Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay inşallah canım çok heveslenmek istemiyorum aslında her ay üzüntüsü çok yıpratıyor çünkü. doktorum gerçi ben darsa bile hsg çekerken açıyorum dedi. Hayırlısı
Gebe kalmaya engel değil darlık canım ben rahimden ameliyat oldum iltihab alındı rahimden bide yara vardı yaktı doktor bide darlığı açtı üç işlemi birden yaptı ama narkoz aldım yani açma işlemi ağrılı bence yoksa niye narkoz versin doktor bana

Canim doktor öyle dedi bilmiorum kafam çok karışık beklesem ne fauda beklemesem hazir degilim keşke kendi dusseydi kanamamda yok bilemiyorum Suan napicami
Off ya rabbim sabır versin sana canım çok üzüldüm gerçekten ve senden çok umutluydum geç gelisiyodur normaldir diyodum Söktürücü versin sana kendi kendine düşer diycemde doktor daha iyi bilir

Off ya rabbim sabır versin sana canım çok üzüldüm gerçekten ve senden çok umutluydum geç gelisiyodur normaldir diyodum Söktürücü versin sana kendi kendine düşer diycemde doktor daha iyi bilir
Canim valla bende de hep bi umutru ama iste olmadi bu gün kan aldirirken acayip sizladi kolum of dedim çok acidi bu sefer sonra hastaneden cikarken dedim ki ulan çok acidi bunun sonucu acitacak herhalde dedim aynen öyle oldu napalim kismet degilmis

İnş bi dahaki sefere tam tutar canım aynı stresi yasamazsin

Doğru canım demekki zamanı değilmiş inş bi dahaki sefere bu sorunları yasamadan normal bir hamilelik gecirirsin hiç moralini bozma mucadeleye devam

Kizlar vala yazmtorum.telfonim sorunlu zar zor yazgorum ikiz bebek beklyen arkdas Allahim insallah saglikli sihatli dunyaya gelmerini saglik rahat huzurlu hamilelik gecirirsin yavrukartalim uzulme tatlim bir daha denersin bende ole yapcsm hayrlisini ve sagliklisini iste evladin benimde kasik agrilrm hafifledi icimde acaip bir umur var bu aralar ysda kendimi mi telkin edyorum bilinmez sanki su aralrda kendliginden gelecek gbi gelyor nebisim nebilim

evet canım ilki pozitifti ama düştü 7 haftalık inşallah bu sefer aynı acıları yaşatmaz rabbim.sabretmek çok önemli hepinize dua ediyorum
Masallah ins annelerini hic birkamaz yavrularin saglik sihhat versin dusmez artik ben ole hissedyorum

Canım benm de anestezili oldu zaten hsg , zaten dar diye hatırlmaıyorum seninkini ama öyleyse bile hsg de açıyorum ben dedi. geçmiş olsun canım sana da

Canim sen korunmayacaksin sanirim tekrar asilama deneyeckmisin

Kizlar benim durum vahim malesed 1058 den 1122 ye gelmis beta progesteron da 14 e düşmüş doktor müdahale etsek iyi olur dedi napicami bilmiorum
cnm artış var ama yeterli degilmi tam olarak bilmiyorum ama rabbm yardımcın olsun biraz araştır bence ondan sonra karar ver olmadı baska doktora da mı gitsen bi

cnm ben aşılamamı bugün oldum 2 dk sürdü işlem hiç bir agrı falan hissetmedim doktor 10 dakika yat dedi ben 15 dakika falan yattım sonra kalktım hiç akıntım da gelmedi olasılık düşük ama yine de umut var kimi ilk aşılamada kimi 2.de tutuyor bizde onlardan biri olabiliriz çok fazla kafana takma ben oluruna bıraktım çok rahattım her sonuca hazırlıklıyım rabbim sana da yardım etsin güzel sonuclar alırsın inş

aşılamadan sonra jel kullanan arkadaşalr yardımınızı bekliyorum jeli sabah mı aksam mı kullansak daha iyi olur kac dakika yatmamız gerekiyor jelden sonra

cnm artış var ama yeterli degilmi tam olarak bilmiyorum ama rabbm yardımcın olsun biraz araştır bence ondan sonra karar ver olmadı baska doktora da mı gitsen bi
Canim artış olmali en az yuzde 60 yada 2 katı benim ki hic artmamis nerdeyse bilmiorum napicami kanamam olsa en azindan kendi düşerdi kürtaj korkutuyor beni

Korunmuyorum yani esim korunmak istemyor deneyecgim canim 3.yu bakalim henuz gdemedim kendime gelim gdecem kasik agrlrm az dindi alttan devamli muayene olunca yekrar agriri die gtmyorum
Bende bilmiorum napacagimi kilo da aldim baya biraz ara verip zayiglasam mi diorum bilmiorum ki napacagimi

aşılamadan sonra jel kullanan arkadaşalr yardımınızı bekliyorum jeli sabah mı aksam mı kullansak daha iyi olur kac dakika yatmamız gerekiyor jelden sonra
Canim sabah aksam mi sadce sabah mo onu doktorun soyleyeck sana mesela benim ilk asilamada sabah aksam iki kere kullancaksin demislerdi 2.asilamamda gunse bir tane semisti gunde bir dediklerinde sabah jeli kullanyrdum 5 dakika yatip sonra 15 dakika isimi gucumu yapyrdum emiyordu en iyisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…