Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyiyim canım çok şükür hala bi belirti yok:) sen nasılsın tekrar test yaptırımını? henüz duymadık ya haftaya veya diğer hafta dedi doktor.
Canim ben tekrar test yaptirmadim bu hafta ultrasonda bakilacak ama korkuyorum gitmeye henüz karar vermedim :) senin karindan mi bakmıştı keseye

Canim ben tekrar test yaptirmadim bu hafta ultrasonda bakilacak ama korkuyorum gitmeye henüz karar vermedim :) senin karindan mi bakmıştı keseye
iki türlüde bakıldı ama benimkisi şimdiden gıcık karından daha rahat göründü tam tersi yani:) 4+5te gordum ben sen ne kadar oldun ben hayatta dayanamazdım bravo sana:)

anladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu
Canim hergun 2 mm civarinda buyuyor gun asiri iliski onerdiler bana hep 18mm olunca catlatyolr iste yeniden olcer gttinde eger olmazsa ertesi gun yapilir canim asilaman

iki türlüde bakıldı ama benimkisi şimdiden gıcık karından daha rahat göründü tam tersi yani:) 4+5te gordum ben sen ne kadar oldun ben hayatta dayanamazdım bravo sana:)
Canim valla benim biraz ilginc bi durum 9 nisan di asilama gec döllenme mi ne bilmiorum ama benim adet günüm gecince degerim yukselmeye basladi iste sonra tekrar test yapmadım bu hafta bi gun gidicem gecen hafta salı 238 cikmisti degerim en son

Canim hergun 2 mm civarinda buyuyor gun asiri iliski onerdiler bana hep 18mm olunca catlatyolr iste yeniden olcer gttinde eger olmazsa ertesi gun yapilir canim asilaman
Benim gttgim yerde tam buyumeden igne yazmiyolr canim mesela gecen ay bes gun kullandim iki gun ara veryosun gttim benimde biri 16m digeri 15 galandi ertesi gun gel dedi ogunde baktim 17.5 18mm di tama dedi ogun catlatma ignesini yazdi gece vuruldim bir gun bekledim ertesi gun asilama yapildi yani yumurtlar yeterli oldgunlaga geldikten 36 saat sonra asilama yapildi

anladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu
Bugun yarin iliski yasak olmasi gerek en az 3 gun perhiz yaptyolr

Canım ben tüp bebek merkezinde yaptırdım ve doktorum 3den fazlasında iptal edecez demişti basta.bende en gelişmiş iki tane yumurta oluştu.muhtemelen doktorun saydığı 14 yumurtanin bazıları küçük tam buyumeyendir. Benimde öyleydi küçük küçük vardı ama doktorum saymadi önemli olan gelişen yumurta sayisi.20ve21 mm olduğunda aşılamam yapıldı benimde.bu konular hakkında bilgi verseydi keşke doktorun

Canım olumlu düşün bak dört tane yumurta oluşmuş kotu düşünürsen kotu olur hep iyi ve umutlu düşün çok etkiliyor tutacak insaAllah

Canım ben pazartesi olmustum doktorum cuma günü en son ilişki dedi.. Aşılama sırasında eşinden alınan sperm kaliteli olsun diye iki gün durmak lazim

Ben de öyle düşünüyorum cnm ama normal yolla olma şansı yok mu peki
Canım zaten sperm uç gün yasiyor.. Cuma günü olacaksan aşılama yarin yapmanız normal olur. Ama yakin günler yapamazsin. Normal yolla olacak olsa aşılama yaptirmazdik Tatlim. Sen ne zaman yaptircan asilmayi

Hanımlar 22 nisan günü aşılama oldum.bugün 12. gündü.tüm sakın yapmalara rağmen sabah gizlice gebelik testi aldım ve tabiki negatif ve gerçekten de moralim çok bozuldu.idrar testinde çıkmama ihtimali yüksek ama yinede bi pozitif görseydim çok güzel olacaktı.Artık çarşamba kan testini bekleyeceğim.inşallah pozitif olur :S :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…