Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende tek yumurta olustu Esimde de morfoloji %10 ileri hizli normal degerlerde ama hic hamile kalmadim Bizde hemen olsun istedigimiz icin tedaviye basladik

ah canım sabredıp beklemekten baska caremız yok

Canim yaa cok erken yaptin idrar testini adetine daha cok var idrarda cikmasi imkansiz dayanamiyorsan cnm kan testi yap rahatlarsn bide idrar testini sabah ilk idrarla tavsiye ediyorlar
Dayanamadim yaptim ya pismanim ama yine de kan testine gidemiyorum icimden gelmiyo artik korkuyorum ya

Dayanamadim yaptim ya pismanim ama yine de kan testine gidemiyorum icimden gelmiyo artik korkuyorum ya

Cnm bol bol dua et sabret sonra kan testi yap yada bekle adetin gecsin idrar testi biliyorum cok zor bende ayniyim ama erken test yapmicam adet gecsin beklicem sende zor ama sabret

bende tek yumurta olustu Esimde de morfoloji %10 ileri hizli normal degerlerde ama hic hamile kalmadim Bizde hemen olsun istedigimiz icin tedaviye basladik
benim sonuç negatif.ilk aşılama olmadı.peki hemen ardarda aşılama yapmak çok zarar verir mi?

Ya kimse yok mu ya
Ah canım ah bak gördün negatifi hemen moralin bozuldu ben sana demedimmi idrar testine guvenme ve yapma diye yarın git kan testi yap o zaman belli olcak ya vardır ya yoktur dünyanın sonu değil bu ay olmadı gelecek ay yine yaparsın olmadı vakit kaybetmeden tüp bebek yap oldu bitti

benim sonuç negatif.ilk aşılama olmadı.peki hemen ardarda aşılama yapmak çok zarar verir mi?
saglik olsun Benim olmadiysa bende hemen beklemeden asilama dusunuyorum yine Okudugum kadariyla da bi sakincasi yok yani zarar vermez

Canım ben onuncu günü gittim kan tahlili yaptım değerim 0.966 çıkmıştı ve doktor yukselebilecegini söyledi umudumu kaybetmeden üç gün sonra tekrar gidip yaptım ama 0.1 çıktı sen yarın git yap umudunu kaybetme

Kizlar selmalar yeni arkdslar da katilmis vala doktora bir turlu gtmgi canim istemyot yarin gdecgim diyrm sabah olyor canim istemyor alttan tabiri caizse davmli cubuklmalarindan bunaldim kasiklarm halen biraz dolastgimz zaman sizkiyor ve sol gogusum sizilyir kanda hamilelk dehrlm tam sifirlanmadj mi nedir cuma 19 falandi yarin dusugun sebebi nedier korunuym korunmayim dir bir sorustrna aratrma yapmak icin gidym diyorum ama gizumde gonlumde yemyor ya bu arada korunmyorm esim korunmak istemiyor yani

su anda akintim var kizlar beyaz bu yumurtlama akintisimi yoksa adet oncesi mi karar vermedim valahi

su anda akintim var kizlar beyaz bu yumurtlama akintisimi yoksa adet oncesi mi karar vermedim valahi
Benim yumurtlama akintim genellikle kahverengi oluyo canım bunu doktora sormuştum neden adetimden sonra kasiklarimda sancı ve kahverengi akintim oluyo diye yumurtlamadan dolayi dedi

Benim yumurtlama akintim genellikle kahverengi oluyo canım bunu doktora sormuştum neden adetimden sonra kasiklarimda sancı ve kahverengi akintim oluyo diye yumurtlamadan dolayi dedi
Haaa bilmyrm ki benim kanamam biteli bir kac gun oldu ya hani hangi donemdeyim ben hic bir fikrim yok 4 gun sonrada adrt gunim yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…