kaç mm di canım yumurtalar sağol canım allah birdaha yaşatmasnInsallah hayirlisi olsun canm benim de 4-5 yumurtam vardi biri catlamisti digerleri de catlar mi bilmem hemen. ALLAH bir daha yasatmasin insallah canm
Insallaj tutar canim hayirlisi benim simdi 8gun sonra belli olur bizde asilama gunu ertesi gun iliski oldu sonra birde bugun oldu dedimpazrtesi benm aşılamam canım inşallah özlede yapılacak kısmetse dr yapmayalım falan dmeedi bana ama kafam karısık
ayenn bizede dr böyle söyledi en fazla 3 gün dedi buarada benm yumurtalklarım fena agrıyo ve aşırı derecede yumurtlama akıntım varAsilama oncesi 6 gun perhiz mi olmustu canim herkese gore degisiyor mu acaba bize de doktor en fazla 3 gunluk olmali yoksa sperm hizi dusuyor demisti
Canim uc gunde ben 4olsun dedim hani speemler dolu dolu olsun die oda benim ymrtalr birgun gec buyudu bozamayalim dedik 6gun oldu istemden yani en az 3gun perhiz dogrusu o zatenAsilama oncesi 6 gun perhiz mi olmustu canim herkese gore degisiyor mu acaba bize de doktor en fazla 3 gunluk olmali yoksa sperm hizi dusuyor demisti
Catlayan 20 mm civariydi canm digerleri de 17- 18 civariydi en sonkaç mm di canım yumurtalar sağol canım allah birdaha yaşatmasn
bende eğer eşim uyanırsa bugnü değerlendrrm ama zannetmyrm çok derin uyuyo :) aşılama günnden 1 gün sonra olur birdaha da olmaz sonuca kadar ilkinde bilmedim ilşki oldu kasığım cok agrıyodu hamileymişimInsallaj tutar canim hayirlisi benim simdi 8gun sonra belli olur bizde asilama gunu ertesi gun iliski oldu sonra birde bugun oldu dedim
sen çatlatma iğnesi olmadınmı canım diğerleri nedne çatlamadıCatlayan 20 mm civariydi canm digerleri de 17- 18 civariydi en son
Vala iyimis bizimkiler direk asilama yapyor catladi filan demyorlr benim biri 17mm di oda catladimi acaba benim igneden sonra cok siddtli agrim olyor zaten akintimda asiri beyaz beyaz ozaman anlyorum catladgini ertesi gun agri olmyor ama ignein vurulgu gun of of nasil agri akintiDoktorum beni asilamadan once muayene etti ve sagdaki yumurtamin catladigini soyledi ustune de asilamami yapti:) soldakilerin de yakinda catlayacagini soyledi o yuzden iliskiye bir sure devam dedi hayırlısı inşallah
Yok canim olmadim aslinda olcaktim ama catlamak uzere dedi doktorum diger arkadan gelenleri de degerlendirirsiniz dedisen çatlatma iğnesi olmadınmı canım diğerleri nedne çatlamadı
benm dr muayane etmedi ilkinde bu sefer edermi bilmiyorum aşılamadn önceVala iyimis bizimkiler direk asilama yapyor catladi filan demyorlr benim biri 17mm di oda catladimi acaba benim igneden sonra cok siddtli agrim olyor zaten akintimda asiri beyaz beyaz ozaman anlyorum catladgini ertesi gun agri olmyor ama ignein vurulgu gun of of nasil agri akinti
Gecen ay benimde iliskide agrim kasik agrim cok oldu ama tutumadi kiz uyanmaz benimkide uyudumu uynamyor hic sen 12gun boyunca gun asiri dene dene mutlakabende eğer eşim uyanırsa bugnü değerlendrrm ama zannetmyrm çok derin uyuyo :) aşılama günnden 1 gün sonra olur birdaha da olmaz sonuca kadar ilkinde bilmedim ilşki oldu kasığım cok agrıyodu hamileymişim
benmkilerde normalde kendisi çatlıyor ama dr riske atmayalım iğneni vur cumrtesi gece dedi bana geç kalırız giib geliyor pzrtesi ama bilemedmYok canim olmadim aslinda olcaktim ama catlamak uzere dedi doktorum diger arkadan gelenleri de degerlendirirsiniz dedi
Catlamistir senin de o zaman canim merak etme insallah sonu da guzel olur. Doktorum saolsun cok iyi cok seviyorum elinden geleni yapiyorVala iyimis bizimkiler direk asilama yapyor catladi filan demyorlr benim biri 17mm di oda catladimi acaba benim igneden sonra cok siddtli agrim olyor zaten akintimda asiri beyaz beyaz ozaman anlyorum catladgini ertesi gun agri olmyor ama ignein vurulgu gun of of nasil agri akinti
canım benm riskli gebelik ya kanımda pıhtılaşma var 2 düşük olunca yarın clexan başlıyacmGecen ay benimde iliskide agrim kasik agrim cok oldu ama tutumadi kiz uyanmaz benimkide uyudumu uynamyor hic sen 12gun boyunca gun asiri dene dene mutlaka
Ben de once catlamazsa diye korktum sonra da kacirirsak diye:/ ama sukur yakaladık. Merak etme canm sperm 72 saate kadar yasarmis yumurta da 48 saatti yanlis hatirlamiyorsambenmkilerde normalde kendisi çatlıyor ama dr riske atmayalım iğneni vur cumrtesi gece dedi bana geç kalırız giib geliyor pzrtesi ama bilemedm
hafta sonlarından oldum olası nefret ederim hepp yoluma taş koyar haftasonları
Evet catlyor ama benim iki tsneydi biri 17mm di digeri 17mm hani 18e gelen yumrtalr caylyrmus ya iste birgun bekleyip ertesi gun asilama yapilyor ya acaba dyorum catladgi gunden itobaren kac gun sansimiz var bazi formlrda bir gun yazyor somrasimda agrisi gttgi icin catladigi gun mu birtek hamile kalyrz die de dusunmyr degilm haniCatlamistir senin de o zaman canim merak etme insallah sonu da guzel olur. Doktorum saolsun cok iyi cok seviyorum elinden geleni yapiyor
inşalalh herşey yolunda gider canım okadar emek veriyoruz haliyle endişelenyrzBen de once catlamazsa diye korktum sonra da kacirirsak diye:/ ama sukur yakaladık. Merak etme canm sperm 72 saate kadar yasarmis yumurta da 48 saatti yanlis hatirlamiyorsam
Bize de doktor 12 gun boyunca dene dedi ama uyamadik gun asi 3 sefer ancak oldu esim isten o kadar yorgun geliyor ki oturdugu yerde uyuyor hatta bugunde mi yapacaz diyo korkulu ruyasi oldu:)Gecen ay benimde iliskide agrim kasik agrim cok oldu ama tutumadi kiz uyanmaz benimkide uyudumu uynamyor hic sen 12gun boyunca gun asiri dene dene mutlaka
Simdi baktim da yumurta 24 saat canli kalirmis canm o 24 saat icinde spermle bulusursa sorun olmaz insallahEvet catlyor ama benim iki tsneydi biri 17mm di digeri 17mm hani 18e gelen yumrtalr caylyrmus ya iste birgun bekleyip ertesi gun asilama yapilyor ya acaba dyorum catladgi gunden itobaren kac gun sansimiz var bazi formlrda bir gun yazyor somrasimda agrisi gttgi icin catladigi gun mu birtek hamile kalyrz die de dusunmyr degilm hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?