• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. feza beyle mi devam ediyorsun. benim de doktorum. biz aşılama için gitmiştik. yaptı tuttu fakat

sizleri takip ediyorum cnm. o kadar mutlu oldum ki.sonucu inşallah hayırlı olacaktır. ben de ankada daym.feza bey doktorum. aşılama yapmıştı tutmuştu ama dış gebelik. tüp bebeğe başladık geçen ay. dondurulmuşlarla. olmadı. bu ay tekrar deneyelim dedi. 3 dondurulmuşum var. bu yolda tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. çok zor olsa da psikojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.Rabbim elbet bizi de duyacaktır diye ümit ediyorum.
selam canm gökhan beyle devam edıyrm bır defada feza bey muayane ettı gökhan bey yokken senınde ınsallah tedavın dondurulmuslarla devam eder canm hayırlı bı sekılde bıran once o emrıyolar sana bebek olarak dönsün inşallah

Canim cok saol hepimizin anneler gunu kutlu olsun insallah seneye kucagimizda olur meleklerimiz..

Dun gece doktoruma ulastim sen 5.gun mu istiyorsun dedi bana:KK53: kim istemezki mumkunse tabiki dedim. Bu sabah merkezden aradilar pazartesi transfer diye ben de doktorumla konustum dedim tekrar aramislar megerse pazartesi oglen ucagiyla yurtdisina cikiyomus.... o yuzden daha embriyolari bile gormeden pazartesi demis..

embriyolog isterseniz baska doktor yapar transferi gelisimi takip edelim dedi oyle karar verdik simdi gelissinler diye dua ediyorum.. bu arada olgunlar ayrildiktan sonra 13 yumurtam dollenmis insallah guzelce gelisip devam ederler..
canm bak herseyde bı hayır var zaten 5.gun emrıyosu 3.gün eklensede rahımde tutunur sadece işi garantıye almak ıcın en doğru kararı vermıssın 5.gune gelebılıcek emrıyo zaten 3.gunde dısarda gıdıyorsa 5.gune rahımdede gıder demekkı durumları ıyı cnm masallah bıran once ınsallah trasfer olur guzel haberlerını alırız

Canim hic takma kafana artik buyudu yumoslarin catlamaya hazirlaniyorlar bile icini rahat tut opuyu bekle:KK68:
inşallah canm dun catlatma ıgnemı vurdum sınırden erken catlamazlar umarım cok korkuyorm bkalım yarın kac yumurta sag cıkıcak onden gıdenler erken catlamıs olsa barı

2 gün aradılar... ozaman 3gündr dedığın gıbı. benmkını 3 er 3 er iki tüpe koydular...ben 5 gün istiom ama doktoruma dcem
canım ama eger donduruluysa acılıp tekrar 5.gun emrıyosu yaparlarmı bılmem ama bana sankı olmaz gıbı geldı hem ıcını rahar tut eger saglıklı emrıyo ıse dısarda 5.gelen ıcerdede gelır cnm hersey gönlüne göre olsn
peki ben desem ki 1 tüpü gerekirse riske atın 2 gün daha beklesın ben 5.günü beklemek ıstıorm diye..acaba dokotr kabl edermı
canm dondurulduysa sonradan degısmez gıbı gelkıo ama dotorunla konus cnm

Cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. feza beyle mi devam ediyorsun. benim de doktorum. biz aşılama için gitmiştik. yaptı tuttu fakat

sizleri takip ediyorum cnm. o kadar mutlu oldum ki.sonucu inşallah hayırlı olacaktır. ben de ankada daym.feza bey doktorum. aşılama yapmıştı tutmuştu ama dış gebelik. tüp bebeğe başladık geçen ay. dondurulmuşlarla. olmadı. bu ay tekrar deneyelim dedi. 3 dondurulmuşum var. bu yolda tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. çok zor olsa da psikojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.Rabbim elbet bizi de duyacaktır diye ümit ediyorum.

