Canım benim ilki zor oluyo biraz zamanla alışıyosun yapmak zorundayız çünkü bazen öle bi noktaya geliyosun öle bi acı yaşıyosun ki ne çektiğin acıyı ne harcadığın parayı gözün görüyo inş ilk ve son tedavin olurSağol canım benim az önce iğneyi vuruldum yaktı biraz ama fena değil durumum bir de başıma bir ağrı girer gibi oldu ama girmeden Allah esirgedi.
inanın çok zor ya vurulduktan sonra gözlerim doldu Allahım dedim 1 iğne bile bu kadar zorken aylarca deneyenlerin çektikleri acıların yüzü suyu hürmetine nasip et onlara dedim...... destekleriniz için Allah bin kere razı olsun kızlar
Tüm kalbimle amin diyorum cnm....Canım benim ilki zor oluyo biraz zamanla alışıyosun yapmak zorundayız çünkü bazen öle bi noktaya geliyosun öle bi acı yaşıyosun ki ne çektiğin acıyı ne harcadığın parayı gözün görüyo inş ilk ve son tedavin olur
canım ya çok geçmiş olsun. Allah.im sana şifa versin. kardeşiniçin de dua ediyorum hepimiz için dua ediyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.kardeşin de ınşallah çok guzel haberle alacak. Allahim onu sonunda çok sevindircek ınşallah.Daha birkaç gün önce hamile haberini verdiğim kız kardeşimin değerleri çok Yüksek çıktığından ikiz olma olasılığı nı düşünmüştük dün ultrasonda kese göremediler ve dış gebelik olma ihtimalini söyleyerek kız Kardeşimi çok korkutmuşlar bende tüp bebekte dış gebelik olamayacağını keseyi görmek için erken OLDUĞUNU söylüyorum ama yinede ister istemez üzülüyor hepinizden Allah RIzası için kızkardeşim için dua istiyorm Allah emeklerini Boşa çıkarmasın ve binde bir Olasılık olan dış Gebeliği yaşatmasın bacıma
Ahhh canimm ilk tedavimde o kadar cok dusunmustumki bu dediklerini her ignede kafamdan gecenleri allah bilir.rabbim basta tedaviye basllayan arkadaasallarimizin sonra da bizlerin islerini rastgetirsin insallah.Sağol canım benim az önce iğneyi vuruldum yaktı biraz ama fena değil durumum bir de başıma bir ağrı girer gibi oldu ama girmeden Allah esirgedi.
inanın çok zor ya vurulduktan sonra gözlerim doldu Allahım dedim 1 iğne bile bu kadar zorken aylarca deneyenlerin çektikleri acıların yüzü suyu hürmetine nasip et onlara dedim...... destekleriniz için Allah bin kere razı olsun kızlar
amin cnm ilk ve son tedavim olur inşallah. Kendime vurmaya başladım elim çok hafifmiş onu anladım :)Ahhh canimm ilk tedavimde o kadar cok dusunmustumki bu dediklerini her ignede kafamdan gecenleri allah bilir.rabbim basta tedaviye basllayan arkadaasallarimizin sonra da bizlerin islerini rastgetirsin insallah.
Bu arada cannm igneler bende de ilk bes gun bas agrisi yapmisti.hatta klinikte tanistigim bi abla acillik olmustu bas agrisindan.endisellenme canm yine agrirsa hafif agri kesicilerdden kullanirsin.parol falan.tabi inş allllaaah gerekk kkallmaz
Dualarımız kız kardeşinle cnm cidden çok üzüldüm. inşallah dediğin gibi erken olduğu için görünmemiştir. Ve dış gebelik değildir.Daha birkaç gün önce hamile haberini verdiğim kız kardeşimin değerleri çok Yüksek çıktığından ikiz olma olasılığı nı düşünmüştük dün ultrasonda kese göremediler ve dış gebelik olma ihtimalini söyleyerek kız Kardeşimi çok korkutmuşlar bende tüp bebekte dış gebelik olamayacağını keseyi görmek için erken OLDUĞUNU söylüyorum ama yinede ister istemez üzülüyor hepinizden Allah RIzası için kızkardeşim için dua istiyorm Allah emeklerini Boşa çıkarmasın ve binde bir Olasılık olan dış Gebeliği yaşatmasın bacıma
inşallah canm internetten arastırdıgıma göre 5000 deger ustu karından görulebılırmıs ınsallah bugun yada yarın gıttıgınde goruruz keseyı inşallahDualarımız kız kardeşinle cnm cidden çok üzüldüm. inşallah dediğin gibi erken olduğu için görünmemiştir. Ve dış gebelik değildir.
