2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Insallah guzel haberlerimizi de paylasiriz burdan canm.benim tedavim insallah baskent universitesinde olacak.hulusi hoca doktorum..
Adana başkent mi yoksa ? Tedavin inşallah hayırlı ve başarılı olur Canm sende adanadamısın yoksa

Insallah tatlim bakalim neler olacak.bu arada yasim 30 ve cocugum yok.dondurulmus da yok benim.zaten ilk tedavimde 3 yumurta topanabilmisti kisy yuzunden.aslinda 10 tane falannyumurta vardi ama kist yuzunden hepsi alinamamisti.hayirlisi bakalim dualarim hepimiz icin

Ben bahçeciye gidiyorum anlıyorum canım senide bende işten çıktım bu süreçler için insanlara derdini anlatamıyosun inş içine sinen bi doktor denk gelir

Bu aradaCok ama Cok sevindimm.hayirli ugurlu olsun canm.darisi en kisa zamanda bu basliktaki herkese olsun

İnş canım rabbim isteyen herkese versin ben ilk tedavide bişey bilmediğim için nasıl geçti süreç anlamadım bide araya bayram falan denk gelmişti bu tedavide daha çok tedirginlik endişe var yaşayacaklarımı bildiğim için sanırım

L laye Canm inşallah topik hepimize ugur getirir umarım burda hepimiz hamilelik günlerimizide birlikte yaşarız burdaki tüm arkadaşlarla

Öyle Düşünme Canm en azından neler yaşayacağını biliyorsun ben o aşamaya dahi gelemedim 15yumurtayla tedavim Yarıda kesildi ve ne yapacağımı bile BİLMİYORM klinik on güne adet olursun dedi ama bekleyip Görücem ben pek ilaçsız adet olamıyorum ve Şuan içimde 15yumırta kistemi çeviricek eriyecekmi kafamda deli sorular

Ben bahçeciye gidiyorum anlıyorum canım senide bende işten çıktım bu süreçler için insanlara derdini anlatamıyosun inş içine sinen bi doktor denk gelir
Bahçeci umut ile görüştüm hem uygun geldi Hemde çok ilgiliydiler keşke imkanım olsa gidebilsem kesin olacağımı bilsem tedavinin izin Alıp gidicem ama ya burdaki gibi tedavi yarım kalırda iznim Boşa giderse diye KORKUYORM

10 güne olursun dedilerse olursun heralde canım inş bi sorun çıkmadan olursunda yeniden tedaviye başlarsın hangi ilaçları kullanmıştın canım sen böyle oldu

Ben fulyadaki bahçeciye gidiyorum orası biraz tuzlu ama dediğin gibi ilgililer güler yüzlüler
bilemiyosun ki canım hayatın neler getireceğini ben bu kadar şeyi yaşamadan önce hiç aklımın ucundan geçmezdi bu yaşadıklarımı yaşayacağım

merhaba arkadaşlar. benim 1.5 yıldır olmuyor. kistim var. bu ay laparoskopi olacağım. olmazsa da haziran temmuz gibi tüp bebek düşünüyorum. inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

C
10 güne olursun dedilerse olursun heralde canım inş bi sorun çıkmadan olursunda yeniden tedaviye başlarsın hangi ilaçları kullanmıştın canım sen böyle oldu
canm bu arada nisan2015deki hamileyim haberini yazan sislicam Benm kızkardeşim o İstanbul'da masşakta tedavi oldu çok şükür bin şükür hamile bugun öğrendi .ben Puregon ile başladım sonra takviye birkaç ilaç daha kullandım ama menagon falan Benmki tamamen doktorumun tedâvimin dozunu ayarlayamamasından oldu malesef

Kızkardeşim S sislicam oda Nisan 2015topiğinde hamile haberlerini Aldı ya ORDAN çıkmıyo kız biran önce şu hamilelik takvimini yap hep içimde kaldı çok istiyorm içimde kaldı hatta arada nickini Verde ben girip hamile havasına gireyim

kızlar bu arada istanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mı. geçmişi okuyamadım daha. yazdıysanız da kusura bakmayın artık :)

merhaba arkadaşlar bende 9 şubatta 5. günü embriysu transfer yaptrmştm ama malesef tutmadı neyseki dondurulmuşlar var onlarla haziran ya da temmuzda tekrar deniycem şansımı ama öncesinde histeroskopi yaptırcam aranızda histeroskopi yaptıran var mı?

merhaba arkadaşlar. benim 1.5 yıldır olmuyor. kistim var. bu ay laparoskopi olacağım. olmazsa da haziran temmuz gibi tüp bebek düşünüyorum. inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aramıza Hoşgeldin Canm inşallah mutlu haberlerini almakta nasip olur birlikte alırı güEl haberleri topik bol benek haberli olsun inşallah

bir arkadaşım yaptırmıştı ve yaptırdıktan sonra hamile kalmıştı. inşallah sen de kalırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…