- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim sonuçlar çıktı beta 1100 küsur progesteron 21çıkmış 5 in altinda olursa umutsuz demişti simdi yükselme var iyi takibe devam dedi 2 gün sonra ikisinide yinele dedi.Valla esimde kızıp duruyo gitmw artik iyice sinir stres oldun unut falan dio onceden kim gidiyodu bu kadar sık doktora gittikce geriliyosun dedi bilmiorum napicami progesteron iyi ama beta az yükselmiş 1500 lerde olmasi gerek demisti testten önce ben anlamadim bu işi benim gec yukseliyo kanamam da yok ben neyim simdi kızlaraslında en doğrsu o biliyormusun hamile olduğunu kandan öğrendinmi tamam en erken 3,5 hafta sonra gidicen bidaha bi sıkıntın, kanaman, akıntın ,çok aşırı ağrın filan olmazsa herşey yolunda demektr zaten yaa.geç gidicen hiç böyle streslere girmicen herşeyide bi kerede görecen.Çıktımı senin sonuçlar ne zman çıkacak?
eşin haklı 2 gün sonra testlerini yinele sonucun iki katına çıkmışsa bidaaha da gitme bi kaç hafta ya herşey yolunda demekki . Hamilesin cnım biraz nazlı bi bebek annesisin ama :) bazı forumlarda okumuştum sonradan 8-9 haftadan sonra hızlanıyormuş bazı bebeklerin gelişimi .daah çok küçükler hem nası hemen bütün bunları yapsın annesi :)Canim sonuçlar çıktı beta 1100 küsur progesteron 21çıkmış 5 in altinda olursa umutsuz demişti simdi yükselme var iyi takibe devam dedi 2 gün sonra ikisinide yinele dedi.Valla esimde kızıp duruyo gitmw artik iyice sinir stres oldun unut falan dio onceden kim gidiyodu bu kadar sık doktora gittikce geriliyosun dedi bilmiorum napicami progesteron iyi ama beta az yükselmiş 1500 lerde olmasi gerek demisti testten önce ben anlamadim bu işi benim gec yukseliyo kanamam da yok ben neyim simdi kızlar
bu arada progesteron u nie ölçüolar benm hiç ölçmediler?Canim sonuçlar çıktı beta 1100 küsur progesteron 21çıkmış 5 in altinda olursa umutsuz demişti simdi yükselme var iyi takibe devam dedi 2 gün sonra ikisinide yinele dedi.Valla esimde kızıp duruyo gitmw artik iyice sinir stres oldun unut falan dio onceden kim gidiyodu bu kadar sık doktora gittikce geriliyosun dedi bilmiorum napicami progesteron iyi ama beta az yükselmiş 1500 lerde olmasi gerek demisti testten önce ben anlamadim bu işi benim gec yukseliyo kanamam da yok ben neyim simdi kızlar
Canim evet çok okudum sonradan gelisenleri hepside erkek bebek ne hikmetse :) valla yapacak bisi yok iki gün sonra yapip bidaha yapmayi düşünmüyorum zaten hamilelik psikolojisinden çıkıp her an kaybedebilirmisim gibi yapicam napayim en kotusune de hazirlanmak gerekeşin haklı 2 gün sonra testlerini yinele sonucun iki katına çıkmışsa bidaaha da gitme bi kaç hafta ya herşey yolunda demekki . Hamilesin cnım biraz nazlı bi bebek annesisin ama :) bazı forumlarda okumuştum sonradan 8-9 haftadan sonra hızlanıyormuş bazı bebeklerin gelişimi .daah çok küçükler hem nası hemen bütün bunları yapsın annesi :)
Canim valla hic bilmiorum kibu arada progesteron u nie ölçüolar benm hiç ölçmediler?
