Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Insallah rabbim tüm isteyenlere verir insallah seninde tutar ben bu ay tüm dualari okudm ve okumya devam ediyom baska birsey gelmyio elimden

Bir bilgim yok ama cok yumurta cok şans demek bence

Direk kan testi canım idrar testi sağlıklı sonuç vermeyebilir moralin bozulur sen direk kandan bak inş hamissindir :)
Hic hayal bile etmiyorum bugun bi arkadasim idrar testi yaptrdi cift cizgi cikti ama catlatma iğnesinin etkisi dediler halbuki o da 8. Günde yaptirdi testi

Hic hayal bile etmiyorum bugun bi arkadasim idrar testi yaptrdi cift cizgi cikti ama catlatma iğnesinin etkisi dediler halbuki o da 8. Günde yaptirdi testi
Canım iğne nin etkiside olabilir belki sende geç döllenme vardır onun için kan testi daha sağlıklı

Peki tavsiye edecegin bir doktor var mi cnm şimdiden aklımda bulunsun
Doktorlar devamli degyor polikinik 27 yi onerdiler bu sefer ordan sira alacagim bem asilama odasinda ayri doktor var orda hep ayni asilmada doktor secme sansin yok tatlim malasef ben sevyorum genc bir erkek doktor birde bayan asistan var ikiside iyi insanlr

Canım yumurta coklugunu bilmiyomda büyüme şeklini biliyom aşılama için 18-20 mm olması gerekiyo
Doktor asilamadan bir gün önce ultrosayonlaa baktiginda isedigimiz büyüklükte dedi ama ertesi sabaha asilama yapalm dedi biraz dahaa büyür gayet iyi dedi ve asilama günü sadece saydi.. insallah cok olmasi bir sanstir.. hakkimizda hayirlisiuu

Doktor uygun gördüyse fazla kafana takma canım onlar daha iyi bilir

anladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu

Maalesef tatlım halinize sukredin büyük sehirlerde daha imkan var biz daha yeni büyük şehir olduk ama yeni yeni gelisiyolar ben yaşlaninca artık tüp bebek merkezi açılır mardinde :)
Evet kızlar hastane secimi çok önemliymiş. mümkün olduğunca iyi referanslari olan tüp bebek merkezleri ni seçin. Doktorum bana sperm yıkama işleminin bile çok başka şartlarda yapıldığını ve çok iyi sonuçlar aldiklari söyleyerek kendi hastanesinde degilde araştırıp bu tip biyere gidersem şansımın daha yüksek olacağını söyledi. tabi Allahin bileceği iş olcağı varsa herturlu olurda bunuda paylaşmak istedim cunki ben bilmiyordu boyle değişik lik gosterecegini bu işin:s

anladım cnm ins senin de herşey yoluna girer. Bugün yumurta 15 olmuş 2 tane çarşamba catlatma iğnesi vur dedi cuma aşılama bugün yarın ilişki dedi sence doğru mu
Canim bu gun yarin iliski yapilmaz ki asilamadan 3 yada 5 gun once perhiz olmali sperm sayisi ve kalotesi artsin die

Canim nasilsin kalp atislarini duydun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…