- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Sıkma canini allah büyük insallah en yakin zamanda nasip olur3,6cikti kizlar yani bu ay da olmamis bu kadar sanssizlik neden ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkma canini allah büyük insallah en yakin zamanda nasip olur3,6cikti kizlar yani bu ay da olmamis bu kadar sanssizlik neden ya
3,6cikti kizlar yani bu ay da olmamis bu kadar sanssizlik neden ya
5.3 ilmssi lazimmisCnm üzülmee alllah büyük demekki daha doğru zaman değilmis en iyisini en doğrusunu rabbim bilir
Ben hic kan testi yaptirmadim (yurtdisinda sistem farkli) kac olmasi lazim cnm hamilelik oldugu zaman degerin??
5.3 ilmssi lazimmis
Canim hic belli olmaz bu işler sonucta sıfır çıkmamış yani allah buyuk bekle bakalimdemin doktorumla konustum ben asilamanim 10. gunu saniyodum.bugunu megerse 9mus ama erken test yaptirmissin dedi. ama yukselir mi degerim bilmiyorum moralim cok bozuk. sizce 3.6 yukselir mi
sunifta cok kotu oldum ogrenciler şok oldular beni oyle gorunce. hic hayal kurmuyorum artik olmaz die düşünüyorumCanim hic belli olmaz bu işler sonucta sıfır çıkmamış yani allah buyuk bekle bakalim
Canimmm çok sevindim hadi hayirlisi olsun insallah rabbim gönlüne göre versin hepiniz dualarimdasiniz zaten rabbim yüzümüzü guldursun inşallah bizi habersiz bırakmaSelam kızlarrr ne zamandır yazamadım negatiften sonra dağıldım toparlanayım dedim, ikinciye başladık vee sürprizz bir şekilde kendimi tüp bebeğin içinde buldum:) ilaçlar aşırı uyardı ve yumurta sayım fazla oldu doktorum ilaç kullandın yazık olmasın aşılama yapamayız bu kadar yumurtayla dedi ve aniden tüpe geçtik:)
Cumartesi günü yumurtalarım toplanacak şimdi hepinizden dua istiyorum herşey iyi geçsin kaliteli olsunlar 5. Güne gitsinler ve tutunsunlar inşallah:) lütfen bana dua edin ben de yazamasam da hepiniz için dua ediyorum.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çektiğimiz sıkıntılara değsin inşallah sağlıkla gelsinler..
Çok saol canım benim o kadar zor toparlandımki herşeye küsmüştüm:) herşeyde bir hayır vardır dedik başladık bakalım inşallah sonu da güzel olur kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış hepimiz birbirimize dua edelim Rabbim kabul etsin inşallah. Sen nasılsın iyisin inşallah bebiş nasıl çok takip edemedim sürekli tüp bebeği araştırdım:)Canimmm çok sevindim hadi hayirlisi olsun insallah rabbim gönlüne göre versin hepiniz dualarimdasiniz zaten rabbim yüzümüzü guldursun inşallah bizi habersiz bırakma
Canim allah hayir.isini versin inşallah bisey sorcaktim benim asilamamin 9. Gunu bugun kan testim 3.6 cikti doktr negatf dedi. Amaerken yaptrmissin testi dedi. Biz olmazsa tup bebek dusunuyorzda maliyeti nekadar oldu onu soracaktmSelam kızlarrr ne zamandır yazamadım negatiften sonra dağıldım toparlanayım dedim, ikinciye başladık vee sürprizz bir şekilde kendimi tüp bebeğin içinde buldum:) ilaçlar aşırı uyardı ve yumurta sayım fazla oldu doktorum ilaç kullandın yazık olmasın aşılama yapamayız bu kadar yumurtayla dedi ve aniden tüpe geçtik:)
Cumartesi günü yumurtalarım toplanacak şimdi hepinizden dua istiyorum herşey iyi geçsin kaliteli olsunlar 5. Güne gitsinler ve tutunsunlar inşallah:) lütfen bana dua edin ben de yazamasam da hepiniz için dua ediyorum.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çektiğimiz sıkıntılara değsin inşallah sağlıkla gelsinler..
Saol canım inşallah. Bence olumsuz düşünme canım daha erken 2 gün sonra testi tekrarla bence yükselir inşallah. Bizim 5 bin canım tutuyor canım ilaçlar hariçCanim allah hayir.isini versin inşallah bisey sorcaktim benim asilamamin 9. Gunu bugun kan testim 3.6 cikti doktr negatf dedi. Amaerken yaptrmissin testi dedi. Biz olmazsa tup bebek dusunuyorzda maliyeti nekadar oldu onu soracaktm
Anladim canim hayirlisi olsun insallahSaol canım inşallah. Bence olumsuz düşünme canım daha erken 2 gün sonra testi tekrarla bence yükselir inşallah. Bizim 5 bin canım tutuyor canım ilaçlar hariç
Saol canım inşallahAnladim canim hayirlisi olsun insallah
Canim valla benim degerler cok fazla katlanmiyo anlamadim yani bu işi keseyi gördük ama 3mm di doktor çok küçük takipte kalalim dedi ama pek umutlu degil hayirlisi artik ne diyeyimÇok saol canım benim o kadar zor toparlandımki herşeye küsmüştüm:) herşeyde bir hayır vardır dedik başladık bakalım inşallah sonu da güzel olur kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış hepimiz birbirimize dua edelim Rabbim kabul etsin inşallah. Sen nasılsın iyisin inşallah bebiş nasıl çok takip edemedim sürekli tüp bebeği araştırdım:)
Çok üzüldüm canım inş değerin artar bir daha bu strese girmezsin5.3 ilmssi lazimmis
Canım umudunu kaybetme belki geç gelisiyodurCanim valla benim degerler cok fazla katlanmiyo anlamadim yani bu işi keseyi gördük ama 3mm di doktor çok küçük takipte kalalim dedi ama pek umutlu degil hayirlisi artik ne diyeyim