Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar benim her zaman sol kaşığı ağrıyor hadi geçen ay ordaki yumurta büyümesi şimdi diğer taraftaki büyük sağda tık yok ağrıları hep solda anlamış degilm

Elimden geldigince pozitif dusunmeye calisiyorm hayirlisi olsun hakkinzda
Bende ama oluşumuna unutuyorum ki çok üzülüyorum tutacak die hayaller kuruyorum tutarsa mutlulüzumu düşünüyorum sadece çok kaptırmadan kendimi tutmayadabikir die bir önce ayları aklıma giriyorum fazla kaptırmadan çalışıyorum kendimi

Sağolasın Allah kabul etsin insallah
Aminn insallahh canim esra hilal feride suzan cigdem duygusum ceylanim ayparam aklima gelen tum arkadaslarimin ismini soyluyorum aklima gelen gelmeyen tum arkadalsrn hepimizin gonlune gore versin rabbim insallah

Canim insan dusunmeden edemiyor ben ilk asilamamda tutarmi tutmazmi diye kendimie yedin bitirdim simdde duser diye endiaeliyim allahim yuzumuze baksin hersey olacagina varir biz kaygilansakta kaygilanmasakta ama elde degil iste

İ
Olacak diye inandir kendini ettign duam kabul olacak diyerek kendini teskin et hersey alllahtan olumsuz dusunme kendinide cok kaptirma

Arkadaslar benim her zaman sol kaşığı ağrıyor hadi geçen ay ordaki yumurta büyümesi şimdi diğer taraftaki büyük sağda tık yok ağrıları hep solda anlamış degilm
Benmde genelde sol tarafim agrir gecenkinde sagdan yumurtlamstm yine sol agriyodu rahmm sola donuk acaba ondanmi

Benmde genelde sol tarafim agrir gecenkinde sagdan yumurtlamstm yine sol agriyodu rahmm sola donuk acaba ondanmi
Size sola mi.donuk dediler bana perde var gbi dediler ama rahim filmi temiz belki çok ufak varsa dediler oda engel değil dedi ama rahim.filmin temiz dedi vaka bilmem ama sancıları hep ama hep solda benim sola doğru filan demedi kimse ama zaten her kadının rahim şekli farklı olurmus içi ole dedi doktor bana

Şu anda sol tarafim kalp gibi atıyor mesela geçen ay orda büyüdü için die düşünmüştüm bu ay sağda ve Solda iki tane hatta sağda daha büyük ama bek ağrım bile solda sol tarafı arayanların erkek bebekleri olurmus ole söylenir yani ben geçen ay netten bakarken yine bu sitede gordum

Mrb kizlar .. nasilsiniz yazdiklarinizi okudum alkah erkesin duasini kabul etsin ins ben8 de unutmayin okur mu bu arada evlat icin el evvel ismi mi soylenecek kac tane?

kızlar Crinone jeli hemen aşılamanın olduğu akşam mı kullanmaya başlıyoruz.

Benm 2 hamilelgmdede icime erkek doguyodu ruymdada gormustm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…