Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabiki canım her hastane farklı ama elimizdeki imkanlar bu kadar maalesef

Gunaydin kizlar Benim bugun asilamadan sonraki 12.gunum ve hicbir belirtim yok sadece cok gerginim belirti aramali miyim 12.gunde olmasi gerekmiyo muydu?
aynı günlerde aşılama olmuşuz :) ben sabah idrar testi yaptım.sakın yapma.negatif çıkınca moralim çok bozuldu.akıntı var bende sende de aynı durum var mı? birde bugün akşam göğüslerde şişme oldu birazz.inşallah tüm bekleyenlerin yüzü güler :)

İnş canım umudunu kaybetme

umram, post: 40810723, member: 673600"]Benim en son kontrolde 20 ve 21mm olmuştu o gün gece 12de çatlatma iğnemi vurdum 36 saat sonra aşılamam yapıldı[/QUO peki tam 36
Canım zaten sperm uç gün yasiyor.. Cuma günü olacaksan aşılama yarin yapmanız normal olur. Ama yakin günler yapamazsin. Normal yolla olacak olsa aşılama yaptirmazdik Tatlim. Sen ne zaman yaptircan asilmayi
Insanin kafası karışıyor cnm iste cuma saat 9 da aşılama yapilacak

Arkadaşlar cevaplarinız için tesekkur ederim dört gün perhiz olsun bence de bugün yarın iğnem var crb çatlatma iğne sinden var ondan once doktora gidecem yumurtalarla bsktiracam aklımda kalmasın kac mm olmuş cuma da aşılama rabbim yardım etsin hepimize

Amin canım Rabbim yaninda olsun insaAllah emeğinin karşılığını alırsın

Benim de bugun 6. Gunum gogsumun ucu cikti ve rengi koyulasti belim kasiklarim agriyor canim surekli tuzlu cagla erik vs biseyler istiyor bu kadar erken belirti olmaz biliyorum ama bunlar da mi ilacin etkisi kizlar jel ve estrofem kullaniyorum

Evet keske bilgi verseydi ben almanyada yasiyorum ne yazikki burda hersey dahs zor pek ilgilenmiyorlar benim 2 sene oldu isteyeli ama pek birsey yapilmadi 12.ayda ankaraya gittm orda hemen gonal f ve catlatma verdi fazla izin olmadigindan asilama yapilmadik doktor cok üzüldü hemen kendiligine dedi birda ben söylüyom doktor öyle yaziyo yada yapiyo bu ilk asilama tutmasi artik beklemicem hemen tüp bebek yaptircam tr de

aşılamada fazla yumurta genelde tercih edilmez 2-3 tane yumurta tercihdir aşılamalarda çoklu gebelikler riskli olabiliyor

Cvp icin cok tsk ederim bir cok yerde aynisini okudm ve ondan cok korkuyorum saglikli olsun yeterki bir iki üc fark etmez :) ama dedigin gibi risk artiyo allah büyükkkk (

Gec gordum cevabini aksam yazmissin ama ben test yaptim tabi ki ve negatif suratima koca bi tokat gibi yapisti 13.gun bugun ama silikte olsa cizgi cikmasi gerekmez miydi Bende ne akinti var ne baska bi belirti o yuzden negatifi kabullenip bagrima bastim :)) goguslerde hafif sislik vardi o da iniyo gibi yani benim olmadi bence

Bugun 8. Gun bi an once test yaptrmak istiyorum ama sonucundan korkuyorum

Ayni kaderi paylasiyoruz arkadasim :) beklemek cok zor bend hic bir belirtide kalmadi sadece progesteron aldigim icin fitil.olarak onun asiri bi akintisi var o kadar ama bence bu kadar takma kafana erkende test yapma sabret ben adetimi.beklice.iki senedir negativ görmekten yoruldum

kader arkadasim :) bende beklemektn yoruldum negatif gormekten korkuyorum beklemek cok zor

kader arkadasim :) bende beklemektn yoruldum negatif gormekten korkuyorum beklemek cok zor

Evet zor ama sabretmeliyiz :) senin kacinci gün yapildi asilama adet günün ne zaman

Benim 13.gün asilama oldum 14.05 persembe adet olmaliyim olmazsa cuma cumartesi test yaparim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…