hamilelik psikolojiisnden çıkta heran kaybetcek psikolojisine girme inşaallah öyle bişi olmıcak.Dikkat et kendine yediklerine filan...Canim evet çok okudum sonradan gelisenleri hepside erkek bebek ne hikmetse :) valla yapacak bisi yok iki gün sonra yapip bidaha yapmayi düşünmüyorum zaten hamilelik psikolojisinden çıkıp her an kaybedebilirmisim gibi yapicam napayim en kotusune de hazirlanmak gerek
progesteron hamileligin devamini saglayan bi hormon ve belli bi degerin ustunde olmasi gerek O yuzden olcuyolar ve o yuzden asilamadan sonra progesteron tableti veriyolar cunku progesteron yetmezligine bagli dusuk olabiliyomusCanim valla hic bilmiorum ki
Himmm anladim cnm ztaen 5-25 arasi imis benim de yüksek 5un altinda olursa umitsiz demisti bilmiorum ki nasil olcek bu isprogesteron hamileligin devamini saglayan bi hormon ve belli bi degerin ustunde olmasi gerek O yuzden olcuyolar ve o yuzden asilamadan sonra progesteron tableti veriyolar cunku progesteron yetmezligine bagli dusuk olabiliyomus
progesteron hamileligin devamini saglayan bi hormon ve belli bi degerin ustunde olmasi gerek O yuzden olcuyolar ve o yuzden asilamadan sonra progesteron tableti veriyolar cunku progesteron yetmezligine bagli dusuk olabiliyomus
Bana direkt vajinal yoldan al dedi O sekilde daha etkili oluyomus ve yan etkisi olmuyomus Akmasi normal o yuzden bana sabah 1 doz vermesi gerekirken 2 doz yazdi Gece zaten akmiyo Ben de ayni sekildeyim ama gunluk ped kullan Bi de cok derine it dedi doktor banaCnm birsey sorucam sen progesteronu nasil kullaniyorsun ben ilk defa kullanIorum doktorum bana istersen yut yada fitil olarak al dedi ilk günler yuttum kolayima geldi ama acayipp basdönmesi yapti simdi de fitil olarak aliyorum ama bu seferde akintim cok sanki tüm.ilac akiyo af edersnz pedle gezIorum normal.mi sence??
Bana direkt vajinal yoldan al dedi O sekilde daha etkili oluyomus ve yan etkisi olmuyomus Akmasi normal o yuzden bana sabah 1 doz vermesi gerekirken 2 doz yazdi Gece zaten akmiyo Ben de ayni sekildeyim ama gunluk ped kullan Bi de cok derine it dedi doktor bana
czindab sonuç ne oldu senin.bugün kan testi yapmış olman gerekiyordu.ben sabah testi verdim hala sonuç bekliyorum ve çatlamak üzereyim.kaç gündür sabahın 6 sında uyanıyorum.piskopat oldumGec gordum cevabini aksam yazmissin ama ben test yaptim tabi ki ve negatif suratima koca bi tokat gibi yapisti13.gun bugun ama silikte olsa cizgi cikmasi gerekmez miydi Bende ne akinti var ne baska bi belirti o yuzden negatifi kabullenip bagrima bastim :)) goguslerde hafif sislik vardi o da iniyo gibi yani benim olmadi bence
Cnm ins güzel sonuç alırsın her aşaması si5-6 hafta da kese goremeyenlerv ar biz gördük sonuç gene hüsran nasil is anlamadim vallahi ne olacaksa olsun diyo insan allah büyük hayirlisi ne ise öyle olsun ne diyim
5-6 hafta da kese goremeyenlerv ar biz gördük sonuç gene hüsran nasil is anlamadim vallahi ne olacaksa olsun diyo insan allah büyük hayirlisi ne ise öyle olsun ne diyim
Cnm ins güzel sonuç alırsın her aşaması sıkıntı rahat olmamız gerekiyor ama onu da yapamıyoruz gönlünü ferah tut
Canim sonuçlar çıktı beta 1100 küsur progesteron 21çıkmış 5 in altinda olursa umutsuz demişti simdi yükselme var iyi takibe devam dedi 2 gün sonra ikisinide yinele dedi.Valla esimde kızıp duruyo gitmw artik iyice sinir stres oldun unut falan dio onceden kim gidiyodu bu kadar sık doktora gittikce geriliyosun dedi bilmiorum napicami progesteron iyi ama beta az yükselmiş 1500 lerde olmasi gerek demisti testten önce ben anlamadim bu işi benim gec yukseliyo kanamam da yok ben neyim simdi kızlar
Ben yurtdisindayim o yuzden kan testi yaptiramadim Tr de ki gibi kolay degil burda Idrar testi yaptim yine negatif cikti ama hala adet olmadim Beklemedeyim bikac gune olmazsam doktora gidicem Senin simdiye kadar sonucu alman gerekmez miydi mutlaka haber ver bize de Insallah guzel haberlerini alirizczindab sonuç ne oldu senin.bugün kan testi yapmış olman gerekiyordu.ben sabah testi verdim hala sonuç bekliyorum ve çatlamak üzereyim.kaç gündür sabahın 6 sında uyanıyorum.piskopat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?