Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benm ilk aşılamamda yumurta 17 mm di tek bitanydi 1 gün sonra çatlatma iğnesi olmustum 36 saat sonrada aşılama olmustu ve tutmustu 17liklerde çatlıyor iğne oluncaya kadar 1 mm de olsa byms oluyr canm

Insallah siki ski tutnurlar canim benim de ne yumrtlama nede catlama sorunum var hersyim normal adetim hic bir zaman sasmaz ve gevcikmez ama doktorl genelde kendliginden catlamasini beklmyolr kendoleri kontrol altina aliyorlar oyuzden bende vurulyorum normalde de adet zamanlrina yakin bende gecelri ates basar ama ilac kulannali dahada cok olyor.

benm normalde kendiliğindne yumurtlamam olmuyor canım evlendm evleneli 2 kez oldu birisi iğneyle diğeri soğankürüyle ikiisndede hamile kaldım şükür bu 3. yumurtlamam yumurta büyünce catlıyor demek istemştm canım benm regl ilaçsız olmaz

benm ilk aşılamamda yumurta 17 mm di tek bitanydi 1 gün sonra çatlatma iğnesi olmustum 36 saat sonrada aşılama olmustu ve tutmustu 17liklerde çatlıyor iğne oluncaya kadar 1 mm de olsa byms oluyr canm
Aaa guzelmis ozaman acaba diyorum ben normal zamanlrdimda yumurtam yeteri kadar mi buyumedgi icin hamile kalmyorum ama zamaninda adet olurum buyumese catlamasa adet olamam ole degil mi kizlar veya gecikir ole degil mi ama beyaz akintilrm hep olurda tabi normal zamanda catlama ignesi kullandgim zamanlrdki gbi catladgini hissetmyorum

yumurtalama olan bayanlarda adetler düzenli oluyor canm yumurtluyosun her ay muhtemelen ama aşıalamda spermler yıkanıyor rahmn en sonuna falan bırakılıyor oyuzden tutma şansımız artıyor benm yumurtlamam kendiliğinden çok çok nadir olur yılda 1 yada 2 yılda bir

Ozaman benim buyuyor ama vermeyen Rabbim vermiyor iste kizlar gonlu olsa Yaradanin ben hic kalamdim bak normal olmasina ragmen bende catlama ignesu vurldgum gun iste gece vurlyoruz ogunun aksami bir akrbamz geldi opustuk yagima anlima dokundu ayyy sen nasil yaniyorsun hastamasin dedi bende yook dedim ayyy cok sicak tenin dedi yanaklrima anlima bakti ben normal ilacsiz zamanlrimda da bile olyorum iste sanrm ozamanlr yumurrlyorum zaten ogun kasiklrimda agryordu eee ignede ilmsrm dedim ki catlarken bole olyor demek ki

herseyn vakti var canım benmkisi zorla oluyo ama düşüyor herkesn birderdi var vakti gelemden rabbim nasip etmiyor şimdi tıtarmı tutmazmı allah bilr tutarsa düşermi düşmezmi yine alalh bilir hakkımızda hayrlısı buarada bende yumurtladıgımda şeffaf yapışkan akıntım olur kasık ağrım olur ve ateşim çıkar

Bendd de alttan yunurta buyuklgune bakirken iki doktrda perdeden suphe etti gecen hafta cok uzuldum ertesi gun amaliyat olayim dedim yook bunlara kafani takma dedi hersyi sordum insulun direncim oalablr acikinca el ayak titrer aniden sinirlenrm aniden acikrim basim agrir dedim dediki pkosu olanlrdan ve kilolu olanlrdan insulunden suphe ederiz.rahim filmin cok temiz perden varsa bile cok az ilerlerde bazen dogunlra giryoruz dogum sirasinsa bakyorzz aaa perde var hastada nasil olur diyoruz bole seylerd olyor engel degil dedi ama iste deneme yanilma yapark buni anlayacklr bakacklr tutrsa gyzel ama tutarfa duserse ozaman iyce bakarlar veya hic bis asilamam turmazsa belki farkli bir yontemle bakarlar perde varmi die ama su anda rahim filmem temiz die gerek duymyo buda kafami kurcalyor benim iste bazilrinda buyumeyen olyrmus dogum yapablyrlr saglik bir sekilde ama bazilrnsa cok buguk olablyrlaemia buda emin degilde dediki senin ki sebesiz inferlite sebebp buda olamayabilir neden olamdgini bebegin su anda bilmyoruz

Arkads bizim sulalede hep dogurgan yani halamlrim annem babannem ananem masallah patir patir dogurur esimde sen hemem kalirsin diyordu ama nasip iste birazda psikoljik aslinda kafadan atmk gerek

canım büyük bir perde olsa görünrdü bence filmde benm bir arkadaşım var septum vardı onda da yani perde vardı şükür normla yolda hamile kaldı ve doğum yaptı yani rabbimin gönlü olsun yeterki
bizim çabalayıp dua etmekten başka elimzden gelen bişey yok malesef

Arkads bizim sulalede hep dogurgan yani halamlrim annem babannem ananem masallah patir patir dogurur esimde sen hemem kalirsin diyordu ama nasip iste birazda psikoljik aslinda kafadan atmk gerek
bizdede herkesin bebeği var bir benm yok malesef sen kaç yıl oldu eveleneli benmki 4 yıl olacak buyaz

Doktorda ole soledi dedi ki rahim filmin com temjz bariz bisi yok dedi bende karsiltedim evet sekli normal ama iste dedgin gbi nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…