Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb kizlar .. nasilsiniz yazdiklarinizi okudum alkah erkesin duasini kabul etsin ins ben8 de unutmayin okur mu bu arada evlat icin el evvel ismi mi soylenecek kac tane?
Sagol canim Adin edami canim isminle dua edeym ben el evvel el varis ya musavvir el bari ya halik ya mucip ya mubdi isimlerini tesbih ediyorum ben bol bol bebek icin birde hasbiyallahunivmelvekil okuyorum bol bol tovbe istigfar insallah hepimiz hayirlosiyla kavusurz bebislere

Benmkisi sola donulmus yani terslik var biraz canm

Aminn alkah razi olsun allah gonlune gorr versin ins evet eda ben memnun oldum tesekkur ederim ben de dua ediyorum tum isteyenlere ins hayirli evlatlar nasip rtsin ins

Aminn alkah razi olsun allah gonlune gorr versin ins evet eda ben memnun oldum tesekkur ederim ben de dua ediyorum tum isteyenlere ins hayirli evlatlar nasip rtsin ins
Sagol canim sendende allah raziolsun amin cumlemizin insallah benm adimda cansu canim dua eder dua beklerim insallah hayirli haberler verelim birbirimize bende menmun oldum

Be
Arkadaslar benim her zaman sol kaşığı ağrıyor hadi geçen ay ordaki yumurta büyümesi şimdi diğer taraftaki büyük sağda tık yok ağrıları hep solda anlamış degilm
benimde oyle oluyor canim niye bilmiyorum ama yumurtam sagda ama ara ara sol kasigima batmalar oluyor

Offf canim sikiliyor ... Yarin 10. Gunum kan testi yapsam cikar mi Ki ( bekle bekle ....yapamiyorum ruhum daraliyorrr artik

Be

benimde oyle oluyor canim niye bilmiyorum ama yumurtam sagda ama ara ara sol kasigima batmalar oluyor
Benm suan hem sag hem solda batma var yumurtalar erkeb catlar diye korkuyorm dr pazryesi yapack asilamayi iluski olmasib dedi gec kalinmaZ insallah

N
Benm suan hem sag hem solda batma var yumurtalar erkeb catlar diye korkuyorm dr pazryesi yapack asilamayi iluski olmasib dedi gec kalinmaZ insallah
catlatma ignesi vurulacak misin canim benim doktorumda igneden once iliskiye girile bilir demisti spermler icerde 48 saat kalabiliyormus ya olasi bir catlamada icerde sperm olmus olur demisti tabi asilamaya kadar esinde de 2 gunluk sperm olacak ona gore ayarlayin demisti

Merhaba kizlarr ben de bugun ilk asilamami oldum simdi bekleme zamani. .

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

canım kendiliğindn çatlıyor ama yinede garanti olsun diye iğnede vurunucam dün ilşki oldu dedm doktora ama dün hemen abdest almıstım hiç yatmadım yanı oyuzden ben bugnde olsun diyorum ama eşim uyudu napsamki geç olmaz inşallah aşılama

Merhaba hayırlı olsun asilaman ben de bugun ilk asilamami oldum ayni zamanlarda sonuc alicaz insallah hayirlisiyla pozitif olur, hepimizin de..
hayırlı olsun cnaım hakkında inşalalh tutar bende pazartesi olucam 2.aşılamamı hep beraber müjdeler verlim inşallah

Canim sen yinede doktorun nasil demisse oyle yap. Benimki boyle demisti

Canim sen yinede doktorun nasil demisse oyle yap. Benimki boyle demisti
canım eğer dün ilşki olamsydı bugün olsun dieyckti doktor ben dün oldu diynce gerk yok 3 gün yaşar sprem dedi ama ben namaz kıldıgım için hemn kalkıp dusa girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…