Adana başkent mi yoksa ? Tedavin inşallah hayırlı ve başarılı olur Canm sende adanadamısın yoksaInsallah guzel haberlerimizi de paylasiriz burdan canm.benim tedavim insallah baskent universitesinde olacak.hulusi hoca doktorum..
Insallah tatlim bakalim neler olacak.bu arada yasim 30 ve cocugum yok.dondurulmus da yok benim.zaten ilk tedavimde 3 yumurta topanabilmisti kisy yuzunden.aslinda 10 tane falannyumurta vardi ama kist yuzunden hepsi alinamamisti.hayirlisi bakalim dualarim hepimiz icinİnşallah Rabbimiz seslerimizi duyacak ve bize de nasip edecek bebişler ona inanıyorum arkadaşlar.sadece zamanı var ve bu da bizim imtihanımız. Sabır ve duayla birbirimize destek olarak bu zorlu süreci atlatalım inşallah. Layecim inşallah fsh ın düzelir düzelmez iyi haberlerini alırıZ. Peki yaşın kaç hiç çocuğun var mı
Yok canImm malesef ankara baskentte olacak benim.hepimizinki hayirli olur insallah.bu baslik ugur getirsin insallah..Adana başkent mi yoksa ? Tedavin inşallah hayDr ırlı ve başarılı olur Canm sende adanadamısın yoksa
Ben bahçeciye gidiyorumHayır Canm keşke gidebilsem İstanbul'da Bahceci ye gitmeyi düşündüm ama çalışıyorm memurum toplamında 1ay yıllık iznim var onuda Allah izin verirse transfer olursam ozmanlarda kullanmak istiyorm yani git gel her tedavide 15gün 15gün izin alma şansım yok zaten tedavimde toplamda 4defa yarım gün izin kullandım İstanbul'da 15gün kalmam Lazım malesef şansımı burda tekrar denicem ama doktorumu Değiştiricem Zatende tedaviye başladım doktor U istememiştim istediğim doktor o gün yurt dışında olunca mecburen diğeriyle başlamıştım inşallah bu sefer denk gelirim
Bu aradaCok ama Cok sevindimm.hayirli ugurlu olsun canm.darisi en kisa zamanda bu basliktaki herkese olsunBu arada kızlar bugun çok güZel bi haber aldım kızkardeşimin BUGIN transferden sonraki 11.günü ve Beta hcg 901 çıkmış 9.günde 443müş.kız kardeşim Maslak Acıbadem'de 5.gün emriyosu transferi olsu 1nisanda bi tanede dünya Tatlısı verene kurban Olduğum bi YİĞENİm vardı şimdi Allah'ın izniyle 2.yiğenim yolda Allah'ım A Şükürler olsun
İnş canım rabbim isteyen herkese versin ben ilk tedavide bişey bilmediğim için nasıl geçti süreç anlamadım bide araya bayram falan denk gelmişti bu tedavide daha çok tedirginlik endişe var yaşayacaklarımı bildiğim için sanırımİ
inşallah Rabbim hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin emeklerimizide dualarımızı da boş geri çevirmesin bu süreç çok zormuş bukadar Zor OLDUĞUNU bilmiyordm Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Âmin Canm darısı bizlere inşallahBu aradaCok ama Cok sevindimm.hayirli ugurlu olsun canm.darisi en kisa zamanda bu basliktaki herkese olsun
Öyle Düşünme Canm en azından neler yaşayacağını biliyorsun ben o aşamaya dahi gelemedim 15yumurtayla tedavim Yarıda kesildi ve ne yapacağımı bile BİLMİYORM klinik on güne adet olursun dedi ama bekleyip Görücem ben pek ilaçsız adet olamıyorum ve Şuan içimde 15yumırta kistemi çeviricek eriyecekmi kafamda deli sorularİnş canım rabbim isteyen herkese versin ben ilk tedavide bişey bilmediğim için nasıl geçti süreç anlamadım bide araya bayram falan denk gelmişti bu tedavide daha çok tedirginlik endişe var yaşayacaklarımı bildiğim için sanırım
Bahçeci umut ile görüştüm hem uygun geldi Hemde çok ilgiliydiler keşke imkanım olsa gidebilsem kesin olacağımı bilsem tedavinin izin Alıp gidicem ama ya burdaki gibi tedavi yarım kalırda iznim Boşa giderse diye KORKUYORMBen bahçeciye gidiyorumanlıyorum canım senide bende işten çıktım bu süreçler için insanlara derdini anlatamıyosun inş içine sinen bi doktor denk gelir
10 güne olursun dedilerse olursun heralde canım inş bi sorun çıkmadan olursunda yeniden tedaviye başlarsın hangi ilaçları kullanmıştın canım sen böyle olduÖyle Düşünme Canm en azından neler yaşayacağını biliyorsun ben o aşamaya dahi gelemedim 15yumurtayla tedavim Yarıda kesildi ve ne yapacağımı bile BİLMİYORM klinik on güne adet olursun dedi ama bekleyip Görücem ben pek ilaçsız adet olamıyorum ve Şuan içimde 15yumırta kistemi çeviricek eriyecekmi kafamda deli sorular
Ben fulyadaki bahçeciye gidiyorum orası biraz tuzlu ama dediğin gibi ilgililer güler yüzlülerBahçeci umut ile görüştüm hem uygun geldi Hemde çok ilgiliydiler keşke imkanım olsa gidebilsem kesin olacağımı bilsem tedavinin izin Alıp gidicem ama ya burdaki gibi tedavi yarım kalırda iznim Boşa giderse diye KORKUYORM
canm bu arada nisan2015deki hamileyim haberini yazan sislicam Benm kızkardeşim o İstanbul'da masşakta tedavi oldu çok şükür bin şükür hamile bugun öğrendi .ben Puregon ile başladım sonra takviye birkaç ilaç daha kullandım ama menagon falan Benmki tamamen doktorumun tedâvimin dozunu ayarlayamamasından oldu malesef10 güne olursun dedilerse olursun heralde canım inş bi sorun çıkmadan olursunda yeniden tedaviye başlarsın hangi ilaçları kullanmıştın canım sen böyle oldu
Aramıza Hoşgeldin Canm inşallah mutlu haberlerini almakta nasip olur birlikte alırı güEl haberleri topik bol benek haberli olsun inşallahmerhaba arkadaşlar. benim 1.5 yıldır olmuyor. kistim var. bu ay laparoskopi olacağım. olmazsa da haziran temmuz gibi tüp bebek düşünüyorum. inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
bir arkadaşım yaptırmıştı ve yaptırdıktan sonra hamile kalmıştı. inşallah sen de kalırsın :)merhaba arkadaşlar bende 9 şubatta 5. günü embriysu transfer yaptrmştm ama malesef tutmadı neyseki dondurulmuşlar var onlarla haziran ya da temmuzda tekrar deniycem şansımı ama öncesinde histeroskopi yaptırcam aranızda histeroskopi yaptıran var mı?
teşşekürler canım. Amin inşallah hepimiz güzel habeler alırız :)Aramıza Hoşgeldin Canm inşallah mutlu haberlerini almakta nasip olur birlikte alırı güEl haberleri topik bol benek haberli olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?