Nöbetteydi diye zorlanmis herhalde canım sana çattıBen ona asla gtmem de zaten acil deydi 2 mayisti ya herhalde bisi zoruna gtmis herifin bana catti asla gtmem zaten kul hakkina girdi
Evet sanirim oleydi canimNöbetteydi diye zorlanmis herhalde canım sana çattı
Bu konuda sana yardimci olamıyorum canım hiç başıma gelmediği için ama @twetty23 burda olsaydı sana yardimci olurdu sahi o nerelerde en son oda kanama geciriyodu inş sağlık durumu iyidirKasiklarimda halen batma var affedrsiniz asagimda bile var sanki asagiya digru vekliyor kasiklarim ara ver dinlensin vucudun diolar ben cok karasizim askinda ara vermek istemyorum bende once dusuk neden oldu perde gercekten varda bana mi solenmyor ufak bir perde ise omu dusuk yaptrdi perde olunca agri olmz dedi doktor ama benim hep.sol karnim agryor Allahima sigindim bakalim devam.edecm.yine haylrisi ile de bakalim.doktor ne diycek nelkide asilama yapamzlar hemen dusukten sonra yaparlrmi ki
Alla yıslahu inş yani allah ıslah etsinEvet sanirim oleydi canim
Canım sen yine laf sokmussun ona ben olsam varya kesin dalardim zaten düşük psikolojisi mahvetmis seni bide azarlamasi aboooo dua etsin o doktor benimle karsilasmasin :)Evet sanirim oleydi canim
Ever oda cok uzgundu kayboldu yok gercekten nerelerdeyseBu konuda sana yardimci olamıyorum canım hiç başıma gelmediği için ama @twetty23 burda olsaydı sana yardimci olurdu sahi o nerelerde en son oda kanama geciriyodu inş sağlık durumu iyidir
Mikrop kaparsin canım bence gitmeBen hamama gtmek istyirun da sknti olur mu ki acaba ya
Bi kez daha ölçtürseydin keşke canım ben psikopata bağladım hergün gebelik testi yapıyorum ne anlıcaksam işte.cuma nasıl gelcek bilmiyorumCanim oyle ama benim degerim 1 hafta sonra artmaya basladi daha da olcturmedim
Canım benim ikisindede doktorum aşılamadan 5 saat sonra ilişki olsun bidahada Olmasın Demişti.Aşılama sonrasinda iki defa iliski oldu bizde sizce yeterli mi ve akintim bayagi artti
Ala ala bizede gun asiri dediler her doktorun tedvi sekli farkli demekkiCanım benim ikisindede doktorum aşılamadan 5 saat sonra ilişki olsun bidahada Olmasın Demişti.
Idrar testimi yapiosun cnm nie ki bi daha gitmedim ya psikolojisi bozuluyo insanin acaba ne cikacak dieBi kez daha ölçtürseydin keşke canım ben psikopata bağladım hergün gebelik testi yapıyorum ne anlıcaksam işte.cuma nasıl gelcek bilmiyorum
Bu kadar terbiyesizlik olmaz burnu havada pislik bunlar Rabbim büyük üzme canini sen e mi bosver.. Sen simdi bundan sonraki sürece odaklan hem perde olsa doktorlar söyler canım bunlar önemli mevzular benim rahmimde doğuştan kalp şeklindeymiş bebeğin olursa düşük tehliken olur demişlerdi Rabbime emanet insaAllahAcike gtmistik kanlarmi verdim serum bitti yukarda kadin dogum bolume git bi dedi gttm sordum doktorun odasi suarsi dediler bende muayene odasi sandim nerden bilyim zaten yorgunum kac tup kan vermisim kanaman devam esdiyor sancim halen devam edyor neyse bende kapiyi tiklatiim odada 3 mu 4 mu erkek vardi buyrun dedi biri bende asgidan geldim de dedim adam milletin icinde girdin ama peki izin aldin mi dedi bende kapiyi tiklattim ama dedim kapiyi tiklattin ama ben girin dedim mi once izin alman gerek girebilirmiyim die dedi ben bozuldum tabi kapiyi tiklatmayi izin olarak dusundgum icin dedim cikin ben gelecegim burda sivil arkadaslar ile konsuyorz dedi ben ciktim ama betim benzim atti gittim basldim agalamaya muayene odasinda gttik tutyorum kendimi yasiniz kac evlimisin bekarmisiniz dedi etek bile yoktu uzerini cikar giysilerni yanina koy falan igerncti etek yokmu dedim malasef dedi ben alttan mauyene olacgimi dusunmedim hazir gelmedm dedim nasil teshis koycagimi dusunyorsun dedi ukala ukala cok uzuldum kizlar Allaha havale ettim zaten okadr gec ciktik ki hastneden beni muayne ederkende heo odaya baska baska erkek doktorlar girdi cok utandim
Evet idrar testi yapıyorum.hakkaten insanın psikolojisini bozuyoIdrar testimi yapiosun cnm nie ki bi daha gitmedim ya psikolojisi bozuluyo insanin acaba ne cikacak die
Bugün kaçıncı gününAşılama sonrasinda iki defa iliski oldu bizde sizce yeterli mi ve akintim bayagi artti
Amaliyat olmadin mi tatlim peki benimde rahim filmim temiz ama alttan ultrsyon ile bakldginda az perde var gbi hissdyrm dedi filme bakti temiz ya bariz birseyin yom dio kafami baya karstrdi bu durumBu kadar terbiyesizlik olmaz burnu havada pislik bunlar Rabbim büyük üzme canini sen e mi bosver.. Sen simdi bundan sonraki sürece odaklan hem perde olsa doktorlar söyler canım bunlar önemli mevzular benim rahmimde doğuştan kalp şeklindeymiş bebeğin olursa düşük tehliken olur demişlerdi Rabbime emanet insaAllah
Dusuk zor canin sana siki siki tutunsun bebegin insallah doktor beni uzdu ben zaten dusuk yapyrm ilk cocugum okadr tedavi gormsm saatlerdir hastndyim bana tavir yapyor Allaha havale ettim zzten ben onuBu kadar terbiyesizlik olmaz burnu havada pislik bunlar Rabbim büyük üzme canini sen e mi bosver.. Sen simdi bundan sonraki sürece odaklan hem perde olsa doktorlar söyler canım bunlar önemli mevzular benim rahmimde doğuştan kalp şeklindeymiş bebeğin olursa düşük tehliken olur demişlerdi Rabbime emanet insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?