bende tek yumurta olustu Esimde de morfoloji %10 ileri hizli normal degerlerde ama hic hamile kalmadim Bizde hemen olsun istedigimiz icin tedaviye basladikfazlasını bilmiyorum ama 2 yumurta oluşmuştu.eşim varikosel ameliyatı oldu.ileri hızlı hareketler çok iyi ama morfoloji %3.2 sefer gebe kaldım ama ya kalp atmadı yada düşük oldu.doktor bu şekilde gebelik oluşabilir diyor ama biz beklemek istemiyoruz.sizde durum nedir?
ah canım sabredıp beklemekten baska caremız yokCanim sonuçlar çıktı beta 1100 küsur progesteron 21çıkmış 5 in altinda olursa umutsuz demişti simdi yükselme var iyi takibe devam dedi 2 gün sonra ikisinide yinele dedi.Valla esimde kızıp duruyo gitmw artik iyice sinir stres oldun unut falan dio onceden kim gidiyodu bu kadar sık doktora gittikce geriliyosun dedi bilmiorum napicami progesteron iyi ama beta az yükselmiş 1500 lerde olmasi gerek demisti testten önce ben anlamadim bu işi benim gec yukseliyo kanamam da yok ben neyim simdi kızlar
Test aldim heran test yapabilirim tutuyorum kendimi ama sonucundan da tirsiyorum
Dayanamadim yaptim ya pismanim ama yine de kan testine gidemiyorum icimden gelmiyo artik korkuyorum yaCanim yaa cok erken yaptin idrar testini adetine daha cok var idrarda cikmasi imkansiz dayanamiyorsan cnm kan testi yap rahatlarsn bide idrar testini sabah ilk idrarla tavsiye ediyorlar
Dayanamadim yaptim ya pismanim ama yine de kan testine gidemiyorum icimden gelmiyo artik korkuyorum ya
benim sonuç negatif.ilk aşılama olmadı.peki hemen ardarda aşılama yapmak çok zarar verir mi?bende tek yumurta olustu Esimde de morfoloji %10 ileri hizli normal degerlerde ama hic hamile kalmadim Bizde hemen olsun istedigimiz icin tedaviye basladik
Ah canım ah bak gördün negatifi hemen moralin bozuldu ben sana demedimmi idrar testine guvenme ve yapma diye yarın git kan testi yap o zaman belli olcak ya vardır ya yoktur dünyanın sonu değil bu ay olmadı gelecek ay yine yaparsın olmadı vakit kaybetmeden tüp bebek yap oldu bittiYa kimse yok mu ya
Doktora danissaydin canım eğer zararı yoksa yapbenim sonuç negatif.ilk aşılama olmadı.peki hemen ardarda aşılama yapmak çok zarar verir mi?
saglik olsun Benim olmadiysa bende hemen beklemeden asilama dusunuyorum yine Okudugum kadariyla da bi sakincasi yok yani zarar vermezbenim sonuç negatif.ilk aşılama olmadı.peki hemen ardarda aşılama yapmak çok zarar verir mi?
Canım ben onuncu günü gittim kan tahlili yaptım değerim 0.966 çıkmıştı ve doktor yukselebilecegini söyledi umudumu kaybetmeden üç gün sonra tekrar gidip yaptım ama 0.1 çıktı sen yarın git yap umudunu kaybetmeDayanamadim yaptim ya pismanim ama yine de kan testine gidemiyorum icimden gelmiyo artik korkuyorum ya
Benim yumurtlama akintim genellikle kahverengi oluyo canım bunu doktora sormuştum neden adetimden sonra kasiklarimda sancı ve kahverengi akintim oluyo diye yumurtlamadan dolayi dedisu anda akintim var kizlar beyaz bu yumurtlama akintisimi yoksa adet oncesi mi karar vermedim valahi
Haaa bilmyrm ki benim kanamam biteli bir kac gun oldu ya hani hangi donemdeyim ben hic bir fikrim yok 4 gun sonrada adrt gunim yenidenBenim yumurtlama akintim genellikle kahverengi oluyo canım bunu doktora sormuştum neden adetimden sonra kasiklarimda sancı ve kahverengi akintim oluyo diye yumurtlamadan dolayi dedi
Denge şaştı canım ama kasiklarinda sancı varmıHaaa bilmyrm ki benim kanamam biteli bir kac gun oldu ya hani hangi donemdeyim ben hic bir fikrim yok 4 gun sonrada adrt gunim yeniden
Iyi geceler canimmmIyi geceler kızlar
Var canim baski var yuruyunve dolu dolu agriyorda sizliyorda ama dusuk yaptiktan sonrda kacgun agrisi zaten igneledi anlyamiyorum kiDenge şaştı canım ama kasiklarinda sancı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?