Slm canım sayımız gittikçe çoğalıyor benim de doktorum Feza bey. Ben de cuma günü transfer oldum dondurulmuslarla .inşallah son negatifin olsun ve bundan sonraki transferin seni brbegine kavustursun. Bu arada anneler gününu de kutluyorum

kızlar sayımız gıttıkce artıyo gercekten batman begın yenı bı dunya derya adana ben maşallah bu ay sadece 4 kısıyıs hadı ınsallah hepımız psotıf göruruz derya cnm senın ılkı kacıncı gun emrıyosuydu ve dondurulanlar ın kalıtesı nasıldı bak allahtan yumurtan varmıs dondurulmus cok sukur bın sırada yenibidünya var allahın ıznıyle 2.pozitifi o verıcek

Merhaba hanımlar.. Sizlere bir sorum olacaktı.. Ben konya novafertil ile adana acıbadem arasında kaldım. Bu iki merkezden birinde tedavi görenler veya çevreden buralarla ilgili duyum alanlar yorum yapabilirler mi? Benim ilk denemem olacak birkaç gün içinde adetimi bekliyorum. (sebepsiz infertilite) ayrıca cok gerginim:(

Sa
amin inşallah cnm. senin de transferin hayırlı olsun. güzel sonuçlar alırsın inşallah. nasıl hissediyorsun? benim ilkinde belim çok ağrıdı. tuttu mu acaba dedim çünkü tutan aşılamada bel ağrısı çok olmuştu. ama anladımki belirtiler değişebiliyormuş. ayın 18 i gibi benim transferim. ilkinde çok heyecanlıydım şimdi daha nötr üm. dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. kendime dua ederken bu forumda olan olmayan bebeğini dört gözle bekleyen arkadaşlarımın da 'Allahım bir an önce imtihanımızı güzel neticelendir" diyorum.senin ve bu bölümde olup fazlasıyla anne olmayı hakeden ve olacak olan arkadaşlarımın da anneler günün kutlu olsun cnm.
sagoll canım. İnşallah. Benim de ilk transferde batmalarim agrilarim oluyordu ana şimdi öyle şeyleri yok pek fazla. Ben de ilinde çok heyecanlı ve paniktim bunda öyle olmadı gayet soğukkanlı sakin bi şekil de transfermi gerçekleşti . Benim embiryolar düşük kalitede canım çok umutlu değiliz açıkçası doktor da ben de. Benim test tarihinde 18 Mayıs . İnşallah güzel geçer transferin canım . Sana tavsiyem çok çok sıkışma tuvaletine. İlk transferde bilinçli değildim içtim suyu çok kötü oldum kaşıklarm patladı sanki. Kendimi cok kasmistim sikmaktan.kendini karardan transferde Rahim de kasilirmis tutunacak yer bulamazmus bebekler. Bunda suyu az içtim yine duramayinca gittim rahatladım valla transfere kadar tekrar geldi zaten . Hiç kasmaadım kendimi

kızlar sayımız gıttıkce artıyo gercekten batman begın yenı bı dunya derya adana ben maşallah bu ay sadece 4 kısıyıs hadı ınsallah hepımız psotıf göruruz derya cnm senın ılkı kacıncı gun emrıyosuydu ve dondurulanlar ın kalıtesı nasıldı bak allahtan yumurtan varmıs dondurulmus cok sukur bın sırada yenibidünya var allahın ıznıyle 2.pozitifi o verıcek
İnşallah kuzum ya . Bltsrdr diye bi arkadas da var canım 5 kisiyiz :)

Merhaba hanımlar.. Sizlere bir sorum olacaktı.. Ben konya novafertil ile adana acıbadem arasında kaldım. Bu iki merkezden birinde tedavi görenler veya çevreden buralarla ilgili duyum alanlar yorum yapabilirler mi? Benim ilk denemem olacak birkaç gün içinde adetimi bekliyorum. (sebepsiz infertilite) ayrıca cok gerginim:KK43:
Canim burda ankada tüp bebek var. Orda tedavi goren 5 kisiyiz batmanbegın arkadasimz bi kaç gün önce ilk pozitufi aldı maşallah. Ben transfer oldum. Saricicek yarin opu olacak. Transfer için bekleyen arkadaşlarda var. Ben doktorum danda ekipten de çok memnunum hepsi çok pozitif. Ama Acıbadem i bilmiyorum .

