Akşam acile gitsen yapmazlarmi kan tahlilini bayağı olmuş asilaman kesin çıkardı sonucun sende ona göre davranirdinbenim sonuc belli degil Bugun asilamayi ilk gun sayarsak 14.gunum Dun test yaptim negatifti Kan testi yaptirma imkanim yok yurtdisindayim bi de isteyim calisiyorum O yuzden bekliycem bikac gun Bi de hicbi belirtim yok o yuzden cok umutlu degilim
Haklisin canım o zaman senin o 9mm doğru canım ortalama o boyutta oluyor sanırım.. Yarin randevum var insaAllah herşey yolunda giderkızlarr bunlar kişiden kişiye değişen şeylerr kese boyu hcg değeri filan takılmayın böyle şeylere yaa moralinizde bozmayın.yavrukartalim bu doktorlar insanın moralini bozmak için yapıolar sanki ben keseyi görüdm ama hala hamileyim diyemiom aysemzumram bilio işte. Kalp atışını duyana kadar tam olarak rahatlıyamıcaz ama doktorlara da çok bakmayalım yaa ben bıraktım vala dediklerini sallamayı doktorumun .Yok daha kimseye söyleme yok bilmem ne deyip dururyo bana da sanki bişi varmış giibi. Sorunca da herşey yolunda diyor.ee madem öle nie böle konuşup insanda kuşku uyandırıyon yaa. genel prensipleri bu kalp atışlarını görmeden hamilesin gözüyle bakmıyuolar sana. Moralimizi bozmayalım söyledikleri üzerinde düşünüp bence.Herşey yolunda inşallah
Dün 15 i geçmişti ama zayıf olmana rağmen çok zor görünüo dedi illa moralimi bozacak ya bi şekilde illa bi laf sölicek kaynana gibi ya:)Haklisin canım o zaman senin o 9mm doğru canım ortalama o boyutta oluyor sanırım.. Yarin randevum var insaAllah herşey yolunda gider
Acillik bi durum gozuyle bakmiyolar O yuzden bana doktorundan randevu al deyip geri yollarlar bence Burdaki insanlarin bakis acisi biraz farkli O yuzden adetim gecerse bikac gun icinde doktordan randevu alicam (ki cok umutlu degilim sanki adet olucakmisim gibi bi his var icimdeAkşam acile gitsen yapmazlarmi kan tahlilini bayağı olmuş asilaman kesin çıkardı sonucun sende ona göre davranirdin
Acillik bi durum gozuyle bakmiyolar O yuzden bana doktorundan randevu al deyip geri yollarlar bence Burdaki insanlarin bakis acisi biraz farkli O yuzden adetim gecerse bikac gun icinde doktordan randevu alicam (ki cok umutlu degilim sanki adet olucakmisim gibi bi his var icimde)
evet haklisin ben gidip bi test alayim eczaneden :) tabi yarina kadar adet olmazsamCnm bence yarin sabah idrarinla test yap o zaman biraz garanti olur cünkp idrar testleri adet gecince doğru gösteriyo coğu zaman belkide erken yaptin ondan negativ cikti bana sorarsan yarin sabah ilk idrarinla test yap derm :)
Canim sorma ayni durumdayim iyice sinir sistemim bozuldu artık öyle böyle şöyle olmali vsvsvsvkızlarr bunlar kişiden kişiye değişen şeylerr kese boyu hcg değeri filan takılmayın böyle şeylere yaa moralinizde bozmayın.yavrukartalim bu doktorlar insanın moralini bozmak için yapıolar sanki ben keseyi görüdm ama hala hamileyim diyemiom aysemzumram bilio işte. Kalp atışını duyana kadar tam olarak rahatlıyamıcaz ama doktorlara da çok bakmayalım yaa ben bıraktım vala dediklerini sallamayı doktorumun .Yok daha kimseye söyleme yok bilmem ne deyip dururyo bana da sanki bişi varmış giibi. Sorunca da herşey yolunda diyor.ee madem öle nie böle konuşup insanda kuşku uyandırıyon yaa. genel prensipleri bu kalp atışlarını görmeden hamilesin gözüyle bakmıyuolar sana. Moralimizi bozmayalım söyledikleri üzerinde düşünüp bence.Herşey yolunda inşallah
Canim en sonunda bunlar bizi delirtecek her seferinde uzun bi süre gitmicem diorum gene olmuyo ne yapacagimi şaşırdım artikDün 15 i geçmişti ama zayıf olmana rağmen çok zor görünüo dedi illa moralimi bozacak ya bi şekilde illa bi laf sölicek kaynana gibi ya:)
