Sagol canim Adin edami canim isminle dua edeym ben el evvel el varis ya musavvir el bari ya halik ya mucip ya mubdi isimlerini tesbih ediyorum ben bol bol bebek icin birde hasbiyallahunivmelvekil okuyorum bol bol tovbe istigfar insallah hepimiz hayirlosiyla kavusurz bebislereMrb kizlar .. nasilsiniz yazdiklarinizi okudum alkah erkesin duasini kabul etsin ins ben8 de unutmayin okur mu bu arada evlat icin el evvel ismi mi soylenecek kac tane?
Benmkisi sola donulmus yani terslik var biraz canmSize sola mi.donuk dediler bana perde var gbi dediler ama rahim filmi temiz belki çok ufak varsa dediler oda engel değil dedi ama rahim.filmin temiz dedi vaka bilmem ama sancıları hep ama hep solda benim sola doğru filan demedi kimse ama zaten her kadının rahim şekli farklı olurmus içi ole dedi doktor bana
Aminn alkah razi olsun allah gonlune gorr versin ins evet eda ben memnun oldum tesekkur ederim ben de dua ediyorum tum isteyenlere ins hayirli evlatlar nasip rtsin insSagol canim Adin edami canim isminle dua edeym ben el evvel el varis ya musavvir el bari ya halik ya mucip ya mubdi isimlerini tesbih ediyorum ben bol bol bebek icin birde hasbiyallahunivmelvekil okuyorum bol bol tovbe istigfar insallah hepimiz hayirlosiyla kavusurz bebislere
Sagol canim sendende allah raziolsun amin cumlemizin insallah benm adimda cansu canim dua eder dua beklerim insallah hayirli haberler verelim birbirimize bende menmun oldumAminn alkah razi olsun allah gonlune gorr versin ins evet eda ben memnun oldum tesekkur ederim ben de dua ediyorum tum isteyenlere ins hayirli evlatlar nasip rtsin ins
hayirli olsun ins tutarteşekkür ederim. bende bugün ilk aşılamamı oldum
benimde oyle oluyor canim niye bilmiyorum ama yumurtam sagda ama ara ara sol kasigima batmalar oluyorArkadaslar benim her zaman sol kaşığı ağrıyor hadi geçen ay ordaki yumurta büyümesi şimdi diğer taraftaki büyük sağda tık yok ağrıları hep solda anlamış degilm
Benm suan hem sag hem solda batma var yumurtalar erkeb catlar diye korkuyorm dr pazryesi yapack asilamayi iluski olmasib dedi gec kalinmaZ insallahBe
benimde oyle oluyor canim niye bilmiyorum ama yumurtam sagda ama ara ara sol kasigima batmalar oluyor
Sabret canim benmkisi 15. Gunu belli olmustu ilk asilamamdaOfff canim sikiliyor ... Yarin 10. Gunum kan testi yapsam cikar mi Ki( bekle bekle ....yapamiyorum ruhum daraliyorrr artik
10. Gun erken cikmaya bilir gibi biraz daha bekle istersen.Offf canim sikiliyor ... Yarin 10. Gunum kan testi yapsam cikar mi Ki( bekle bekle ....yapamiyorum ruhum daraliyorrr artik
catlatma ignesi vurulacak misin canim benim doktorumda igneden once iliskiye girile bilir demisti spermler icerde 48 saat kalabiliyormus ya olasi bir catlamada icerde sperm olmus olur demisti tabi asilamaya kadar esinde de 2 gunluk sperm olacak ona gore ayarlayin demistiBenm suan hem sag hem solda batma var yumurtalar erkeb catlar diye korkuyorm dr pazryesi yapack asilamayi iluski olmasib dedi gec kalinmaZ insallah
Merhaba hayırlı olsun asilaman ben de bugun ilk asilamami oldum ayni zamanlarda sonuc alicaz insallah hayirlisiyla pozitif olur, hepimizin de..teşekkür ederim. bende bugün ilk aşılamamı oldum
canım kendiliğindn çatlıyor ama yinede garanti olsun diye iğnede vurunucam dün ilşki oldu dedm doktora ama dün hemen abdest almıstım hiç yatmadım yanı oyuzden ben bugnde olsun diyorum ama eşim uyudu napsamki geç olmaz inşallah aşılamaN
catlatma ignesi vurulacak misin canim benim doktorumda igneden once iliskiye girile bilir demisti spermler icerde 48 saat kalabiliyormus ya olasi bir catlamada icerde sperm olmus olur demisti tabi asilamaya kadar esinde de 2 gunluk sperm olacak ona gore ayarlayin demisti
hayırlı olsun cnaım hakkında inşalalh tutar bende pazartesi olucam 2.aşılamamı hep beraber müjdeler verlim inşallahMerhaba hayırlı olsun asilaman ben de bugun ilk asilamami oldum ayni zamanlarda sonuc alicaz insallah hayirlisiyla pozitif olur, hepimizin de..
amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhMerhaba kizlarrben de bugun ilk asilamami oldum simdi bekleme zamani. .
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canim sen yinede doktorun nasil demisse oyle yap. Benimki boyle demisticanım kendiliğindn çatlıyor ama yinede garanti olsun diye iğnede vurunucam dün ilşki oldu dedm doktora ama dün hemen abdest almıstım hiç yatmadım yanı oyuzden ben bugnde olsun diyorum ama eşim uyudu napsamki geç olmaz inşallah aşılama
Canim sen cok sitres olyorsun bukadr yapma bak okyrum yazdiklrni cok skntiya sokyosun adtine kadr bekle adetin gecerse yap takma lutfen bukadrOfff canim sikiliyor ... Yarin 10. Gunum kan testi yapsam cikar mi Ki( bekle bekle ....yapamiyorum ruhum daraliyorrr artik
canım eğer dün ilşki olamsydı bugün olsun dieyckti doktor ben dün oldu diynce gerk yok 3 gün yaşar sprem dedi ama ben namaz kıldıgım için hemn kalkıp dusa girdimCanim sen yinede doktorun nasil demisse oyle yap. Benimki boyle demisti
amin hep birlikte guzel sonuclar aliriz insallahMerhaba kizlarrben de bugun ilk asilamami oldum simdi bekleme zamani. .
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah