Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sagolcnm bide sperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor dktor çrb akşam saat 7 de iğneyi vur cuma 9 da asılamaya gel dedi 36 saatten çok oluyor ama
Evet canım bulunduğun yere gore değişiyor eşim 9bucukta verdi 12bucukta aşılama odasındaydim

Sende kac yumurta olusmustu bi de sorun var miydi yoksa sizde sebepsiz infertilite misiniz ?Bizde sorun yok ona ragmen olmuyo bi de bende 1 yumurta olustu sadece O yuzden sansim cok yuksek degil
Hic öyle düşünme canım buradaki arkadaşlar var bir yumurtayla hamis kalmis beş yumurtayla hamisi kalamamış. Herşey Allahtan yani bunun için bolca dua etmen lazim dünya dua üzerine kurulu...

Hic öyle düşünme canım buradaki arkadaşlar var bir yumurtayla hamis kalmis beş yumurtayla hamisi kalamamış. Herşey Allahtan yani bunun için bolca dua etmen lazim dünya dua üzerine kurulu...
Evet cok haklisin.Olmazsa zaten Allahin bizim icin daha iyi bi plani vardir diye avutuyorum kendimi .

Hilalcim bak bu doktor ankarada buna gorunsene kadın bak ne yazmış
Tatlm neyi hemen tutturuyormus ay okadr cok doktor ismi veren var ki hangisine gdecegimi sasirdim cuma gunu hastende emekli bir bayanda verdi ozel cep numarsini doktorun bundoktor ne konida iyimis asilama mi hepsi ayni seyi yapyor asilamanin tutup tutmasi allahtan ama dusuk arstrmasi yapablr belkide iyi davranmsda onemli tabi

Benim bir arkdasinda gazide prof doktoru vsrdi onuda tabsiye etmslrfi omu ki acaba

arkadaşlar normal yolla gebe kalanlara devlet aşılama yapıyormu biliyor musunuz ? ya da özelde fiyatlar nekadar ? bende yaptırmayı düşünüyorum 2 kaybım (kürtaj) var ve bu şekilde 1 buçuk yıl oldu hala kavuşamadım, yaş gidiyor ve uzatmak istemiyorum nasipse bi denesem diyorum olmazsa yine normal yolda devam ederim.

Benim gogus agrilrm basldi yeniden kizlar adet gunime 6gun var doktor adet olamaybikrsin dedi ama sanrm ben olacagim bu arafa az ayakta kalinca kasiklrim cok agryo goguslerm sizilyor birde

Canım bu aşılama yapiyo okuyunca ilk aklıma sen geldin

Benim gogus agrilrm basldi yeniden kizlar adet gunime 6gun var doktor adet olamaybikrsin dedi ama sanrm ben olacagim bu arafa az ayakta kalinca kasiklrim cok agryo goguslerm sizilyor birde
Tatlım adet öncesi belirtileri yasiyosan olabilirsin olsan daha iyi olur dengesi bozulmaz bari

Devletteki doktor aşılama uygundur derse yapılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…