Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu konuda sana yardimci olamıyorum canım hiç başıma gelmediği için ama @twetty23 burda olsaydı sana yardimci olurdu sahi o nerelerde en son oda kanama geciriyodu inş sağlık durumu iyidir

Bu konuda sana yardimci olamıyorum canım hiç başıma gelmediği için ama @twetty23 burda olsaydı sana yardimci olurdu sahi o nerelerde en son oda kanama geciriyodu inş sağlık durumu iyidir
Ever oda cok uzgundu kayboldu yok gercekten nerelerdeyse

aman dedim vala konscak mecalim yoktu bir an once isimi bitirip cikmak istedim o arada bagirmalsr oldu 5.kattan kendini atan intahar eden kiz vardi sanrm vefat etmisti oda zaten psikolojimi bozdu dedim kac git evine bir an once sk disini sus dedim canim konusmak bile istemedi vala

Aşılama sonrasinda iki defa iliski oldu bizde sizce yeterli mi ve akintim bayagi artti

Bu kadar terbiyesizlik olmaz burnu havada pislik bunlar Rabbim büyük üzme canini sen e mi bosver.. Sen simdi bundan sonraki sürece odaklan hem perde olsa doktorlar söyler canım bunlar önemli mevzular benim rahmimde doğuştan kalp şeklindeymiş bebeğin olursa düşük tehliken olur demişlerdi Rabbime emanet insaAllah

Amaliyat olmadin mi tatlim peki benimde rahim filmim temiz ama alttan ultrsyon ile bakldginda az perde var gbi hissdyrm dedi filme bakti temiz ya bariz birseyin yom dio kafami baya karstrdi bu durum

Dusuk zor canin sana siki siki tutunsun bebegin insallah doktor beni uzdu ben zaten dusuk yapyrm ilk cocugum okadr tedavi gormsm saatlerdir hastndyim bana tavir yapyor Allaha havale ettim zzten ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…