bu arada bende surekli belirti ariyorum olmayacagini bile bile Mesela benim karnim davul gibi sis ama kullandigim progesteron tabletlerinden kaynakli olabilir diye dusunuyorum8. gün belirtileri nasıl olur?
Allah razi olsun canim ya insallah rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla sağlıklı sihhatli bebisAmin canim gecen sefer cok dikkat etmemistim ama bu sefer yatarim ins. Seninde degerin insallah yukselir canim merak etme bebegin seninle sadece biraz nazli galiba
Ben normalde de kendi kendime yumurtluyodum yine de klomen+inofolic kullandim Gunde 2 tablet verdi doktor Ona ragmen sadece 1 yumurta solda 20 mm olmus . Senin sansin daha yuksek 3 yumurtayla Bi de ben catlatma ignesini 20 mm oldugu gunun aksami oldum sen ne zaman oldun ?evet inanılmaz sabırsızım. 3 tane yumurtam 17-19-17,5 mm olmuştu senin nasıl dı czindab cnmmm
Benim progesteron degerlerime hic bakilmadan bana progesteron tableti verdi Her ihtimale karsi bazi doktorlar veriyor ama zaten klomen kullanan birinin progesteron degerleri yuksek olurmus o yuzden hic merak etme bi eksikligi olmazya birde bana doktorum hiç bir şey vermedi sonrası için yumurta büyütme için hap kullandım çatlatma iğnesi yapıldı. Sonrasında hemen aşılama o kadar.
Erken yapmis asilamayi Benim 20mm yi sabah 8 de gormustu aksam 21.00 de catlatma ignemi oldum 36 saat sonra asilama yapildi .Esinin de hareketliligi bosuna kafana takma cunku zaten spermleri yumurtanin yanibasina birakiyolar o yuzden olacagi varsa olur :) (insallah olur)cnm benim inş güzel haberler olur. 17,5 mm görünce doktorum o gece 1 de hemen çatlatma iğnesini yaptı. Pazartesi öğlen 13:00 aşılama yapıldı. Şansım yüksek mi bilmem ama eşimde hareketlilik %30 çıktı ondan biraz kafama takıyorum.
Canım kişiden kişiye değişiyo belirtiler8. gün belirtileri nasıl olur?
Aminnnnnnnn canim insallahAllah razi olsun canim ya insallah rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla sağlıklı sihhatli bebis
Adetin 4. Günü başladım 5 gün artık kullanma dedi doktor persembe tekrar gidicemCnm mrb adetin kaçıncı günü başladın sen kac gün daha kullanacaksin
Banada ilaç vermedi doktorum allaha emanet bir aşılama oldu maalesefya birde bana doktorum hiç bir şey vermedi sonrası için yumurta büyütme için hap kullandım çatlatma iğnesi yapıldı. Sonrasında hemen aşılama o kadar.
Erken yapmis asilamayi Benim 20mm yi sabah 8 de gormustu aksam 21.00 de catlatma ignemi oldum 36 saat sonra asilama yapildi .Esinin de hareketliligi bosuna kafana takma cunku zaten spermleri yumurtanin yanibasina birakiyolar o yuzden olacagi varsa olur :) (insallah olur)
İnşallah olur sizinkide ben de az once asilama yaptrdim
Ben 12.günü kanda yaptirdim 56 çıkmıştıCanim senin asilama sonucu nezaman belli oldu bugun yaptirdim benyavrukartalim
Ayyyyyy maşallah canım çok sevindim bak dedim sana bebişin sana msj veriyodu anne burdayım diyeKızlar degerim 243 olmus çok şükür haftaya ultrasonda bakacak insallah görürüz keseyi ve mercimegi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?