- 9 Nisan 2015
- 186
- 142
- 23
Insallah canimmmmm cok sagol cvp yazdigin icinCanim sakın umudunu yitirme allah sigin ve olumlu düşün insallah pozitif olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimmmmm cok sagol cvp yazdigin icinCanim sakın umudunu yitirme allah sigin ve olumlu düşün insallah pozitif olacak
Canim onunla alakasi yok ben asilama okdum 3 4 gun sonra arkadaeim geldu evi temzledim pogca borek yaptm tutcaksa tutar dedim tuttu tabi dustu sonra ama ben onunla alakali okdgunu pek dusunmyorum meraklanma benceYa kizlar bisey soracam bugun davetsiz misafirlerim vardi aksama kadar hic oturmadim neredeyse oradan oraya kostur dur asilamamin da daha 4. Gunuydu sizce bisey olmus mudur off cok umutsuzluga kapildim ya bu sefer dinlenecektim soz vermistim kendime ama olmadi ya kesin buda tutmayacak offfff
Bende ayni sekilde tum gun temizlik yaptim umarim bisey olmazYa kizlar bisey soracam bugun davetsiz misafirlerim vardi aksama kadar hic oturmadim neredeyse oradan oraya kostur dur asilamamin da daha 4. Gunuydu sizce bisey olmus mudur off cok umutsuzluga kapildim ya bu sefer dinlenecektim soz vermistim kendime ama olmadi ya kesin buda tutmayacak offfff
Insallah bisey olmaz canim yaCanim onunla alakasi yok ben asilama okdum 3 4 gun sonra arkadaeim geldu evi temzledim pogca borek yaptm tutcaksa tutar dedim tuttu tabi dustu sonra ama ben onunla alakali okdgunu pek dusunmyorum meraklanma bence
Canim ben mecburiyetten misafir vardi da ayakta kaldim zorda kalmayinca yapma benceBende ayni sekilde tum gun temizlik yaptim umarim bisey olmaz
Canım sen keseyi gördün mü nasılsın nasıl gidiyorBence temizlik falan agir islere girmeyin arkadaslar durumunuz musaitse kadin cagirin yada bosverin 15 gün bisi yapmayi verin :)
Canim bu hafta gidicem kismetse cok heyecanli sve stresliyim hangi gün gideyim napayim bilemedim vallaCanım sen keseyi gördün mü nasılsın nasıl gidiyor
Peki hamile kalabildin mi canimEvet canım oluyor ilk bir hafta özellikle goguslerimde agrimisti. Ama ondan sonra geçti hiçbir belirtim kalmamıştı.14.gün idrarim çok koyuydu oda geçmişti. İlişkiyi doktor bize gunasiri demişti ama bir asilamadan sonraki gün ve uc gün sonra olmuştu ondan sonra yapmadık birşey olur diye.
Evet canim hamilePeki hamile kalabildin mi canim
Evet canım altı haftalık oldum bugünPeki hamile kalabildin mi canim
Hayirli olsun canim. Ilknasilamada mi tuttu pekiEvet canım altı haftalık oldum bugün
Aynen stres mahvediyor canım son adet tarihin neydi seninCanim bu hafta gidicem kismetse cok heyecanli sve stresliyim hangi gün gideyim napayim bilemedim valla
27 mart canim senin ne zamandi sen keseyi gördün mu ne zaman gidicenAynen stres mahvediyor canım son adet tarihin neydi senin
evet tatlım ılk asılamamdı cok şukur tuttu ben hasta olacam sandım yuzumde sıvılceler falan cıktı 13. gun aksam tsset yaptım cıft cızgı cıktı ınanamadım sabah uc tane bırden yaptım yıne cıktı. 14.gun kan testınde degerım yuksektıHayirli olsun canim. Ilknasilamada mi tuttu peki