• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

cnm yumurtalar büyürken acı hissetmiş miydin?
evet cnm acı hıssetmen cok normal hatta cok ıyı ben en son gıttıgımde feza bey bna cok acn varmı demıstı bende yoo demıstm a ne guzel herkes acıdan sıkayetcı sevındım demıstı meger benm yumurta gelısımı durmus ondan acı hıssetmemısım :) yanı kasıklarında ara ara acı olması hafıf agrılar olmasına sevın sadece ohss olmamazsın ınsallah cok agrın olursa klınıge bıldır allah etmesın ohss oluyormus o cok zormus vucudn su topluyomus agrı cok fazla oluyomus

çok pahalı ama ya :KK43: allahım emeklerini boşa çıkarmasın maddı manevı bıtıp tukenıyorz pekı senın 1 degıl 5 tane olsaydı 5bın tl verıp hepsını göndermek zorundamısın ıcınden en ıyılerını gonderme sansın varmı genetıge gıdıp gelen emrıyoya bısı olmasn sonra ne sartlarda dondurulup cozuluyor ben genetıge gıdıp gelınce aynı emrıyo transfer edılıyo dımı sorun olmuyo? bu konuda hıc bılgım yok cnm kusura bakma cok sordum . benm tedavı malum yarıda kaldı ne opu ne transfer hıcbırse ysamadım henuz
Ne kusuru canım sor tabi aklına takılan herşeyi amin canım rabbim bu yolda olanların hepsine maddi manevi güç versin genetige gidicekleri 5. Güne bekletip öle gönderiyolar zaten canım en iyileri gidiyo sana bağlı kaçını göndermek istediğin benim ilkinde 6 tane kaldı gönderdim hepsini şimdide kalır inş göndericek kadar elimde embriyoların kendini göndermiyolar zaten canım 5.güne bekletip parça alıp gönderiyolar bu yüzden embriyoda bi hasar oluşmuyo hangisi sağlıklı geldi onu transfer ediyolar

evet cnm acı hıssetmen cok normal hatta cok ıyı ben en son gıttıgımde feza bey bna cok acn varmı demıstı bende yoo demıstm a ne guzel herkes acıdan sıkayetcı sevındım demıstı meger benm yumurta gelısımı durmus ondan acı hıssetmemısım :) yanı kasıklarında ara ara acı olması hafıf agrılar olmasına sevın sadece ohss olmamazsın ınsallah cok agrın olursa klınıge bıldır allah etmesın ohss oluyormus o cok zormus vucudn su topluyomus agrı cok fazla oluyomus
aslında dayanılmaz bir acı değil. ama orada öyle duruyor işte :) o canımı sıkıyor. benim rahim sağa yatık olduğundan sağ tarafı sıkıştırdı mı naptı. yarın sabah kontrole gidicem cnm inşallah herşey yolundadır

Ne kusuru canım sor tabi aklına takılan herşeyi amin canım rabbim bu yolda olanların hepsine maddi manevi güç versin genetige gidicekleri 5. Güne bekletip öle gönderiyolar zaten canım en iyileri gidiyo sana bağlı kaçını göndermek istediğin benim ilkinde 6 tane kaldı gönderdim hepsini şimdide kalır inş göndericek kadar elimde embriyoların kendini göndermiyolar zaten canım 5.güne bekletip parça alıp gönderiyolar bu yüzden embriyoda bi hasar oluşmuyo hangisi sağlıklı geldi onu transfer ediyolar
şimdi anladm cnm malum sen bana gore bırkac adım öndesın bılgınle bıze ısık oldugun ıcın teşekkürler burada bı laf vardır adamın bırı damdan düşmüş doktor yokmu dıyorlarmıs adam demıs bana doktor degıl damdan dusen bulun o anlar halımden :) burda hepımızın derdıde yasadıklarıda bırbırıne yakın ve umut oluyo bana böyle mucadele veren arkdaslar

