Benim 2 Nisan canım daha Salı çağırdı doktor ama cuma gitcem ben garanti olsun diye27 mart canim senin ne zamandi sen keseyi gördün mu ne zaman gidicen
Valla bende düşünüyorum gec mi gitsem die carsamba yada cuma karar veremedimBenim 2 Nisan canım daha Salı çağırdı doktor ama cuma gitcem ben garanti olsun diye
Senin daha erken Görünür canım 5 gün var aramızda baya fark eder oValla bende düşünüyorum gec mi gitsem die carsamba yada cuma karar veremedim
Neden temizlik yaptın on güne kadar dinlenmen lazımdı senin belini incitmemen lazım of sanaBende ayni sekilde tum gun temizlik yaptim umarim bisey olmaz
Oldu canım normal bir durumCok fazla akintim ve gazim var sizdede oluyo mu asilamadan sonra kizlar
misafirim geliyo yarin aksam ve yarin gunduz calisiyorum bu nedenle yapmak zorundaydim eşim cok yardimci oldu umarim bisi olmazNeden temizlik yaptın enmen lazımdı senin belini incitmemen lazım of sana
Banada on güne kadar iki günde bir dedi ve normalide bu hamile kalma Şansın artıyorAşılamadan sonra bize bi defa dr iliski onerdi bunaz deil mi sizce?????????
Canım korunma sen yediğin iğne ve ilaçlar hala etki ediyo rahimde alıştı bebek tutmaya calismalars devam et normal yolla kalırsın inşBende korunmamaya karar verdim vala neypim zaten normal yolla olmyor
Misafir kabul etme bence canım çok yorulmak iyi değil on güne kadar iyice dinlenmen lazımmisafirim geliyo yarin aksam ve yarin gunduz calisiyorum bu nedenle yapmak zorundaydim eşim cok yardimci oldu umarim bisi olmaz
Bende ole dusunuyorum canim kafam cok allak bullak arastrma hastnesne gttik esim icin bende nuayne oldum serum bagladilr iki tane cuma guni nobetci kadin dogum genc erkek bir doktordu beni bozdu agladim vala bazi insanlr neden bukade kaba vicdansiz boleleri Allaha havale edyorhm kendimo cok aciz hisstrdi bana ben bole lafin altina kalacak insam degildim vesaalim kalamdim ama agladim adam gordu agladigimidaCanım korunma sen yediğin iğne ve ilaçlar hala etki ediyo rahimde alıştı bebek tutmaya calismalars devam et normal yolla kalırsın inş
Canım vicdan yoksunu insanlar hep boşver sen muhattap olmasaydin onunla allaha havele etmen yeterli sen hiç sinirlerini bozma anne olcan sen bebisine kavusursun inş korunma canım allaha tevekkül et Bismillah de başla inş boşa çıkmazBende ole dusunuyorum canim kafam cok allak bullak arastrma hastnesne gttik esim icin bende nuayne oldum serum bagladilr iki tane cuma guni nobetci kadin dogum genc erkek bir doktordu beni bozdu agladim vala bazi insanlr neden bukade kaba vicdansiz boleleri Allaha havale edyorhm kendimo cok aciz hisstrdi bana ben bole lafin altina kalacak insam degildim vesaalim kalamdim ama agladim adam gordu agladigimida
Canim oyle ama benim degerim 1 hafta sonra artmaya basladi daha da olcturmedimSenin daha erken Görünür canım 5 gün var aramızda baya fark eder o
Ne dedi ki bu kadar aglattı canım seniBende ole dusunuyorum canim kafam cok allak bullak arastrma hastnesne gttik esim icin bende nuayne oldum serum bagladilr iki tane cuma guni nobetci kadin dogum genc erkek bir doktordu beni bozdu agladim vala bazi insanlr neden bukade kaba vicdansiz boleleri Allaha havale edyorhm kendimo cok aciz hisstrdi bana ben bole lafin altina kalacak insam degildim vesaalim kalamdim ama agladim adam gordu agladigimida
Canim sizleri merakla bekliyorum ...Canim oyle ama benim degerim 1 hafta sonra artmaya basladi daha da olcturmedim
Hayırlı haberler alırsınız insaAllah herşey yolunda gider. Benimde perşembe randevum varSenin daha erken Görünür canım 5 gün var aramızda baya fark eder o
Ayyyy bu ne anlayissizlik canım öyle catacak birini ariyodu herhalde sana denk geldi ben olsam bu muameleden sonra başka doktora gitmistim kesinlikle ona muayene ettirmezdim kendimiAcike gtmistik kanlarmi verdim serum bitti yukarda kadin dogum bolume git bi dedi gttm sordum doktorun odasi suarsi dediler bende muayene odasi sandim nerden bilyim zaten yorgunum kac tup kan vermisim kanaman devam esdiyor sancim halen devam edyor neyse bende kapiyi tiklatiim odada 3 mu 4 mu erkek vardi buyrun dedi biri bende asgidan geldim de dedim adam milletin icinde girdin ama peki izin aldin mi dedi bende kapiyi tiklattim ama dedim kapiyi tiklattin ama ben girin dedim mi once izin alman gerek girebilirmiyim die dedi ben bozuldum tabi kapiyi tiklatmayi izin olarak dusundgum icin dedim cikin ben gelecegim burda sivil arkadaslar ile konsuyorz dedi ben ciktim ama betim benzim atti gittim basldim agalamaya muayene odasinda gttik tutyorum kendimi yasiniz kac evlimisin bekarmisiniz dedi etek bile yoktu uzerini cikar giysilerni yanina koy falan igerncti etek yokmu dedim malasef dedi ben alttan mauyene olacgimi dusunmedim hazir gelmedm dedim nasil teshis koycagimi dusunyorsun dedi ukala ukala cok uzuldum kizlar Allaha havale ettim zaten okadr gec ciktik ki hastneden beni muayne ederkende heo odaya baska baska erkek doktorlar girdi cok utandim
Ben ona asla gtmem de zaten acil deydi 2 mayisti ya herhalde bisi zoruna gtmis herifin bana catti asla gtmem zaten kul hakkina girdiAyyyy bu ne anlayissizlik canım öyle catacak birini ariyodu herhalde sana denk geldi ben olsam bu muameleden sonra başka doktora gitmistim kesinlikle ona muayene ettirmezdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?