sagolcnm bide sperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor dktor çrb akşam saat 7 de iğneyi vur cuma 9 da asılamaya gel dedi 36 saatten çok oluyor amaCanim koldan yada karindan ben karnimdan vurulmustum gobek deliginin 3 parmak sagina yada soluns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolcnm bide sperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor dktor çrb akşam saat 7 de iğneyi vur cuma 9 da asılamaya gel dedi 36 saatten çok oluyor amaCanim koldan yada karindan ben karnimdan vurulmustum gobek deliginin 3 parmak sagina yada soluns
36 saati bi kac saat gecio o problem degil cnm catladigin da 48 saat yaşıyor zaten sprem yikama süresi merkeze göre degisir cnm spremler baska yerdemi yikanacak 9 da asilamayi mi yapacak anlamadimsagolcnm bide sperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor dktor çrb akşam saat 7 de iğneyi vur cuma 9 da asılamaya gel dedi 36 saatten çok oluyor ama
benım 15.05te regl gunum ama doktor asılamanın 14. gunu test yaptır dedi. asılama 14. gun yapıldı canımEvet zor ama sabretmeliyiz :) senin kacinci gün yapildi asilama adet günün ne zaman
Benim 13.gün asilama oldum 14.05 persembe adet olmaliyim olmazsa cuma cumartesi test yaparim anca
benım 15.05te regl gunum ama doktor asılamanın 14. gunu test yaptır dedi. asılama 14. gun yapıldı canım
evet canım amin hayırlısı olsun insallah. ama insallah aynı ayda hamis oluruz :)Birgün aramiz var yani :) ben sabredebilirsem beklicem haya kirikligi istemiyorum hakkimizda hayirlisi kader arkadasim :)
evet canım amin hayırlısı olsun insallah. ama insallah aynı ayda hamis oluruz :)
Canim insallah rüyan kalbindekinistegine vesile olurKizlar rüyayla amel edilmez ama bugun ruyamda ölü kokuyor diyordum bir tek bunu hatirliyorum uyandim saat 4 olmus normalde sabah namazindan sonra olsaydi bu ruyayi dikkate almazdim simdi uyaninca tabirine baktim korkarak. Uzun bir sure bekledikten sonra gelecek guzek habere ummadigin anda karsilasilacak bir suprize mujdeli habere falan diyordu. Bende tabiki hemen bebege yorumladim umut iste nelere umut bagliyoruz rabbim tez zaman da isteyen herkesin ve benimde yüzumuzu guldursun kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin. Amin
ben hataylıyım canım hatay antakya. gurbet zordur allah yardımcın olsunInsallah hamile kalirsak beraberde doğum yapariz hayirlisi artik
Sen nerde kaliyorsun ben almanyada inan bana burda hersey daha zor
ben hataylıyım canım hatay antakya. gurbet zordur allah yardımcın olsun
hayırlısı olsun iyi düşünelim de iyi olsunSagol cnm zor evet ve burdaki doktorlar öLe pek ilgilenmiyorlar doğal görüyorlar hayatin akisina birakIorlar uzun uzun bekliyorlar hele hele hi hastalik bir teshis koymadilarsa hicbirsey yapmiyoröar zaman zaman zaman 2 sene gecti bundan sonra tüp bebek hemn olduda tutmassa
Amin canimCanim insallah rüyan kalbindekinistegine vesile olur
Sende kac yumurta olusmustu bi de sorun var miydi yoksa sizde sebepsiz infertilite misiniz ?Bizde sorun yok ona ragmen olmuyo bi de bende 1 yumurta olustu sadece O yuzden sansim cok yuksek degilaynı günlerde aşılama olmuşuz :) ben sabah idrar testi yaptım.sakın yapma.negatif çıkınca moralim çok bozuldu.akıntı var bende sende de aynı durum var mı? birde bugün akşam göğüslerde şişme oldu birazz.inşallah tüm bekleyenlerin yüzü güler :)
Haklısın canım gerçekten bitmeyen saatleri yasiyosun az daha dayan inş mükafatı pozitif olcakoff beklemek cok zor
Canım bizim sperm yıkama üç saat sürdü dokuzda verdik onikide aldım ona göre gitsagolcnm bide sperm yıkama işlemi ne kadar sürüyor dktor çrb akşam saat 7 de iğneyi vur cuma 9 da asılamaya gel dedi 36 saatten çok oluyor ama
Amin canim ruyan hayirlara vesile olur inşallahKizlar rüyayla amel edilmez ama bugun ruyamda ölü kokuyor diyordum bir tek bunu hatirliyorum uyandim saat 4 olmus normalde sabah namazindan sonra olsaydi bu ruyayi dikkate almazdim simdi uyaninca tabirine baktim korkarak. Uzun bir sure bekledikten sonra gelecek guzek habere ummadigin anda karsilasilacak bir suprize mujdeli habere falan diyordu. Bende tabiki hemen bebege yorumladim umut iste nelere umut bagliyoruz rabbim tez zaman da isteyen herkesin ve benimde yüzumuzu guldursun kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin. Amin
36 saati bi kac saat gecio o problem degil cnm catladigin da 48 saat yaşıyor zaten sprem yikama süresi merkeze göre degisir cnm spremler baska yerdemi yikanacak 9 da asilamayi mi yapacak anlamadim
Cnm doktor dokuzda aşılama için gel dedi yıkama aynı yerde yapilacak36 saati bi kac saat gecio o problem degil cnm catladigin da 48 saat yaşıyor zaten sprem yikama süresi merkeze göre degisir cnm spremler baska yerdemi yikanacak 9 da asilamayi mi yapacak anlamadim
amin amin canim insallah. herkes kabizlik diyo da afesersin ben ishal oldum ya ve dokinacak bisi de yemedimHaklısın canım gerçekten bitmeyen saatleri yasiyosun az daha dayan inş mükafatı pozitif olcak
Göbekten vurdum canim. Uç parmak sağ ve soldan yada göbeğin uç parmak altindan doktorum öyle demiştiKızlar atlatma iğnesi ni tam nereden vuracagiz
Sağol cnm benim de hayırlısıyla bir sonuclansaydiGöbekten vurdum canim. Uç parmak sağ ve soldan yada göbeğin uç parmak altindan doktorum öyle demişti