aslında dayanılmaz bir acı değil. ama orada öyle duruyor işte :) o canımı sıkıyor. benim rahim sağa yatık olduğundan sağ tarafı sıkıştırdı mı naptı. yarın sabah kontrole gidicem cnm inşallah herşey yolundadır
inşalah cnm gittiğinde ismimi ver feza beye benm su spermıogramıda goster morfolojıye kafayı taktı sorun teskıl edermı dıye sıze sormamı ıstedı selamı var de:D

adamada sızden memnun kalmamıs cok karalıyo deme :D ayıp olur belkı yarın bıgun yuzyuze bakarız yıne tedavıme ona gıderm :D yuzumuz olsn hatta sıze gelecek bır adet gecmesını beklıyo de:D

maddi açıdan eğer hazırsan tabıkı denemeye devam ama cok masraflı bir süreç maddi manevi yıpranıyosn msela ben tedavıye basladıgım gun ya olmazsa ya para bosa gıderse bıdaha 1 sene anca toparlar bastan baslarız vs vs kafayı yedım 2bın tl ılac bosa gıttı aslında kafanında rahat olması lazım ama elde olan bırsey degıl mesela ben memrum maasımda var 2 maasımla bır tedavı olurum ama evlılık sorumluluk ıstıyo bi sürü borc harc oluyo borcsuz ınsan yoktur yanı ben bıraz zorlanıcam eger tedavım olumsuz olursa ve bunuda dusunmeden edemıyorm malesef
Kiradayım canım biraz birikmişimiz var birazda kredi çekip ev almak istiyoduk ama bebeğe öncelik verdik şimdi hazırdan yiyoruz yani tüp bebek sürecine girince iştende çıktım Allaha şükür ailelerinde yardımıyla idare ediyoruz Allah yardım ediyo çok şükür

şimdi anladm cnm malum sen bana gore bırkac adım öndesın bılgınle bıze ısık oldugun ıcın teşekkürler burada bı laf vardır adamın bırı damdan düşmüş doktor yokmu dıyorlarmıs adam demıs bana doktor degıl damdan dusen bulun o anlar halımden :) burda hepımızın derdıde yasadıklarıda bırbırıne yakın ve umut oluyo bana böyle mucadele veren arkdaslar
Aynen öle canım bizi bizden başka kimse anlamaz

inşalah cnm gittiğinde ismimi ver feza beye benm su spermıogramıda goster morfolojıye kafayı taktı sorun teskıl edermı dıye sıze sormamı ıstedı selamı var de:KK70:
tamam tamam sen merak etme der miyim hiç öyle :KK70: selamını da söylerim sorarım morfuda ;)

tamam tamam sen merak etme der miyim hiç öyle :KK70: selamını da söylerim sorarım morfuda :KK66:
Teşekkür ederim canım
Kiradayım canım biraz birikmişimiz var birazda kredi çekip ev almak istiyoduk ama bebeğe öncelik verdik şimdi hazırdan yiyoruz yani tüp bebek sürecine girince iştende çıktım Allaha şükür ailelerinde yardımıyla idare ediyoruz Allah yardım ediyo çok şükür
Allah emekleri boşa çıkarmaz canm inşalah senin emeklerinde boşa çıkmaz baksana ev almaktan önce bebege karar vermisiniz iyikide böyle düşünmüşsünüz Allahım yardım eder sadece zamanı var dopgru zaman geldıgınde sen ne yaparsan yap allahım verecek, vermezse de bır bıldıgı vardır bız mevlamdan ıyı bılemeyız bızı bızden cok düşünen rabbm dualarımızı kabul eder

tamam tamam sen merak etme der miyim hiç öyle :KK70: selamını da söylerim sorarım morfuda :KK66:
kız telefnm sarjda sarjdan almaya usendım burdan soruyorm ne yaptın canm sabah aramakta ıstemedım kontroldesn dıye sorun yok dımı olmusmu yumoşlar en az 14 -15ml :rolleyes:

kız telefnm sarjda sarjdan almaya usendım burdan soruyorm ne yaptın canm sabah aramakta ıstemedım kontroldesn dıye sorun yok dımı olmusmu yumoşlar en az 14 -15ml :rolleyes:
cnm en büyüğü 13mm de şuan genelde 13 12 11 boyutlarında yumoşlar :) aşırı derecede kalabalıktı sadece muayene esnasında birkaç bilgi verdi. herşey normalmiş çok şükür sonuna kadar da böyle devam eder umarım pzt yeniden gidicem. yarından itibaren orgolutrana başlicam. hayırlısıyla hepimizin alnımızın akıyla çıkması nasip olsun amin ;)

