- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
hayır cnm denemedik bende sıkıntı olmadığı için eşim tedavi görüyordu. bendede geçen ay çıktı polip ya da bikaç ay önce.daha önce klomen vari hafif tedavi yöntemleri denediniz mi bi kaç kez deneyipte olmadıya aşılamayla vs uğraşmaan gitmenizde fayda var. adetin 2. gunu görüşmeye gidiyorsunuz
hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlanır canım. ben de hep heyacanlanmışımdır iğne olunca. 14 gün geçmek bilmiyor di mi:)Az önce çatlatma iğnelerimi vuruldum çok heycanlandım niyeyse
canım öncelikle geçmiş olsun ama inşallah bu sefer olacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin yeni tobiğinde buarada hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar Nisan ayında hevesle umutla başladığım tüp bebek tedavim başlamadan 12.günde sona verdi sorunda yumurtamın gelişememesi aslında pco luyum ve tüp bebekte en çok şans pco lularda diyorlar ama malesef binde bir olan bir şanssızlık beni buldu ve yumurtalar gelişemedi tedavim iptal oldu yeni adet dönemimde tekrar düşünüyorum ama ilaçsız adette olamıyorm kendi kendime ne zaman adet olacagım da belli değil yani tedavi zamanım henüz belli değil benm gibi bu 3 ay içinde tedavi düşünen arkadaşlarım varsa burda birlikte bekleyelim ne dersiniz ? burası insanı çok motive ediyor yüzünü görmediğimiz onlarca insan burda birbiri için dua edp teselli ediyor ben bu forumlar sayesınde ıptal edılen tedavımı bukadar az stresle atlttm emınım burda yazıp derteşmesem daha cok uzulup strese gırıcektım allahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !
Yok canım aşılama değil yumurtalar toplanıcak yarın tüp yapıyorum benyarın mı yapılacak aşılama cnm hadi hayırlısı
Tüpe mi karar verdin tatlım hayırlı olsun tedavin normal canım daha sonra sık çağırıyolarKızlar benim tedavi başladı lütfen dua edin. bu akşam ilk iğneyi vurulacağım. Puregon ilk 2 gün 275 3ve4. Gün 250 4.gün muayene herşey normal midir ????
Umarım herşey yolunda gider ikimi için de cnm. Ve eğer olursa aynı zamanlarda gebe olacağızTüpe mi karar verdin tatlım hayırlı olsun tedavin normal canım daha sonra sık çağırıyolar
Ewet canım aynı zamanlara denk geliriz aşağı yukarı keşke 2 tane olsada koysam canım benim ilkinde 6 tane embriyodan 1 tane sağlıklı geldi sadece gelirse eğer istiyorum tabi doktorum da koyar heralde büyük ihtimalUmarım herşey yolunda gider ikimi için de cnm. Ve eğer olursa aynı zamanlarda gebe olacağıziki tane düşünüyor musun cnm
sorma tatlım ya bende bugün başladım birazdan iğne vurulacağım hayırlısıyla inşallahMhb kızlar tedavi olan ark lar inş güzel sonuçlar alır bende kismetse Mayıs gibi basliycam.. zaman geçmiyor malesef...
Benim drum ikiz çok riskli diyor allah korusun ama sürekli risk var diyorEwet canım aynı zamanlara denk geliriz aşağı yukarı keşke 2 tane olsada koysam canım benim ilkinde 6 tane embriyodan 1 tane sağlıklı geldi sadece gelirse eğer istiyorum tabi doktorum da koyar heralde büyük ihtimal
Senin ilk canım bide gençsen koymaz benim 3 düşüğüm var olurda 2 tane sağlıklı gelirse koyar heraldeBenim drum ikiz çok riskli diyor allah korusun ama sürekli risk var diyor
Hoşgeldin tatlım inşallah hepimizin bebişleri olur en kısa zamanda:)ben de bekliyordum bu konuyu kim açacak diye :) benden size kocaman bir merhaba. şubat ayında tedavi oldum boş gebelik ile sonlandırıldı. 2 hafta önce bugün kürtaj oldum. rezerv azlığı sorunum var. haziran adetimle (bir aksilik çıkmazsa) ben de tekrar tedaviye başlayacağım.
Cok sevindim canim senin adina.insallah tedavin guzel sonuclar.dualarimiz tabiki seninle.kullandiginn ilac dozlari gayet uygun.hadi yolun acik olsun.inan baslayaabilmek bile cok buyuk bi gelisme:)Kızlar benim tedavi başladı lütfen dua edin. bu akşam ilk iğneyi vurulacağım. Puregon ilk 2 gün 275 3ve4. Gün 250 4.gün muayene herşey normal midir ????
Canim aramiza hosgeldin.insallah guzel haberler alicaz ve vericez birbirimize Bu başlikta.ben de haziran ayini bekliyorum.insallah bi aksilik cikmazsa basliycazz.sen hangi merkeze gidiyosun??ben de bekliyordum bu konuyu kim açacak diye :) benden size kocaman bir merhaba. şubat ayında tedavi oldum boş gebelik ile sonlandırıldı. 2 hafta önce bugün kürtaj oldum. rezerv azlığı sorunum var. haziran adetimle (bir aksilik çıkmazsa) ben de tekrar tedaviye başlayacağım.
Aynen zaman hic gecmiyo.sonu guzel olsun da bekleyelim canm.bu yaz ne yasiycagimizi gercekten merak ediyorumMhb kızlar tedavi olan ark lar inş güzel sonuçlar alır bende kismetse Mayıs gibi basliycam.. zaman geçmiyor malesef...
güzel düşünelim güzel olsunAynen zaman hic gecmiyo.sonu guzel olsun da bekleyelim canm.bu yaz ne yasiycagimizi gercekten merak ediyorum
nova art canım ankara.Canim aramiza hosgeldin.insallah guzel haberler alicaz ve vericez birbirimize Bu başlikta.ben de haziran ayini bekliyorum.insallah bi aksilik cikmazsa basliycazz.sen hangi merkeze gidiyosun??
Sağol canım benim az önce iğneyi vuruldum yaktı biraz ama fena değil durumum bir de başıma bir ağrı girer gibi oldu ama girmeden Allah esirgedi.Cok sevindim canim senin adina.insallah tedavin guzel sonuclar.dualarimiz tabiki seninle.kullandiginn ilac dozlari gayet uygun.hadi yolun acik olsun.inan baslayaabilmek bile cok buyuk bi gelisme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?