Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin maceran ne zaman baslyor tatlim tup bebek diyordunBugün kaçıncı günün
Yok Tatlim doktor pek gerek yok dedi iki asilamadan sonra gerekirse olursun dedi JEL kullanıyorum bende Allah razi olsun canım imsaAllah sende hemencik hamis olursunda bebisin seni bırakmaz bol bol dua et yasin ve fetih suresini oku hergun ben okuyorumAmaliyat olmadin mi tatlim peki benimde rahim filmim temiz ama alttan ultrsyon ile bakldginda az perde var gbi hissdyrm dedi filme bakti temiz ya bariz birseyin yom dio kafami baya karstrdi bu durum
Benim kafami cok karstrdi 2.dusunce bende kullanmstm canim jel ya cook ufak varsa bile dipte sanirm diyor eminde degilde ben diyorum sanrm oyuzden dustu gbime gelyor da iste senin ilk mi 2.mi asilama tatlinYok Tatlim doktor pek gerek yok dedi iki asilamadan sonra gerekirse olursun dedi JEL kullanıyorum bende Allah razi olsun canım imsaAllah sende hemencik hamis olursunda bebisin seni bırakmaz bol bol dua et yasin ve fetih suresini oku hergun ben okuyorum
Evet canım ilk asilamam benim doktor uç ay kullanacan dedi bu aralar krem gibi geri geliyor perşembe günü soracam artık insaAllah sorun olmazBenim kafami cok karstrdi 2.dusunce bende kullanmstm canim jel ya cook ufak varsa bile dipte sanirm diyor eminde degilde ben diyorum sanrm oyuzden dustu gbime gelyor da iste senin ilk mi 2.mi asilama tatlin
Bu ay canım adet olmayı bekliyorum ben şimdi durgunum tüp bebek zamanı kafanizin etini yiycem Hahahaha azcık nazimi cekeceksinizSenin maceran ne zaman baslyor tatlim tup bebek diyordun
Oo bende de geri geldi normal bisi geri gekiyor canim top top bisi olmaz doktorlar iste dusugu beklyorlr sanrm duserse amaliyt diolar cunku rahimdr perde vs rahim sekli bozklugu olan bazi kadinlar normal sekilde hamilelik yasayil dogum yalanlrda var bende deneme tahtasi olmak istemyorum acikcasiEvet canım ilk asilamam benim doktor uç ay kullanacan dedi bu aralar krem gibi geri geliyor perşembe günü soracam artık insaAllah sorun olmaz
Canin sagolsun tatlim ins sonuc guzel olurda paylasirizBu ay canım adet olmayı bekliyorum ben şimdi durgunum tüp bebek zamanı kafanizin etini yiycem Hahahaha azcık nazimi cekeceksiniz
İnş canım valla çok tirsiyom yine stres yine bekleyiş of of of başıma neler neler gelcek şimdi gamsizliga vurmusum başıma gelecekleri düşünmek bile istemiyorumCanin sagolsun tatlim ins sonuc guzel olurda paylasiriz
Canim sen bu hafta kalp atislarina mi baktircanEvet canım ilk asilamam benim doktor uç ay kullanacan dedi bu aralar krem gibi geri geliyor perşembe günü soracam artık insaAllah sorun olmaz
Tup bebekte sans yuksek arkdsim 8 yillik evli esinde.sorun vardi ilk seferde tuttu vala gecen yaz dogum yapti aslinda tuo iyide iste her doktor herkze hemen yapmyor onu bende isterm canim ozeldemi devlrttemi ysptrvaksin mahsuru yoksa nekdar odeme yapacksinizİnş canım valla çok tirsiyom yine stres yine bekleyiş of of of başıma neler neler gelcek şimdi gamsizliga vurmusum başıma gelecekleri düşünmek bile istemiyorum
