Canım öncelikle hayırlı olsun inş tutar ağrı olması normal çatlatma iğnesinin etkisidir bol bol dinlen canım sırt üstü uzan iki günde bir eşinle beraber ol on güne kadar hamile kalma şansın artsın diye sık sık banyo yapma takıldığın bir konu olursa sorSlm kizlar bugun asilama yapildi ilk defa yapildi. Bana yardimci olur musunuz agrim var ama bu konuyla ilgili hicbir fikrim yok
Evet canim ya o kadar kötü bi ruh haliyle gitmiştim ki anlatamam çok şükür rabbime insallah keseyi de görürüz oh derizAyyyyyy maşallah canım çok sevindim bak dedim sana bebişin sana msj veriyodu anne burdayım diye
İnş canım rabbim kucağına alma sevincinide tattırsınEvet canim ya o kadar kötü bi ruh haliyle gitmiştim ki anlatamam çok şükür rabbime insallah keseyi de görürüz oh deriz
Allah razi olsun canim insallah o gunleride gosterir rabbim hayirla o kadar icten söylüyorum ki burda dışarda nerde evlat hasretiyle yanan varsa rabbim herkesin kucağını doldursun insallahİnş canım rabbim kucağına alma sevincinide tattırsınseni böyle görcez artık darısı tüm isteyenlerin başına çokkkk amin diyin kızlar
Amin canım inş bu hasrette cıksın içimizdenAllah razi olsun canim insallah o gunleride gosterir rabbim hayirla o kadar icten söylüyorum ki burda dışarda nerde evlat hasretiyle yanan varsa rabbim herkesin kucağını doldursun insallah
Çok şükür cnm ins herşey yolunda gider çok sevindimKızlar degerim 243 olmus çok şükür haftaya ultrasonda bakacak insallah görürüz keseyi ve mercimegi :))
Saolasinncnm insallahÇok şükür cnm ins herşey yolunda gider çok sevindim
Cok tesekkur ederim umarim tutar biraz korkuyorumCanım öncelikle hayırlı olsun inş tutar ağrı olması normal çatlatma iğnesinin etkisidir bol bol dinlen canım sırt üstü uzan iki günde bir eşinle beraber ol on güne kadar hamile kalma şansın artsın diye sık sık banyo yapma takıldığın bir konu olursa sor
Masallah sekeem sevindim vala.oh ohKızlar degerim 243 olmus çok şükür haftaya ultrasonda bakacak insallah görürüz keseyi ve mercimegi :))
Canim üzülme nolur gec olsun güç olmasın rabbim hayirli zamani bilir bol bol dua et ben herkes icin ediyorum rabbim kabul etsinmrb kizlar ben daha once yazmistim adet olmayi bekliyorum asilama icin demistim. zamanim geldi dun gittim ama malesef dr muayene ederken 3 tane kist gordu ve bu ay asilama yapamam dedi onumuzdeki adetle belki kistler gider o zaman yapalim dedi. o kadar uzuldum ki masadan kalkamadim aglamaktandunden beri zor kendime geldim.
Allahim simdi de bumu diye cok uzuldum cokkk.....
bu arada guzel haber alan arkadaslari kutluyorum. dualarinizi bizden esirgemeyin....
yani bir umutla gittigim hastaneden yine husranla dondum. simdi bekle ki diger ay gelsinnnn
Ayy canim sorma ya vallahi ustumden yük kalktim sanki haftaya devamini görene kadar rahatlayamacagiz insallah kesesicigi se goruruz sen ne zaman gidicenM
Masallah sekeem sevindim vala.oh oh
Ben 12.günü kanda yaptirdim 56 çıkmıştı
Ben yarin gidecem tatlim basim cok agryo parol aldim.ondan mi medir kanamam azalmaya basladi ayyyy uc kere gttm lavobaya affedersin idrarimi yaprken gelen kan gelmyor safce solerken gelyorr bende kese gorene kadar rahat edemem birde kanamam tamamen gecene kadarAyy canim sorma ya vallahi ustumden yük kalktim sanki haftaya devamini görene kadar rahatlayamacagiz insallah kesesicigi se goruruz sen ne zaman gidicen
. Canım korkma hayırlısını dileCok tesekkur ederim umarim tutar biraz korkuyorumdelalimmm
Canım önce senin sağlığın daha önemli sen sağlıklı olki bebişinde sağlıklı olsunmrb kizlar ben daha once yazmistim adet olmayi bekliyorum asilama icin demistim. zamanim geldi dun gittim ama malesef dr muayene ederken 3 tane kist gordu ve bu ay asilama yapamam dedi onumuzdeki adetle belki kistler gider o zaman yapalim dedi. o kadar uzuldum ki masadan kalkamadim aglamaktandunden beri zor kendime geldim.
Allahim simdi de bumu diye cok uzuldum cokkk.....
bu arada guzel haber alan arkadaslari kutluyorum. dualarinizi bizden esirgemeyin....
yani bir umutla gittigim hastaneden yine husranla dondum. simdi bekle ki diger ay gelsinnnn
Çok şükür bak artmaya başladı kaçıncı günündü bugünKızlar degerim 243 olmus çok şükür haftaya ultrasonda bakacak insallah görürüz keseyi ve mercimegi :))
Canım senin durumuna tıp bile şaşırdı yarın inş keseyi görürsün hepimiz bu mucizeye sevinirizBen yarin gidecem tatlim basim cok agryo parol aldim.ondan mi medir kanamam azalmaya basladi ayyyy uc kere gttm lavobaya affedersin idrarimi yaprken gelen kan gelmyor safce solerken gelyorr bende kese gorene kadar rahat edemem birde kanamam tamamen gecene kadar
Canim ben biraz erken baslamistim tahlile bu gun 19.gün adet gunum pazardi iste adet gecince artmaya basladi çok şükür rabbime insallah keseyide görürümÇok şükür bak artmaya başladı kaçıncı günündü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?