Tuhaf bir sistem canım inş olmazsin pozitif düşün pozitif olsun bekle bakalım ne olcakAcillik bi durum gozuyle bakmiyolar O yuzden bana doktorundan randevu al deyip geri yollarlar bence Burdaki insanlarin bakis acisi biraz farkli O yuzden adetim gecerse bikac gun icinde doktordan randevu alicam (ki cok umutlu degilim sanki adet olucakmisim gibi bi his var icimde)
evet 2 gun icinde belli olur yazarim Olmazsa ikinci asilamaya dogru yol gozuktuTuhaf bir sistem canım inş olmazsin pozitif düşün pozitif olsun bekle bakalım ne olcak
Canım aşılamadan sonra bendede bu belirtiler olmuştu ya kasiklardaki sanciyi geçtim felaket bir bel ağrısı oldu bende hiç uyuyamiyodum agridan anlayacağın bütün belirtileri yaşadım ama tutmadı bende inş sende tam tersi olur canımBide benim bugün asilamamim 9.günü ama sanki heran adet olucakmisim. gibi kasiklarim yaniyo belim cok agriyo dizlerime dogru sizliyo her ayki adet belirtilerimen son gonal f catlatma ignesi oldugumda asilama yapmadik ve adetimin 25.günü adet oldum erkenden o yüzden korkUorum
Bu aşılama çok yipratici ben iki defa yaptım ömrüm den on yıl gitti stresten bu ay direk tüp bebeğe gidcem onda şans daha yüksek hele kadında bir sorun yoksa şans daha yükseliyor tüm isteyenlere nasip etsin rabbimevet 2 gun icinde belli olur yazarim Olmazsa ikinci asilamaya dogru yol gozuktu
aslında en doğrsu o biliyormusun hamile olduğunu kandan öğrendinmi tamam en erken 3,5 hafta sonra gidicen bidaha bi sıkıntın, kanaman, akıntın ,çok aşırı ağrın filan olmazsa herşey yolunda demektr zaten yaa.geç gidicen hiç böyle streslere girmicen herşeyide bi kerede görecen.Çıktımı senin sonuçlar ne zman çıkacak?Canim en sonunda bunlar bizi delirtecek her seferinde uzun bi süre gitmicem diorum gene olmuyo ne yapacagimi şaşırdım artik
Hamile kaliyon dert kalmiyon dert kısacası hayat komple dert canım :)Canim en sonunda bunlar bizi delirtecek her seferinde uzun bi süre gitmicem diorum gene olmuyo ne yapacagimi şaşırdım artik
Bencede canım hassas test al yap bekleme adetiniCnm bence yarin sabah idrarinla test yap o zaman biraz garanti olur cünkp idrar testleri adet gecince doğru gösteriyo coğu zaman belkide erken yaptin ondan negativ cikti bana sorarsan yarin sabah ilk idrarinla test yap derm :)
evet islem cok basit ama dedigin gibi stresi agir Insan tuttu mu tutmadi mi diye kafayi yiyoBu aşılama çok yipratici ben iki defa yaptım ömrüm den on yıl gitti stresten bu ay direk tüp bebeğe gidcem onda şans daha yüksek hele kadında bir sorun yoksa şans daha yükseliyor tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
Canım aşılamadan sonra bendede bu belirtiler olmuştu ya kasiklardaki sanciyi geçtim felaket bir bel ağrısı oldu bende hiç uyuyamiyodum agridan anlayacağın bütün belirtileri yaşadım ama tutmadı bende inş sende tam tersi olur canım
Aynen canım ağrı bir yandan stres bir yandan yoruyo insanıAynen öyle bel agrisi daha cok zaten otuurken yatarken agridan cok yanma hissi var bende adetimden bir iki gün önce baslardi bel ağrisi artik hayirlisi birsey kalmadi sabretcez dedigin gibi insallah bende tersidir bende senin gibi asilama tutmasin tüp bebege gidicem cok yipratiyo
Aynen canım allahın zoruna gitmesin ama isyan derecesine geliyo insan bu strestenevet islem cok basit ama dedigin gibi stresi agir Insan tuttu mu tutmadi mi diye kafayi yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?