Yok canim ne mahsuru olcak özelde yapcam 4.500 hastaneye 1.500 ilaçlara gidecekmis ben temmuz ayında 11 . yıla gircem benim rapor için sartlarim uyuyoda ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için rapor alamadim gideceğim hastane rapor kabul ediyo raporlu gitseydim 2.500 yaparlardiTup bebekte sans yuksek arkdsim 8 yillik evli esinde.sorun vardi ilk seferde tuttu vala gecen yaz dogum yapti aslinda tuo iyide iste her doktor herkze hemen yapmyor onu bende isterm canim ozeldemi devlrttemi ysptrvaksin mahsuru yoksa nekdar odeme yapacksiniz
Devlette hic odemezdin canim ben asilamalrmi hep devlete yaptrdim memnun kaldim.dustu tabi oda Allahin iside hic para odemezdiniz ilk asilaman iseYok canim ne mahsuru olcak özelde yapcam 4.500 hastaneye 1.500 ilaçlara gidecekmis ben temmuz ayında 11 . yıla gircem benim rapor için sartlarim uyuyoda ilk aşılama yaptigim doktor mersine gitmiş onun için rapor alamadim gideceğim hastane rapor kabul ediyo raporlu gitseydim 2.500 yaparlardi
Ben ilk asilamami özel muayenede yaptım orda ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum 2008 de yapmistim ilkini ikincisini üç nisanda özel hastanede yaptım ilacı devlet bi kısmını ödedi ben bi kısmını catlatici iğneyi kendi paramla aldim 78 tlye bide hastaneye 600 verdik bizim burda devlet hastanesi yapmiyo asilamayiDevlette hic odemezdin canim ben asilamalrmi hep devlete yaptrdim memnun kaldim.dustu tabi oda Allahin iside hic para odemezdiniz ilk asilaman ise
Aaa sen nerde yasyorsun heryerde ayni olmasi gerek sehir sehir degisormi hic tatalim ben sadce asilamalrim her asilamada 45 tl odedim okadr baska bisi odemedim arkadasimda 2 tane koydular tup benekte biri tuttu sukur bende cok okyorum nette canim kafa iyce allak bullak olyor bazem cok bilmkte iyi degil sanrmYeni yasa çıkmış 35 yaş altına tek embriyo konuyomus ben iki tane koymalarini istiycem iki tane olduğunda tutma şansı daha yuksekmis bide embriyo traslama var inceltiyolarmis tutunmasi daha kolaylasiyormus kafayı yedim arastirip okumaktan
Ben ilaclrima ve catlatma.ignesine 35 tl falan veryorum canimBen ilk asilamami özel muayenede yaptım orda ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum 2008 de yapmistim ilkini ikincisini üç nisanda özel hastanede yaptım ilacı devlet bi kısmını ödedi ben bi kısmını catlatici iğneyi kendi paramla aldim 78 tlye bide hastaneye 600 verdik bizim burda devlet hastanesi yapmiyo asilamayi
Bebiside kalp atışınida gorrcez insaAllah Allahın izniyleCanim sen bu hafta kalp atislarina mi baktircan
Valla okumaktan helak oldum tatlım ben mardinde yaşıyorum burda hâlâ tüp bebek merkezi yok onun için urfaya gidip yaptiracam kadın doğum hastanesi yapmiyo asilamayi bende özel mardin park hastanesinde yaptım adım atsak parayla o hastanede her bir tahlil 15 20 tl mecbur kalınca yaptiriyosun işteAaa sen nerde yasyorsun heryerde ayni olmasi gerek sehir sehir degisormi hic tatalim ben sadce asilamalrim her asilamada 45 tl odedim okadr baska bisi odemedim arkadasimda 2 tane koydular tup benekte biri tuttu sukur bende cok okyorum nette canim kafa iyce allak bullak olyor bazem cok bilmkte iyi degil sanrm
Yok canim ben herşeyi kendim aldım doktorun verdiği ilacın farkı sadece 25 tlydi zaten catlatma ignesini kendim aldım devlet odemiyomusBen ilaclrima ve catlatma.ignesine 35 tl falan veryorum canim