- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Günaydın canım bugün git test yap belki yerleşme kanamasidirGunaydin kizlar bugun asilamanin 10.gunu ama dun gece peceteye cok acik pembe bi damladan bile az kan geldi. Bugunde ayni sekilde. Ama reglime daha 6 gun var noldugunu anlamadim stresten erken mi adet oluyorm acaba
Bende cok merak ediyoruk canim ya
Aynen öyle çare yok cnm sen naptin gittin mi doktoraah canım sabredıp beklemekten baska caremız yok
yaptrdim canim sonuc yarin cikacakmis ben ölürüm ben meraktan ya hic hayal kuramiyorum bileGünaydın canım bugün git test yap belki yerleşme kanamasidir
Hayirlisi olsun canim inşallah pozitif sonuc alırsın ve rabbim tamamine erdiriryaptrdim canim sonuc yarin cikacakmis ben ölürüm ben meraktan ya hic hayal kuramiyorum bile
Selam aratos sen aset oldun mu ? Benim gecikcek sanirim ilaclardan Sende durum nasil ?benim sonuç negatif.ilk aşılama olmadı.peki hemen ardarda aşılama yapmak çok zarar verir mi?
amin canim allah razi olsun. duanizi eksik etmeyin aglamaktan icim disima cikti tutamoyorum kendimi korkuyorum sonuctanHayirlisi olsun canim inşallah pozitif sonuc alırsın ve rabbim tamamine erdirir
Neden yarın cikacakki iki saat içinde veriyolar sen sağlık ocagindami yaptırdınyaptrdim canim sonuc yarin cikacakmis ben ölürüm ben meraktan ya hic hayal kuramiyorum bile
En son kanaması başlamıştı ondan sonra ortadan kayboldu onun için endişeleniyorum canım kötüde düşünmek istemiyorumBende cok merak ediyoruk canim ya
evet saglik ocagnda yaptrdim zaten ogleden snra ariycam bakalim nolcak dayanamam yarina kadarNeden yarın cikacakki iki saat içinde veriyolar sen sağlık ocagindami yaptırdın
Hastaneye gitseydin canım yarına kadar beklemene gerek yoktuevet saglik ocagnda yaptrdim zaten ogleden snra ariycam bakalim nolcak dayanamam yarina kadar
Bende çok merak ediyorum gerçekten benim de aklima kötü seyler geliyoEn son kanaması başlamıştı ondan sonra ortadan kayboldu onun için endişeleniyorum canım kötüde düşünmek istemiyorum
benim kan testi negatif.yarın veya diğer gün adetimi bekliyorum.haziranda tekrar düşünüyorum artık.en azından 1 ay dinlenelim.hem maddi hem manevi olarak sarsıldıkSelam aratos sen aset oldun mu ? Benim gecikcek sanirim ilaclardan Sende durum nasil ?
Anladim .Benim de idrar testi negatif demekki ilaclardan gecikti Ben hemen devam edicem 2.asilamayi dusunuyoruz Bizide manevi sarsti ama maddi olarak burda cok uygun o yuzden devam etmeyi dusunuyorum Bencede biraz kafayi dinlemek iyi gelirbenim kan testi negatif.yarın veya diğer gün adetimi bekliyorum.haziranda tekrar düşünüyorum artık.en azından 1 ay dinlenelim.hem maddi hem manevi olarak sarsıldık
hastaneye godemedim canim saglik ocagi yakindi ogretmenim ben tenefuste kactim saglik ocagina o yakindiHastaneye gitseydin canım yarına kadar beklemene gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?