Canim burda ankada tüp bebek var. Orda tedavi goren 5 kisiyiz batmanbegın arkadasimz bi kaç gün önce ilk pozitufi aldı maşallah. Ben transfer oldum. Saricicek yarin opu olacak. Transfer için bekleyen arkadaşlarda var. Ben doktorum danda ekipten de çok memnunum hepsi çok pozitif. Ama Acıbadem i bilmiyorum .
canım acıbadem de prof volkan noyanı cok ovuyorlar. çidere üye olanlara indirim yapıyorlarmış ve muayene odemıyormuşuz. ılaçlar harıç 4000 tl dedı bır arkadas. bugune kadar konya dıyordum aslında ama sımdı adana kafamı karıstırdı ben mersındeyım aslında adana benım ıcın ulasım acısından daha kolay gunubırlık gıdıp gelınebılır. konyadada mısafırhane ucretsız. cok kararsızım.. ankada kaç tl?

canım acıbadem de prof volkan noyanı cok ovuyorlar. çidere üye olanlara indirim yapıyorlarmış ve muayene odemıyormuşuz. ılaçlar harıç 4000 tl dedı bır arkadas. bugune kadar konya dıyordum aslında ama sımdı adana kafamı karıstırdı ben mersındeyım aslında adana benım ıcın ulasım acısından daha kolay gunubırlık gıdıp gelınebılır. konyadada mısafırhane ucretsız. cok kararsızım.. ankada kaç tl?
Canim tedavinin ilk zamanları çok sık kontrol oluyor bazen 2 güne bir oluyor. Sana neresi uygun geliyorsa artık bilmiyorum ama . Ben raporla yaptırdım 3.5 - 4 arasi ilaçlarla beraber. Dondurma ücreti içinde. Rapirsuz yaPtiranlar var . Arkadaar sfiyat Bilgisi versin sana.

Canim tedavinin ilk zamanları çok sık kontrol oluyor bazen 2 güne bir oluyor. Sana neresi uygun geliyorsa artık bilmiyorum ama . Ben raporla yaptırdım 3.5 - 4 arasi ilaçlarla beraber. Dondurma ücreti içinde. Rapirsuz yaPtiranlar var . Arkadaar sfiyat Bilgisi versin sana.
raporu nasıl çıkardın canım. koşullar neler.. ankadada rapor geçtiğini bilmiyordum konyada gecersız ama acıbademı bılmıyorum
elimde hormon testlerı hsg ekım ayında cekıldı.. resmı olarak 5 yıllık evlı gorunuyorum gercekte 2bucuk sene 3 tanede asılama var

Son düzenleme:
sanırım ben de bu sayfaya yazabilirim.çarşamba opum olmuştu.tek yumurtam çıktı o da döllenmedi ve transfer iptal oldu.1 ay sonra yeniden deneyeceğiz

sanırım ben de bu sayfaya yazabilirim.çarşamba opum olmuştu.tek yumurtam çıktı o da döllenmedi ve transfer iptal oldu.1 ay sonra yeniden deneyeceğiz
canım ınsallah bıdahakıne bol bol yumurtan olur.. ıncır ve hurma yıyerek destekle tedavını

eşin ne kullandı da çıkış oldu canım iğne falan mı,biz bir aydır iğne kullanıyoruz güya artacaktı ama boşunaymış.kullanmasaydı belki şimdi devam ederdi sperm çıkışı
canım eşim amelıyat oldu sorasında aylarca 3-4 tane ilaç içti birde keçbiybısı ğekmezı

canmm teşekkür ederiz senın ve tum annelerımızın anne adaylarımızın anneler gunu kutlu olsn