inşallah canımcanım ya çok geçmiş olsun. Allah.im sana şifa versin. kardeşiniçin de dua ediyorum hepimiz için dua ediyorum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.kardeşin de ınşallah çok guzel haberle alacak. Allahim onu sonunda çok sevindircek ınşallah.
Canim oncelikle sana gecmis olsun diyorum.insallah hersey bir an once yoluna girer de baslarsin.kardesine ise geecekten cok uzuldum cunku hamile haberiyle cok sevinmistikk.insallah soyledikleri gibi degildir.dualarimiz sizinle40498120, member: 558473"]Daha birkaç gün önce hamile haberini verdiğim kız kardeşimin değerleri çok Yüksek çıktığından ikiz olma olasılığı nı düşünmüştük dün ultrasonda kese göremediler ve dış gebelik olma ihtimalini söyleyerek kız Kardeşimi çok korkutmuşlar bende tüp bebekte dış gebelik olamayacağını keseyi görmek için erken OLDUĞUNU söylüyorum ama yinede ister istemez üzülüyor hepinizden Allah RIzası için kızkardeşim için dua istiyorm Allah emeklerini Boşa çıkarmasın ve binde bir Olasılık olan dış Gebeliği yaşatmasın bacıma
saan söylemiştim hıc acımayacak dıyee ah ah bu tedavı bıze nelerı ogretıyor ıgneden korkan panık atan olan ben bıle kendıme defalrca ıgne yaptım sende oyle baska bır hastalık ıcın olsa allah etmesın karnımıza ıgne vurmayıs :)amin cnm ilk ve son tedavim olur inşallah. Kendime vurmaya başladım elim çok hafifmiş onu anladım :)
Cnm kruger yöntemi ile mi yapıldı testarkadaşlar eşimin spermiogramı aralık ayında aşılama yaptırdıgımızda 40mil ve hızlı ileri normaldi daha sonra arastırma hastanesınde yaptırdıgımız tahlıllerde bırısı 5 mıl dıerı 3 mıl cıktı ve bıze dırek tup bebek demıslerdı birkaç gun öncede meraktan teste baktım morfoloji yuzde1 dıyor bu sonucla tup bebekte olmama ıhtımalı varmıdır bıze gıttımız klınık olur demıstı ama ıcım rahat etmedı malum benm tedavım yarım kalınca o merkezın bılgısınden suphe duydum esımın spermıgram ortalaması 5mılyon morfolojhıde yuzde 1 bu tup bebek ıcın yeter dımı bırde bu ümidim gıtmesın cunku bıryerlerden bırseylerı ayarlıyoruz mutlaka bı terslık cıkıyor
kruger yontemı ne tatlımCnm kruger yöntemi ile mi yapıldı test
yok cnm ya o kadar da yüksek olması gerek değil zaten dikkat edersen genelde 6 veya 8dirkruger yontemı ne tatlımbılmıyorm normal spermıogram yapıldı az önce ankadayıda aradm sordm bı sakıncası yok morfolıjı onemlı degıl dedıler ama ınternetten okuyorm hep basarısız olmus morfolojı yuzde 10un altında olanlar spermıogramda morfolojı cok onemlıymıs morfolojı forumlarına gırınce okudum tup bebekte dahı şans cok düşükmüş yanı sorun ıse ben bekleme surecındeyken esımde barı tedavı olsun ıstıyrm
ama bizimki yuzde 1 :)yok cnm ya o kadar da yüksek olması gerek değil zaten dikkat edersen genelde 6 veya 8dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?