Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım başka bir doktora görün senin doktorun söyledikleri hiç kafama yatmadı

Kizlar benim gibi degeri az yükselip sonra artış gosteren oldumu hic cevrenizde topikte bazılarını okudum sonradan artan ama sizlerin varmi bildiği

Canım başka bir doktora görün senin doktorun söyledikleri hiç kafama yatmadı
Canim bu gittgmde iyi bir hastne iyi bir doktor asilama yaptrdgim yerde dun aynisini soledi bizimde verecgmz ilac dedi iyce artarsa acile gel diolar acile gttgim doktorda baska bir doktordu oda bisi demedi ki dis genelkte bukadr kanama olmaz asilamalrda cok fazla suphe etmyoruz dedi zaten yarin tekrar gdip kan vercem kontrolum var simdi dusurse dusuremrz belki normal gebelik ancak kese gorunrse anlayacgz belki yarin goruruz doktorlrda ne yapsin bisi ypmz ki

Sagolsin yarin kontrolum var canim

Of hamile kalıyon dert kalmıyon dert hamile kalıyon öyle problem çıkıyo kısacası hayat komple dert

Slm arkadaslar uzun bir sure yoktum bu arada hamilelik haberi alan arkadaslar olmus hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum degerinin yukselmesini bekleyen arkadaslar insallah yukselir siz de daha daha mutlu olursunuz benim gibi asilamasi nehatif olan arkadaslara da rabbim tez zaman da bu guzel duyguyu nasip etsin insallah. Kizlar ben adet olduktan sonra doktora kontrole gitmeye devam ettim bu sefer sol tarafta 19 mm bir yumurtam olusmus dun catlat ignesini vuruldum yarin 2. Asilamam olacak insallah lutfen dualarinizi eksik etmeyin ismim esra rabbim benim gibi anne olmak isteyen herkesin yuzunu tez zamanda guldursun insallah

Canim inşallah bu sefer tutar aşılaman yüreğini ferah tut ilk bi hafta cok fazla ayakta kalma ağır is falan yapma derim rabbim yuzune gülsün

Canim inşallah bu sefer tutar aşılaman yüreğini ferah tut ilk bi hafta cok fazla ayakta kalma ağır is falan yapma derim rabbim yuzune gülsün
Amin canim gecen sefer cok dikkat etmemistim ama bu sefer yatarim ins. Seninde degerin insallah yukselir canim merak etme bebegin seninle sadece biraz nazli galiba

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.20 nisanda aşılama yapıldı bana bekliyorum zaman geçsin diye bu gün 8. günüm çok heyecanlıyım bana dua edin ne olur. Kan testi ne zaman veriliyor? ilk aşılamam

Amin canım rabbim seninde yüzünü güldürsün bu ay

Mrb canım inş tutar bebişin onuncu günde test yapabilirsin bana doktorum onuncu gün test yaptırdı

8. gün belirtileri nasıl olur?
Merhaba benden 2 gun once yaptirmissin asilamani Insallah guzel haberi once sen sonra ben aliriz 8.gun bildigim kadariyla herhangi bi belirti olmaz Sende benim gibi sabirsizsin anlasilan :) belirtiler icin 13-14.gunu beklemeni oneririm hatta bazilarinda daha gec bile olabiliyormus O yuzden ikimize de sabir diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…