- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim ben tekrar test yaptirmadim bu hafta ultrasonda bakilacak ama korkuyorum gitmeye henüz karar vermedim :) senin karindan mi bakmıştı keseyeİyiyim canım çok şükür hala bi belirti yok:) sen nasılsın tekrar test yaptırımını? henüz duymadık ya haftaya veya diğer hafta dedi doktor.
iki türlüde bakıldı ama benimkisi şimdiden gıcık karından daha rahat göründü tam tersi yani:) 4+5te gordum ben sen ne kadar oldun ben hayatta dayanamazdım bravo sana:)Canim ben tekrar test yaptirmadim bu hafta ultrasonda bakilacak ama korkuyorum gitmeye henüz karar vermedim :) senin karindan mi bakmıştı keseye
Canim bu gun yarin iliski yapilmaz ki asilamadan 3 yada 5 gun once perhiz olmali sperm sayisi ve kalotesi artsin die
Bnm de kafam karıştı ama normal yolla da olur diye mi dedi acaba bilmiyorumCanim bu gun yarin iliski yapilmaz ki asilamadan 3 yada 5 gun once perhiz olmali sperm sayisi ve kalotesi artsin die
Canim asılama sonrasi gun aşırı iliski diyo doktorlar ben onu da yapmadim nolur ne olmaz die asilama oncesindede 5 gun iliski yaşamadıkBnm de kafam karıştı ama normal yolla da olur diye mi dedi acaba bilmiyorum
Canim hergun 2 mm civarinda buyuyor gun asiri iliski onerdiler bana hep 18mm olunca catlatyolr iste yeniden olcer gttinde eger olmazsa ertesi gun yapilir canim asilamananladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu
Canim valla benim biraz ilginc bi durum 9 nisan di asilama gec döllenme mi ne bilmiorum ama benim adet günüm gecince degerim yukselmeye basladi iste sonra tekrar test yapmadım bu hafta bi gun gidicem gecen hafta salı 238 cikmisti degerim en soniki türlüde bakıldı ama benimkisi şimdiden gıcık karından daha rahat göründü tam tersi yani:) 4+5te gordum ben sen ne kadar oldun ben hayatta dayanamazdım bravo sana:)
Benim gttgim yerde tam buyumeden igne yazmiyolr canim mesela gecen ay bes gun kullandim iki gun ara veryosun gttim benimde biri 16m digeri 15 galandi ertesi gun gel dedi ogunde baktim 17.5 18mm di tama dedi ogun catlatma ignesini yazdi gece vuruldim bir gun bekledim ertesi gun asilama yapildi yani yumurtlar yeterli oldgunlaga geldikten 36 saat sonra asilama yapildiCanim hergun 2 mm civarinda buyuyor gun asiri iliski onerdiler bana hep 18mm olunca catlatyolr iste yeniden olcer gttinde eger olmazsa ertesi gun yapilir canim asilaman
Bugun yarin iliski yasak olmasi gerek en az 3 gun perhiz yaptyolranladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu
Peki yumurta kac mm di aşılama da cnm adetin kaçıncı günü aşılama yapıldı pekiCanim asılama sonrasi gun aşırı iliski diyo doktorlar ben onu da yapmadim nolur ne olmaz die asilama oncesindede 5 gun iliski yaşamadık
Canım ben tüp bebek merkezinde yaptırdım ve doktorum 3den fazlasında iptal edecez demişti basta.bende en gelişmiş iki tane yumurta oluştu.muhtemelen doktorun saydığı 14 yumurtanin bazıları küçük tam buyumeyendir. Benimde öyleydi küçük küçük vardı ama doktorum saymadi önemli olan gelişen yumurta sayisi.20ve21 mm olduğunda aşılamam yapıldı benimde.bu konular hakkında bilgi verseydi keşke doktorunBende klomen ve gonal f kullandim sonra adetimin 13.günü de asilama oldum ama doktorum yumurta büyüklügünü söylemedi sadece asilama öncesi yaptigi ultrosyonda sol tarafima bakti sonra saydi 7 tane dedi saga cevirdi bir o kadarda o taafta var dedi.. cok mu acaba ya kafama takiliyo ilk asilama öncesinde bircok kez sadece klomen kullanmistm ama basarisz olduk.. bazi sayfalarda okuyorm cok yumurta olursa asilama yapilmiyormus ama doktorum yapti ve birseyde demedi bilgin var mi?
Ben de öyle düşünüyorum cnm ama normal yolla olma şansı yok mu pekiBugun yarin iliski yasak olmasi gerek en az 3 gun perhiz yaptyolr
Canım olumlu düşün bak dört tane yumurta oluşmuş kotu düşünürsen kotu olur hep iyi ve umutlu düşün çok etkiliyor tutacak insaAllahCanim ben once klomen kullandim 4 yumurtam olustu snra catlatma ignesi yapildi en son da 28.nde asilama yapildi fakat progestan vermedi bana. Folik asit kullaniyorum sadece. Ve bayagi akintim var ama hicbisey hisstmiyorm tutmuycak gibi hissediyorum. Umarim seninki tutar canim
Hep aklında ama olumlu düşün canım çok etkiliyor çünkü güzel düşün güzel olsunAynen öyle bi bildiği vardir elbet :) takmamaya ve düsünmemeye calidsiyorum ama ne mümkün hep aklimda(
Canım ben pazartesi olmustum doktorum cuma günü en son ilişki dedi.. Aşılama sırasında eşinden alınan sperm kaliteli olsun diye iki gün durmak lazimanladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu
Canım zaten sperm uç gün yasiyor.. Cuma günü olacaksan aşılama yarin yapmanız normal olur. Ama yakin günler yapamazsin. Normal yolla olacak olsa aşılama yaptirmazdik Tatlim. Sen ne zaman yaptircan asilmayiBen de öyle düşünüyorum cnm ama normal yolla olma şansı yok mu peki
Adetin 14.günü asilama yapildi canim iki büyük yumurtam vardı mm hatirlamiyorum canimPeki yumurta kac mm di aşılama da cnm adetin kaçıncı günü aşılama yapıldı peki
Benim en son kontrolde 20 ve 21mm olmuştu o gün gece 12de çatlatma iğnemi vurdum 36 saat sonra aşılamam yapıldıPeki yumurta kac mm di aşılama da cnm adetin kaçıncı günü aşılama yapıldı peki
Sağol cnm hayırlısı insAdetin 14.günü asilama yapildi canim iki büyük yumurtam vardı mm hatirlamiyorum canim
Aşılama öncesi üç gün perhiz gerekli canım sperm kalitesi yüksek olurBnm de kafam karıştı ama normal yolla da olur diye mi dedi acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?