Hangisini denesem ki acaba karar vermedim ben adtinden uc gun sinra yazyor ya yani adetli olyorsun halen ole degilmi yazip bittikten sonra esle birlikte olnyor bu kimsini pek analmadimKızlar bunu okudum deneyelimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisini denesem ki acaba karar vermedim ben adtinden uc gun sinra yazyor ya yani adetli olyorsun halen ole degilmi yazip bittikten sonra esle birlikte olnyor bu kimsini pek analmadimKızlar bunu okudum deneyelimmi
Bende o adet kısmını anlamadim canımHangisini denesem ki acaba karar vermedim ben adtinden uc gun sinra yazyor ya yani adetli olyorsun halen ole degilmi yazip bittikten sonra esle birlikte olnyor bu kimsini pek analmadim
Bendr anlamadim hepsini yapmayi dusunyorum ben yarindan itibarenBende o adet kısmını anlamadim canım
Yok gülaycim ümitsizlige kapilma sonucta o dr yani biz obdan iyi bilemeyiz eger yaptiysa vardir bir bildigi ben de cok yumurtayla oldum hareketli olanlar var dedi yani onemli olan yumurtanin boyutu atiyorum 14 yumurtandan 2 si buyuktur biri catlamaj uzeredir ondab yapmistir digerleri olgunkasmayandir o yuzden asilamadan sonra da iliski oneriyorkar catlayan olursa diye benimki tutmadi adetimi bekliyorum yine asilana olacagim dr a sordum biz fazla yumurta istemiyoruz yani 5 tane buyumus yumurta carsa yapmiyoruz kalitesini bozuyor dedi 2 tane buyumus varsa sansin yuksek oluyormus zaten onlar kaliteli oluyormus onemli olan yumurtalarinin ayni boyutta olmamasi dr un sana yaptiysa vardir bur bildigi hadi hayirli olsunGünaydin evet yazdiklarin aslinda mantikli cok tskler keske doktorumda söyleseydi ve yapmasaydi aksine saydi ve mutlu bir sekilde 14 15 tane gülay hanim dedi ve asilamaa yapti tabi boyutlarini söylemedi keske asilama yapmasaydi bunca stresse ümite kapilmasaydim... suan ve günlerdir asiri kasik agrim var sanirim yumurtalarim iceride savasiyo cikmak icin heran adet olabilirim gibi.. ama allahtan ümit kesilmez sabretmeye beklemeye devam :)
HAyirli olsun insHayirlisi cnm ins guzel sonuc alirsin bende dun yaptirdim asilamami sukurler olsun bi sıkıntı olmadi jel kullamaya basladim bugun az kasık agrim var bekleyecegiz artik
Mayis ayi asilama yaptiracaklar yok muuu
Yok gülaycim ümitsizlige kapilma sonucta o dr yani biz obdan iyi bilemeyiz eger yaptiysa vardir bir bildigi ben de cok yumurtayla oldum hareketli olanlar var dedi yani onemli olan yumurtanin boyutu atiyorum 14 yumurtandan 2 si buyuktur biri catlamaj uzeredir ondab yapmistir digerleri olgunkasmayandir o yuzden asilamadan sonra da iliski oneriyorkar catlayan olursa diye benimki tutmadi adetimi bekliyorum yine asilana olacagim dr a sordum biz fazla yumurta istemiyoruz yani 5 tane buyumus yumurta carsa yapmiyoruz kalitesini bozuyor dedi 2 tane buyumus varsa sansin yuksek oluyormus zaten onlar kaliteli oluyormus onemli olan yumurtalarinin ayni boyutta olmamasi dr un sana yaptiysa vardir bur bildigi hadi hayirli olsun
Aminn canim aminnnnnGünaydın canlarim kaderdaslarim inş seneye bizde kucagimizda bebegimizle anneler gününü kutlarız rabbim bu kutsal duygudan esirgemesin biziEki Görüntüle 1522603
