sağol cnm günde bir kez dedi bende sabah yapayım yarın sabah yapacamCanim sabah aksam mi sadce sabah mo onu doktorun soyleyeck sana mesela benim ilk asilamada sabah aksam iki kere kullancaksin demislerdi 2.asilamamda gunse bir tane semisti gunde bir dediklerinde sabah jeli kullanyrdum 5 dakika yatip sonra 15 dakika isimi gucumu yapyrdum emiyordu en iyisi o
Sağol cnm ins rabbim hayirlisi ni nasip etsin ilişki baya değişiyor kişilere göre bende bugün ve gün aşırı yapmaya karar verdim ağrım olmazsa tabi kişilerin bünyesine göre değişiyor herseyCanım ben jeli kullandım diger gün başlamıştım sanırım ama tam hatırlamadim şuan. Biz asilamadan sonraki gün ve ucgun sonra ilişki bi dahada olmadı.. Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?