Canim ben once klomen kullandim 4 yumurtam olustu snra catlatma ignesi yapildi en son da 28.nde asilama yapildi fakat progestan vermedi bana. Folik asit kullaniyorum sadece. Ve bayagi akintim var ama hicbisey hisstmiyorm tutmuycak gibi hissediyorum. Umarim seninki tutar canim
Bir bilgim yok ama cok yumurta cok şans demek benceBende klomen ve gonal f kullandim sonra adetimin 13.günü de asilama oldum ama doktorum yumurta büyüklügünü söylemedi sadece asilama öncesi yaptigi ultrosyonda sol tarafima bakti sonra saydi 7 tane dedi saga cevirdi bir o kadarda o taafta var dedi.. cok mu acaba ya kafama takiliyo ilk asilama öncesinde bircok kez sadece klomen kullanmistm ama basarisz olduk.. bazi sayfalarda okuyorm cok yumurta olursa asilama yapilmiyormus ama doktorum yapti ve birseyde demedi bilgin var mi?
Allah hepimizin dualarini kabul etsinInsallah rabbim tüm isteyenlere verir insallah seninde tutar ben bu ay tüm dualari okudm ve okumya devam ediyom baska birsey gelmyio elimden
Direk kan testi canım idrar testi sağlıklı sonuç vermeyebilir moralin bozulur sen direk kandan bak inş hamissindir :)Saol canim allah razi olsun bisey sorcam kan testi mi yaptryim yoksa idrar mi once
Bir bilgim yok ama cok yumurta cok şans demek bence
Allah seninde hepimizinde dualarini kabul etsin inş kucaklarimizi boş birakmasin canımInsallah rabbim tüm isteyenlere verir insallah seninde tutar ben bu ay tüm dualari okudm ve okumya devam ediyom baska birsey gelmyio elimden
Hic hayal bile etmiyorum bugun bi arkadasim idrar testi yaptrdi cift cizgi cikti ama catlatma iğnesinin etkisi dediler halbuki o da 8. Günde yaptirdi testiDirek kan testi canım idrar testi sağlıklı sonuç vermeyebilir moralin bozulur sen direk kandan bak inş hamissindir :)
Allah seninde hepimizinde dualarini kabul etsin inş kucaklarimizi boş birakmasin canım
Canım iğne nin etkiside olabilir belki sende geç döllenme vardır onun için kan testi daha sağlıklıHic hayal bile etmiyorum bugun bi arkadasim idrar testi yaptrdi cift cizgi cikti ama catlatma iğnesinin etkisi dediler halbuki o da 8. Günde yaptirdi testi
Canım yumurta coklugunu bilmiyomda büyüme şeklini biliyom aşılama için 18-20 mm olması gerekiyoAminn... senin bir bilgin var yumurta coklugundan forumda yeniyim sen sanirim uzun süredir burdasin bi bilgin var mi cnm?
Doktorlar devamli degyor polikinik 27 yi onerdiler bu sefer ordan sira alacagim bem asilama odasinda ayri doktor var orda hep ayni asilmada doktor secme sansin yok tatlim malasef ben sevyorum genc bir erkek doktor birde bayan asistan var ikiside iyi insanlrPeki tavsiye edecegin bir doktor var mi cnm şimdiden aklımda bulunsun
Doktor asilamadan bir gün önce ultrosayonlaa baktiginda isedigimiz büyüklükte dedi ama ertesi sabaha asilama yapalm dedi biraz dahaa büyür gayet iyi dedi ve asilama günü sadece saydi.. insallah cok olmasi bir sanstir.. hakkimizda hayirlisiuuCanım yumurta coklugunu bilmiyomda büyüme şeklini biliyom aşılama için 18-20 mm olması gerekiyo
Doktor uygun gördüyse fazla kafana takma canım onlar daha iyi bilirDoktor asilamadan bir gün önce ultrosayonlaa baktiginda isedigimiz büyüklükte dedi ama ertesi sabaha asilama yapalm dedi biraz dahaa büyür gayet iyi dedi ve asilama günü sadece saydi.. insallah cok olmasi bir sanstir.. hakkimizda hayirlisiuu
Doktor uygun gördüyse fazla kafana takma canım onlar daha iyi bilir
Haklısın canım seni en iyi anlayan senin çektiğini çekenler rabbim gönlüne huzur versin bu streside kaldirsinAynen öyle bi bildiği vardir elbet :) takmamaya ve düsünmemeye calidsiyorum ama ne mümkün hep aklimda(
anladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru muDoktorlar devamli degyor polikinik 27 yi onerdiler bu sefer ordan sira alacagim bem asilama odasinda ayri doktor var orda hep ayni asilmada doktor secme sansin yok tatlim malasef ben sevyorum genc bir erkek doktor birde bayan asistan var ikiside iyi insanlr
Evet kızlar hastane secimi çok önemliymiş. mümkün olduğunca iyi referanslari olan tüp bebek merkezleri ni seçin. Doktorum bana sperm yıkama işleminin bile çok başka şartlarda yapıldığını ve çok iyi sonuçlar aldiklari söyleyerek kendi hastanesinde degilde araştırıp bu tip biyere gidersem şansımın daha yüksek olacağını söyledi. tabi Allahin bileceği iş olcağı varsa herturlu olurda bunuda paylaşmak istedim cunki ben bilmiyordu boyle değişik lik gosterecegini bu işin:sMaalesef tatlım halinize sukredin büyük sehirlerde daha imkan var biz daha yeni büyük şehir olduk ama yeni yeni gelisiyolar ben yaşlaninca artık tüp bebek merkezi açılır mardinde :)
Canim bu gun yarin iliski yapilmaz ki asilamadan 3 yada 5 gun once perhiz olmali sperm sayisi ve kalotesi artsin dieanladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu
Canim nasilsin kalp atislarini duydun muEvet kızlar hastane secimi çok önemliymiş. mümkün olduğunca iyi referanslari olan tüp bebek merkezleri ni seçin. Doktorum bana sperm yıkama işleminin bile çok başka şartlarda yapıldığını ve çok iyi sonuçlar aldiklari söyleyerek kendi hastanesinde degilde araştırıp bu tip biyere gidersem şansımın daha yüksek olacağını söyledi. tabi Allahin bileceği iş olcağı varsa herturlu olurda bunuda paylaşmak istedim cunki ben bilmiyordu boyle değişik lik gosterecegini bu işin:s
İyiyim canım çok şükür hala bi belirti yok:) sen nasılsın tekrar test yaptırımını? henüz duymadık ya haftaya veya diğer hafta dedi doktor.Canim nasilsin kalp atislarini duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?