Canim ya cok .merak ettik seni benim de gebeligimin son gunleri haftaya sonlandirilacak malesef fenalardayimarkadaş negatif sonuçtan sonra çok dagıldım oyüzden topiğe gelmiyorum hamile olanların hamilelği hayırlı olsun negatif olanlarda gelecek aylarda müjde alırlar inşallah
neden sonlandıralcak ki yaaaa cok üzüldümCanim ya cok .merak ettik seni benim de gebeligimin son gunleri haftaya sonlandirilacak malesef fenalardayim
Çok şükür tatlım nerelerdesin aklımız hep sendeydineden sonlandıralcak ki yaaaa cok üzüldüm
Canim gelismiyor kese küçük demisti gecen hafta cuma gunude beta 1058 den 1128 e falan yükselmiş iki günde progesteron düşmüş artik müdahale gerek dedi bende bekleyelim bir hafta dedim ama sifir ümit tabiki oyle bekliorum kanama vs yok agrim yok ama beta çok ama çok düşükneden sonlandıralcak ki yaaaa cok üzüldüm
allahtan umut kesilmez canım inşalalh gebelğin devam eder cok üzüldüm çıkmamıs canda umut vardır mutlaka düşük yapmanın acısını çokiyi bilirim hemde 2 kez benmde 3 gün kanamm oldu bitti sanırım hiç tutunmadı test neden o şekilde çıktı anlamadım şimdi napacagımı nerden başlayacagımı bilmiyorum dr hatası oalrak görüyorum drmla devam etsem güvenm kalmadı iyi bir dr bulmak hem çok zor hemde zaman kaybı dr genel anlamda menmundum am enson yaşananlardan sonra güvenim kalmadı neyapacagımı bilmiyorm sanırım tarlusalla adet olur ramazanlıkta iğneli yumurtlama tedavisi olur normal yoldan denerim aşılama olmam yavaş yavaş hiç olmama ihtimaline karşı kendimi alıştırıyorum sanırım çünkü umut yoruyor insanı allah verecekse bişey bahene olur diyorum cok depresifim namazı bıraktım vs allah affetsinCanim gelismiyor kese küçük demisti gecen hafta cuma gunude beta 1058 den 1128 e falan yükselmiş iki günde progesteron düşmüş artik müdahale gerek dedi bende bekleyelim bir hafta dedim ama sifir ümit tabiki oyle bekliorum kanama vs yok agrim yok ama beta çok ama çok düşük
Canim hic umut yok bende malesef doktor da vermiyor zaten sadece vicdani olarak rahatlamak icin biraz beklemek ve kendimi alıştırmak istedim yapacak bisi yok nasipten oteye gidilmiyor canim sakın isyan etme ben agladim zaman bile rabbim nolur gücüne gitmesin kendi zayifligima agliyorum dedim.ama şunu net soyleyeyim ki ben artik aşılamaya malesef guvenmiyorum tutanlarin bir çoğu sağlıksız gelisiyor sanirim bende klomen ve ovitrelleyle kendim nederim diye düşünüyorumallahtan umut kesilmez canım inşalalh gebelğin devam eder cok üzüldüm çıkmamıs canda umut vardır mutlaka düşük yapmanın acısını çokiyi bilirim hemde 2 kez benmde 3 gün kanamm oldu bitti sanırım hiç tutunmadı test neden o şekilde çıktı anlamadım şimdi napacagımı nerden başlayacagımı bilmiyorum dr hatası oalrak görüyorum drmla devam etsem güvenm kalmadı iyi bir dr bulmak hem çok zor hemde zaman kaybı dr genel anlamda menmundum am enson yaşananlardan sonra güvenim kalmadı neyapacagımı bilmiyorm sanırım tarlusalla adet olur ramazanlıkta iğneli yumurtlama tedavisi olur normal yoldan denerim aşılama olmam yavaş yavaş hiç olmama ihtimaline karşı kendimi alıştırıyorum sanırım çünkü umut yoruyor insanı allah verecekse bişey bahene olur diyorum cok depresifim namazı bıraktım vs allah affetsin