cnm en büyüğü 13mm de şuan genelde 13 12 11 boyutlarında yumoşlar :) aşırı derecede kalabalıktı sadece muayene esnasında birkaç bilgi verdi. herşey normalmiş çok şükür sonuna kadar da böyle devam eder umarım pzt yeniden gidicem. yarından itibaren orgolutrana başlicam. hayırlısıyla hepimizin alnımızın akıyla çıkması nasip olsun amin :KK66:
cnm senın zaten pazartesi mi salımı ne 11ml degılmıydı o_O kac gun oldu 11 ml e ınsallah sorun cıkmaz toplamda 8 yumurtamı dedı feza beyde . . o_O benm morfolojiyi sormadın sanırm :KK61:

cnm senın zaten pazartesi mi salımı ne 11ml degılmıydı o_O kac gun oldu 11 ml e ınsallah sorun cıkmaz toplamda 8 yumurtamı dedı feza beyde . . o_O benm morfolojiyi sormadın sanırm :KK61:
feza bey 10-12 tane daydı cnm. ben çarşamba gittiğimde 11mm demişti ama geride 6mm likler de vardı onlar büyümüş. bi de dozu düşürüldü.275 kullandım 2 gün, 250 2 gün bugünden itibaren 225 ve yarından itibaren orgalutran kullanacam. orgalutran kullanmış mıydın sen? ağrı sızı yapıyor mu nası bir iğne?
canım benim doktorla hiç konuşma fırsatımız olmadı. aşırı yoğunluk vardı sadece muayenehanede kontrol etti herşey normal vs. vs. dedi bitti.

feza bey 10-12 tane daydı cnm. ben çarşamba gittiğimde 11mm demişti ama geride 6mm likler de vardı onlar büyümüş. bi de dozu düşürüldü.275 kullandım 2 gün, 250 2 gün bugünden itibaren 225 ve yarından itibaren orgalutran kullanacam. orgalutran kullanmış mıydın sen? ağrı sızı yapıyor mu nası bir iğne?
canım benim doktorla hiç konuşma fırsatımız olmadı. aşırı yoğunluk vardı sadece muayenehanede kontrol etti herşey normal vs. vs. dedi bitti.
orgalutran ıste benmde 14ml de kaldı gelısmedı vurunca dedıgım ıgne o sana bastada söyledım ben orgalutran basladıgımda 14ml dı sonrakı 2 kontroldede aynıydı benm orgalutrana baglıyorm erken baslanmıs olabılır cunku arastırırsan orgalutran yumurta gelısımını durdurup konrolu doktora verıyo hanı sana hefıs kasınma şişme alerjı yapabılır dedıgım ıgne o puregon gıbı karından yapıcaksn cok bsıt hıc acımıyo

orgalutran ıste benmde 14ml de kaldı gelısmedı vurunca dedıgım ıgne o sana bastada söyledım ben orgalutran basladıgımda 14ml dı sonrakı 2 kontroldede aynıydı benm orgalutrana baglıyorm erken baslanmıs olabılır cunku arastırırsan orgalutran yumurta gelısımını durdurup konrolu doktora verıyo hanı sana hefıs kasınma şişme alerjı yapabılır dedıgım ıgne o puregon gıbı karından yapıcaksn cok bsıt hıc acımıyo
dur bakalım bana napacak... inşallah olumsu devam eder tatlım ya

hadiiiii inşallah sebep onlar olsun :)))
eğer eşimin morfolojisi yetersiz ise ilac önerecekelr ya çok hosuma gıttı içimen bı ses istanbula gıt dıyo bahcecıye ama şurdan şuraya zar zor ızın ala ala gıttm ıstanbulda nasıl ederım bılemıyorm o_Obu arada dün bi ilaca basladım 10gun kullanıp adet olucam start vericem ınsallah mayıs bası tedavım baslar hayırlısı ise

Back