Insallah cansucum hep iyi düsünelim iyi olsun.inşallah canım ilk defa kullanıcam inşallah rabbimin ya şafi ismiyle şifa olur hayırlısıyla tutar doğar :)
Bana da dua etti unutmayın lütfen olur mubende isimle dua ettim esracım namzların arkasından inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeişlerimze kavusuruz çok sağol
Sanada ettim hilalcim aklima gelen tum isimlereB
Bana da dua etti unutmayın lütfen olur mu
Sağolasın Allah kabul etsin insallahSanada ettim hilalcim aklima gelen tum isimlere
Elimden geldigince pozitif dusunmeye calisiyorm hayirlisi olsun hakkinzdaInsallah cansucum hep iyi düsünelim iyi olsun.
Bende ama oluşumuna unutuyorum ki çok üzülüyorum tutacak die hayaller kuruyorum tutarsa mutlulüzumu düşünüyorum sadece çok kaptırmadan kendimi tutmayadabikir die bir önce ayları aklıma giriyorum fazla kaptırmadan çalışıyorum kendimiElimden geldigince pozitif dusunmeye calisiyorm hayirlisi olsun hakkinzda
Aminn insallahh canim esra hilal feride suzan cigdem duygusum ceylanim ayparam aklima gelen tum arkadaslarimin ismini soyluyorum aklima gelen gelmeyen tum arkadalsrn hepimizin gonlune gore versin rabbim insallahSağolasın Allah kabul etsin insallah
Canim insan dusunmeden edemiyor ben ilk asilamamda tutarmi tutmazmi diye kendimie yedin bitirdim simdde duser diye endiaeliyim allahim yuzumuze baksin hersey olacagina varir biz kaygilansakta kaygilanmasakta ama elde degil isteBende ama oluşumuna unutuyorum ki çok üzülüyorum tutacak die hayaller kuruyorum tutarsa mutlulüzumu düşünüyorum sadece çok kaptırmadan kendimi tutmayadabikir die bir önce ayları aklıma giriyorum fazla kaptırmadan çalışıyorum kendimi
Olacak diye inandir kendini ettign duam kabul olacak diyerek kendini teskin et hersey alllahtan olumsuz dusunme kendinide cok kaptirmaBende ama oluşumuna unutuyorum ki çok üzülüyorum tutacak die hayaller kuruyorum tutarsa mutlulüzumu düşünüyorum sadece çok kaptırmadan kendimi tutmayadabikir die bir önce ayları aklıma giriyorum fazla kaptırmadan çalışıyorum kendimi
Benmde genelde sol tarafim agrir gecenkinde sagdan yumurtlamstm yine sol agriyodu rahmm sola donuk acaba ondanmiArkadaslar benim her zaman sol kaşığı ağrıyor hadi geçen ay ordaki yumurta büyümesi şimdi diğer taraftaki büyük sağda tık yok ağrıları hep solda anlamış degilm
Size sola mi.donuk dediler bana perde var gbi dediler ama rahim filmi temiz belki çok ufak varsa dediler oda engel değil dedi ama rahim.filmin temiz dedi vaka bilmem ama sancıları hep ama hep solda benim sola doğru filan demedi kimse ama zaten her kadının rahim şekli farklı olurmus içi ole dedi doktor banaBenmde genelde sol tarafim agrir gecenkinde sagdan yumurtlamstm yine sol agriyodu rahmm sola donuk acaba ondanmi
Evet canimkızlar Crinone jeli hemen aşılamanın olduğu akşam mı kullanmaya başlıyoruz.
teşekkür ederim. bende bugün ilk aşılamamı oldumEvet canim
Ozaman hayirli bebislerin olsun hadi bakalim guzel sonuclrn olur insallahteşekkür ederim. bende bugün ilk aşılamamı oldum
Benm 2 hamilelgmdede icime erkek doguyodu ruymdada gormustmŞu anda sol tarafim kalp gibi atıyor mesela geçen ay orda büyüdü için die düşünmüştüm bu ay sağda ve Solda iki tane hatta sağda daha büyük ama bek ağrım bile solda sol tarafı arayanların erkek bebekleri olurmus ole söylenir yani ben geçen ay netten bakarken yine bu sitede gordum
Benm doktrm jel vermedi prpgestan fitil verdi dis gebelik riskine karsi asilamanin 7. Gunu baslayacakmisimkızlar Crinone jeli hemen aşılamanın olduğu akşam mı kullanmaya başlıyoruz.