Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben yarin icin yillardie gormedhim bir arkdsimi cagrdim esi ile misafir kaf dagilir sevdigim bir arkadasim bugun evimi temzledim cok fazlada jafaya taknayin

Canim sen cok sitres olyorsun bukadr yapma bak okyrum yazdiklrni cok skntiya sokyosun adtine kadr bekle adetin gecerse yap takma lutfen bukadr
bend e çok stresliyim ilkinde uykuyu unutmustum tutttumu tutmadımı diye 2 kez hamiel kalınca şimdide hamile kalalamktan ziyeda düşükten korkuyorum

hayırlı olsun cnaım hakkında inşalalh tutar bende pazartesi olucam 2.aşılamamı hep beraber müjdeler verlim inşallah
Saol canim saglikla olsun insallah hepimizin, malesef benim de bir düşüğüm var o gunden sonra hep saglikla olsun diye dua ediyorum. Senin de asilaman simdiden hayirli olsun canm

canım eğer dün ilşki olamsydı bugün olsun dieyckti doktor ben dün oldu diynce gerk yok 3 gün yaşar sprem dedi ama ben namaz kıldıgım için hemn kalkıp dusa girdim
anladim canim keske biraz bekleseydin spermler sicak suda ölur deniliyor ama

Ben yarin icin yillardie gormedhim bir arkdsimi cagrdim esi ile misafir kaf dagilir sevdigim bir arkadasim bugun evimi temzledim cok fazlada jafaya taknayin
çok iyi yapmıssın düşün düşn kötü oluyor insan bende nasipse yarın temizlk yapacm senn aşılaman nezamndı canm

Kiazlar bize en az 3gun perhiz verildi bende 4gun yaptm sonra bir gun ertelnince birgun sonrada catlama ignesi olumca bizim perhiz 6gunu bulmastu ama sprm degeelri cok yukselmti hem ben bunu perhize hemde keci boynuzu pekmezine bagliyorum bu ay calismalr da iyi bizim

Saol canim saglikla olsun insallah hepimizin, malesef benim de bir düşüğüm var o gunden sonra hep saglikla olsun diye dua ediyorum. Senin de asilaman simdiden hayirli olsun canm
geçmşolsun sağol canım aslında hem düşük olmasından korkuyorm hemde 5 yumurtam var 5i birden tutersa cok riskli hayırlısıyla ikisi tutar inşallah

Doktorum beni asilamadan once muayene etti ve sagdaki yumurtamin catladigini soyledi ustune de asilamami yapti:) soldakilerin de yakinda catlayacagini soyledi o yuzden iliskiye bir sure devam dedi hayırlısı inşallah

geçmşolsun sağol canım aslında hem düşük olmasından korkuyorm hemde 5 yumurtam var 5i birden tutersa cok riskli hayırlısıyla ikisi tutar inşallah
Masallah masallah benle birlikye asilama olacak bir bayaninda 5adtti yapmadilar asilamayi besi birden tutar die seninki ozelde mi yapildi canim 12gun sonra gel gebelik testi yaptr dediler bayana ama asilama yapilmadi

Ay gercekten aksama kadar kafana takma diye kendime kac kez soyluyorum ama fark etmeden de kendimi dinliyorum yok kasigim mi agridi bisey mi oldu ne zormus ya. Rabbim asklamalarimizi hayirlisiyla pozitif sonuclandirsinda boyle stresler yasatmasin bir daha hic birimize

Masallah masallah benle birlikye asilama olacak bir bayaninda 5adtti yapmadilar asilamayi besi birden tutar die seninki ozelde mi yapildi canim 12gun sonra gel gebelik testi yaptr dediler bayana ama asilama yapilmadi
pazrtesi benm aşılamam canım inşallah özlede yapılacak kısmetse dr yapmayalım falan dmeedi bana ama kafam karısık

bend e çok stresliyim ilkinde uykuyu unutmustum tutttumu tutmadımı diye 2 kez hamiel kalınca şimdide hamile kalalamktan ziyeda düşükten korkuyorum
Ben ilk asilamam cok rahat grmstim umudum pek yoktu acikcasi adet oluncada uzulmedim noramlde eskiden aglamak gelirdi adet olunca ama ole oldmadi cok rahattim ilk asilama orani tutma orani biraz dusuk cok bel baglamdim birde bes gun kala gogislerm sisti agridi bacaklrm sizladi dedim ki ben adt olacagim ve de oldum zaten

Insallah hayirlisi olsun canm benim de 4-5 yumurtam vardi biri catlamisti digerleri de catlar mi bilmem hemen. ALLAH bir daha yasatmasin insallah canm

ben ilkinde umutsuzdum ev falan temzildm hatta tutmustu ama mutlulgm uzun sürmedi malesef

Asilama oncesi 6 gun perhiz mi olmustu canim herkese gore degisiyor mu acaba bize de doktor en fazla 3 gunluk olmali yoksa sperm hizi dusuyor demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…