• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar karar verdim asilamanin 14.gunune kadar test fa, an yapmiyorum doktorum 14.nde yap dedi. Demin aradim doktrmu idrar testinde belli olmaz 14.nden oncede hapma dedi

Gunaydin kizlar bugun asilamanin 10.gunu ama dun gece peceteye cok acik pembe bi damladan bile az kan geldi. Bugunde ayni sekilde. Ama reglime daha 6 gun var noldugunu anlamadim stresten erken mi adet oluyorm acaba

Benim 15.gunum idrar testleri negatif ,silik cizgi bile yok Gece de kasik agrisindan uyandim ama hala adet olmadim acaba ilaclardan mi gecikti ? Yoksa idrar testi mi yaniltiyo anlamadim :(

Selam aratos sen aset oldun mu ? Benim gecikcek sanirim ilaclardan Sende durum nasil ?
benim kan testi negatif.yarın veya diğer gün adetimi bekliyorum.haziranda tekrar düşünüyorum artık.en azından 1 ay dinlenelim.hem maddi hem manevi olarak sarsıldık :(

benim kan testi negatif.yarın veya diğer gün adetimi bekliyorum.haziranda tekrar düşünüyorum artık.en azından 1 ay dinlenelim.hem maddi hem manevi olarak sarsıldık :KK43:
Anladim .Benim de idrar testi negatif demekki ilaclardan gecikti Ben hemen devam edicem 2.asilamayi dusunuyoruz Bizide manevi sarsti ama maddi olarak burda cok uygun o yuzden devam etmeyi dusunuyorum Bencede biraz kafayi dinlemek iyi gelir

Back