2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

daha önce klomen vari hafif tedavi yöntemleri denediniz mi bi kaç kez deneyipte olmadıya aşılamayla vs uğraşmaan gitmenizde fayda var. adetin 2. gunu görüşmeye gidiyorsunuz
hayır cnm denemedik bende sıkıntı olmadığı için eşim tedavi görüyordu. bendede geçen ay çıktı polip ya da bikaç ay önce.

canım öncelikle geçmiş olsun ama inşallah bu sefer olacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin yeni tobiğinde buarada hayırlı olsun

Kızlar benim tedavi başladı lütfen dua edin. bu akşam ilk iğneyi vurulacağım. Puregon ilk 2 gün 275 3ve4. Gün 250 4.gün muayene herşey normal midir ????

Kızlar benim tedavi başladı lütfen dua edin. bu akşam ilk iğneyi vurulacağım. Puregon ilk 2 gün 275 3ve4. Gün 250 4.gün muayene herşey normal midir ????
Tüpe mi karar verdin tatlım hayırlı olsun tedavin normal canım daha sonra sık çağırıyolar

Tüpe mi karar verdin tatlım hayırlı olsun tedavin normal canım daha sonra sık çağırıyolar
Umarım herşey yolunda gider ikimi için de cnm. Ve eğer olursa aynı zamanlarda gebe olacağız iki tane düşünüyor musun cnm

Umarım herşey yolunda gider ikimi için de cnm. Ve eğer olursa aynı zamanlarda gebe olacağız iki tane düşünüyor musun cnm
Ewet canım aynı zamanlara denk geliriz aşağı yukarı keşke 2 tane olsada koysam canım benim ilkinde 6 tane embriyodan 1 tane sağlıklı geldi sadece gelirse eğer istiyorum tabi doktorum da koyar heralde büyük ihtimal

Benim drum ikiz çok riskli diyor allah korusun ama sürekli risk var diyor

ben de bekliyordum bu konuyu kim açacak diye :) benden size kocaman bir merhaba. şubat ayında tedavi oldum boş gebelik ile sonlandırıldı. 2 hafta önce bugün kürtaj oldum. rezerv azlığı sorunum var. haziran adetimle (bir aksilik çıkmazsa) ben de tekrar tedaviye başlayacağım.

Hoşgeldin tatlım inşallah hepimizin bebişleri olur en kısa zamanda:)

Cok sevindim canim senin adina.insallah tedavin guzel sonuclar.dualarimiz tabiki seninle.kullandiginn ilac dozlari gayet uygun.hadi yolun acik olsun.inan baslayaabilmek bile cok buyuk bi gelisme:)

Canim aramiza hosgeldin.insallah guzel haberler alicaz ve vericez birbirimize Bu başlikta.ben de haziran ayini bekliyorum.insallah bi aksilik cikmazsa basliycazz.sen hangi merkeze gidiyosun??

Canim aramiza hosgeldin.insallah guzel haberler alicaz ve vericez birbirimize Bu başlikta.ben de haziran ayini bekliyorum.insallah bi aksilik cikmazsa basliycazz.sen hangi merkeze gidiyosun??
nova art canım ankara.

Cok sevindim canim senin adina.insallah tedavin guzel sonuclar.dualarimiz tabiki seninle.kullandiginn ilac dozlari gayet uygun.hadi yolun acik olsun.inan baslayaabilmek bile cok buyuk bi gelisme:)
Sağol canım benim az önce iğneyi vuruldum yaktı biraz ama fena değil durumum bir de başıma bir ağrı girer gibi oldu ama girmeden Allah esirgedi.
inanın çok zor ya vurulduktan sonra gözlerim doldu Allahım dedim 1 iğne bile bu kadar zorken aylarca deneyenlerin çektikleri acıların yüzü suyu hürmetine nasip et onlara dedim...... destekleriniz için Allah bin kere razı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…