• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadan sonra jel kullanan arkadaşalr yardımınızı bekliyorum jeli sabah mı aksam mı kullansak daha iyi olur kac dakika yatmamız gerekiyor jelden sonra
Canim sabah aksam mi sadce sabah mo onu doktorun soyleyeck sana mesela benim ilk asilamada sabah aksam iki kere kullancaksin demislerdi 2.asilamamda gunse bir tane semisti gunde bir dediklerinde sabah jeli kullanyrdum 5 dakika yatip sonra 15 dakika isimi gucumu yapyrdum emiyordu en iyisi o

aşılamadan sonra jel kullanan arkadaşalr yardımınızı bekliyorum jeli sabah mı aksam mı kullansak daha iyi olur kac dakika yatmamız gerekiyor jelden sonra
Canim sabah aksam mi sadce sabah mo onu doktorun soyleyeck sana mesela benim ilk asilamada sabah aksam iki kere kullancaksin demislerdi 2.asilamamda gunse bir tane semisti gunde bir dediklerinde sabah jeli kullanyrdum 5 dakika yatip sonra 15 dakika isimi gucumu yapyrdum emiyordu en iyisi o

Cok sagol cnm ins peki asilamadan kac saat sonra ilişki oldu sizde
Canım ben jeli kullandım diger gün başlamıştım sanırım ama tam hatırlamadim şuan. Biz asilamadan sonraki gün ve ucgun sonra ilişki bi dahada olmadı.. Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin

Bende bilmiorum napacagimi kilo da aldim baya biraz ara verip zayiglasam mi diorum bilmiorum ki napacagimi
Vala sen bilirsin tatlim ayni anda basltalin istersen asilamaya birbirmize moral oluruz ben devam edecegim ya bende aksina zayfldim ama simdi tam hizi ile yemege devam 65 ten 62 ye dustum sindi geri almaya baslyrm da sen ne zaman kendini hazir hissedersen yaptr ben iki asilamamida ust uste yaotrmstm hafta ici gidcegim doktora yaparz derslrse yaptrrm yine

Vala sen bilirsin tatlim ayni anda basltalin istersen asilamaya birbirmize moral oluruz ben devam edecegim ya bende aksina zayfldim ama simdi tam hizi ile yemege devam 65 ten 62 ye dustum sindi geri almaya baslyrm da sen ne zaman kendini hazir hissedersen yaptr ben iki asilamamida ust uste yaotrmstm hafta ici gidcegim doktora yaparz derslrse yaptrrm yine
Hayırlısı olsun canim senin icinde ne diyim ben kurtajdi temizlendi etti kanama vs kim bilir ne kadar zaman var önmde bilmiorum ne yapacagimi

Canım ben jeli kullandım diger gün başlamıştım sanırım ama tam hatırlamadim şuan. Biz asilamadan sonraki gün ve ucgun sonra ilişki bi dahada olmadı.. Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebelik yasarsin

Cnm bir sakincasi olur diye mi iliski olmadi cok özele girdim farkindayim ama sian bende iki arada bi derede kaldim bizde asilamadan sonra gün asiri iliski oldu sonra olmadi bugün 10.gün napsam bilemedim :(

Kurtaj mi dedi sana ditrk kanamanin baslamasi dusecegini gosteriyor tatlim gerek gormzse yapmaz kurtan kanaman devam eder gidince ultrsayondan bakiyorlr gerek duyrlarda kurtaj yapylr

Kurtaj mi dedi sana ditrk kanamanin baslamasi dusecegini gosteriyor tatlim gerek gormzse yapmaz kurtan kanaman devam eder gidince ultrsayondan bakiyorlr gerek duyrlarda kurtaj yapylr
Yani müdahale edelim dedi iste beklersem ne olabilir dedim kanaman başlar falan dedi ki oz amn sancılı oluyomus sanirim kurtaj daha mantıklı gibi sanki bilmiorum

Yani müdahale edelim dedi iste beklersem ne olabilir dedim kanaman başlar falan dedi ki oz amn sancılı oluyomus sanirim kurtaj daha mantıklı gibi sanki bilmiorum
Sanci bende cektim evet zor ama ilk bebekte kurtaj olmak da cok iyi olmayablr tabi bole beklemkte zor kanaman baslasin dir acisiz olsin diyorsan ol tatlim hayirlisi Allahtan

Cnm bir sakincasi olur diye mi iliski olmadi cok özele girdim farkindayim ama sian bende iki arada bi derede kaldim bizde asilamadan sonra gün asiri iliski oldu sonra olmadi bugün 10.gün napsam bilemedim :KK43:
Korktuk biz birşey olur diye doktorum gün aşırı demişti yoksa.. Sen artik yapma bence üc gün sonra belli olur zaten..

Sanci bende cektim evet zor ama ilk bebekte kurtaj olmak da cok iyi olmayablr tabi bole beklemkte zor kanaman baslasin dir acisiz olsin diyorsan ol tatlim hayirlisi Allahtan
Sanki ağrım başladı resmen şaka gibi ya psikolojik mi ne anlamadim gitti cok agrin oluyomuydu canim adet agrisindan fazla mi

Sanki ağrım başladı resmen şaka gibi ya psikolojik mi ne anlamadim gitti cok agrin oluyomuydu canim adet agrisindan fazla mi
Canim ilk gum hic agrim olmadi ama sonrako 2 gun asiri agrim oldu karin agrisi cok fenaydi uatarken buklim buklum olyrdum resmen ben adetli iken karin agrisi hic cekmem ama usutrsem ancak hani usutunce agriri ya once hafif hafif yoklado sonra birden siddtlendi sabah kadar iki gun cektm esime de ole karnim cok agryo demis durmusum gece baya agrisi olyor yani ama oda gecyor iste ilac bile icmemstm ben belki dusmez die sen ic bence nasilsa dusuyor bosuna agri cekmemis ol tatlim benim

Sağol cnm günde bir kez dedi bende sabah yapayım yarın sabah yapacam

Sağol cnm ins rabbim hayirlisi ni nasip etsin ilişki baya değişiyor kişilere göre bende bugün ve gün aşırı yapmaya karar verdim ağrım olmazsa tabi kişilerin bünyesine göre değişiyor hersey

Back