• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar mrb rahim filminizi nasil aldinuz siz film seklinde verdiler mi yoksa cd seklinde mi aldiniz yarin adetin 21. Günü kan testi icin gidecegim neye bakacaklar neyden suphelendiler bilmiyorum rahim filmini de yarin alacagim hsftaici firsatim olmadi ana eline verecekler mi cunku cektirdigim hast. Yaptirmayacagim baska yere goturecegim 21. Gun testi nedir bi de fil. Icin bilgi verir misiniz deneyimliler.. elimize veriyorlar mi filmi
Canım film şeklinde verdiler banada sonrasinda test falan yapilmadi

Gunaydin kizlar Benim bugun asilamadan sonraki 12.gunum ve hicbir belirtim yok sadece cok gerginim :( belirti aramali miyim 12.gunde olmasi gerekmiyo muydu?

Ay canim ya buraya gelseydiniz ki burda bedava yaparldi bedava ikimiz gider gelirdik seninle yatardik bizde vala
hll bende ankarada hacettepede aşılama yaptırıyorum raporlu tl ödedim iğnelere ve çatlatm aiğnesine sen nerede yaptırıyorsun cnm

Ben 2asilamamida Ankara Etlik Zubeyde hanim da yaptm canim safce 42tl odeniyor asilama basina

bugun 7.hun ve hicbir belirtim yok yine sanirim tutmadi bisey hissetmiyorum :KK43:
Merhaba sanirm ayni gün asilama yaptirdik benimde bugün 7.gün 28 nisanda yapildi doktorum.bana pogesteron yazdi onu kullaniyorum sanirm yan etkilerini yasiyorum bas dönmesi gögüs dolgunlugu filan bide bel agrisi var benimde baska belirtim yok beklemek ne zor :(

Sakincasi yoksa kac yumurta olustu birde ne kullandin olusmasi icin??

Ben 2asilamamida Ankara Etlik Zubeyde hanim da yaptm canim safce 42tl odeniyor asilama basina
sagol cnm hacettepe özele mi giriyor anlamadım bende inş sonu güzel olur. olmazsa 2.aşılamayı ben de zübeyde hanımda düşünüyorum sen memnun kaldın mı peki oradan

sagol cnm hacettepe özele mi giriyor anlamadım bende inş sonu güzel olur. olmazsa 2.aşılamayı ben de zübeyde hanımda düşünüyorum sen memnun kaldın mı peki oradan
Canim memnunum ayni islemler yapiliyor ben asilamadki doktorlrdan memnunum vala hemsire az cadolazda doktorlri iyi zaten hepsi her hastnede calisyolr bence dene canim

[QUOözeldelalimmm, post: 40804914, member: 675745"]Ben sadece aşılama için 600 tl ödedim canım[/QUOTE]
Sen ozelde mi yaptırdım cnm devlet mi

hlla40804974 .!.:
Canim memnunum ayni islemler yapiliyor ben asilamadki doktorlrdan memnunum vala hemsire az cadolazda doktorlri iyi zaten hepsi her hastnede calisyolr bence dene canim
Peki tavsiye edecegin bir doktor var mi cnm şimdiden aklımda bulunsun

Merhaba sanirm ayni gün asilama yaptirdik benimde bugün 7.gün 28 nisanda yapildi doktorum.bana pogesteron yazdi onu kullaniyorum sanirm yan etkilerini yasiyorum bas dönmesi gögüs dolgunlugu filan bide bel agrisi var benimde baska belirtim yok beklemek ne zor :KK43:

Sakincasi yoksa kac yumurta olustu birde ne kullandin olusmasi icin??
Canim ben once klomen kullandim 4 yumurtam olustu snra catlatma ignesi yapildi en son da 28.nde asilama yapildi fakat progestan vermedi bana. Folik asit kullaniyorum sadece. Ve bayagi akintim var ama hicbisey hisstmiyorm tutmuycak gibi hissediyorum. Umarim seninki tutar canim

Canim ben once klomen kullandim 4 yumurtam olustu snra catlatma ignesi yapildi en son da 28.nde asilama yapildi fakat progestan vermedi bana. Folik asit kullaniyorum sadece. Ve bayagi akintim var ama hicbisey hisstmiyorm tutmuycak gibi hissediyorum. Umarim seninki tutar canim

Bende klomen ve gonal f kullandim sonra adetimin 13.günü de asilama oldum ama doktorum yumurta büyüklügünü söylemedi sadece asilama öncesi yaptigi ultrosyonda sol tarafima bakti sonra saydi 7 tane dedi saga cevirdi bir o kadarda o taafta var dedi.. cok mu acaba ya kafama takiliyo ilk asilama öncesinde bircok kez sadece klomen kullanmistm ama basarisz olduk.. bazi sayfalarda okuyorm cok yumurta olursa asilama yapilmiyormus ama doktorum yapti ve birseyde demedi bilgin var mi?

Back