canım pazar gunude acık klınıkler buyuk ıhtımal bugun arayıp söyleyecekler hem sen doktoruna soylersın 5.gune kdar gıtmezmı dıye gıderse tabıkı gıt suan hcbırsey ıcın gec kalmadın bıran once yavruna kavusmanı dılerm anneler gunun kutlu olsn

hayır cnm raporu önceden ayarlaman gerekıyor bence cunku bana adetlı ıken adetın 1.gunu cıkartalım demıslerdı ondan kaldı ama sen konus cnm klınıkle anneler gunun kutlu olsn canm
sağol canım benim

raporu nasıl çıkardın canım. koşullar neler.. ankadada rapor geçtiğini bilmiyordum konyada gecersız ama acıbademı bılmıyorum
elimde hormon testlerı hsg ekım ayında cekıldı.. resmı olarak 5 yıllık evlı gorunuyorum gercekte 2bucuk sene 3 tanede asılama var
Acıbadem de rapor geçerli değil canım. Üniversite gastanesine yada başka bi üremeye yardimci tedaviler gibi bi bolum olan bi hastaneye adetin 2. Veya 3. Günü git. Hsg
fotograf ikimizin
nüfus Kayıt örneği ikinizinde
eşinin 5 yıldır sigortalı olduğuna dair kagit. (Çalıştığı kurumdan alınıyor sanırım)
Aşılama raporu.
2 tane farklı zamanlarda yapılan spermiyogram orda tekrarliyorkar
senin hormonların (orda tekrarliyirlar
evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanı fotokopisi. Tüp bebeğe hemen başlamak istiyoruz deyin yoksa geç çıkar bizimki 2 adete kadar çıktı şükür. İlaçlarda çok faydası oldu raporun. Sadece % 20 sini sen oduyorsun . Normalde ilaçlar pahalı canım

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar.. Sizlere bir sorum olacaktı.. Ben konya novafertil ile adana acıbadem arasında kaldım. Bu iki merkezden birinde tedavi görenler veya çevreden buralarla ilgili duyum alanlar yorum yapabilirler mi? Benim ilk denemem olacak birkaç gün içinde adetimi bekliyorum. (sebepsiz infertilite) ayrıca cok gerginim:KK43:
Canan Volkan Noyan varmış Acıbadem'de hatta bende görüşme Yaptım telefnda acı bademde düşünürsen Çider e üye ol 1000tl indirim var 150tl üyelik ücreti ödüyorsun ama indirim 750tl oluyo karar senin Canm hangi merkezle düşünürsen hayırlı olsun

İnşallah kuzum ya . Bltsrdr diye bi arkadas da var canım 5 kisiyiz :)
Aynen Canm doğru 5kişiuiz maşallah Acıbadem'i de geçtik inşallah merkez yüzümüzü kara çıkarmaz biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ım A kalmış ben çok KORKUYORM Canm ya umarım yumurtalar çatışmıştır boş çıkmaz

Me
merhaba Canm Hoşgeldin ben seni başka topiklerden biliyorm biliyorsun durumun U çok yakinen takip ettim ve sana cok dua ettim Canm okadar inanmıştım ki o tek yumurtanın sana evlat olacağına inan mahvoldum kendi umutlarım tükendi Ogün söyleyecek söz bulamadım Canm Allah'ım yardımcın olsun inşallah bundan sonraki dememende kaliteli bol yumurtaların olur Allah'ım yüzünü güldürsün Canm Benm

Kızlar heyecan dorukta hem korku hem heyecan anlatılmaz bir duygu bu bir çoğunuz benden deneyimli ilk opum kafamda deli sorular :) KIZLAR EŞIM DIYORKI ya yumurtalar çatlamadıysa diyor HAKLI olarak çünkü Benm bir tedavimde çatlamamıştı yumurta takibi yaptırıyordum yine aynı Tarz iğneler ile ama adette gördük yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamamıştı tek yumurta çatlamıyor fazla yumurta catlarmı birde sizlere kaç çatlatma iğnesi verildi bazı arkadaslar iki tane kullanıp diyo bana tek verdiler acaba yeterlimi çatlamadıysa ne olucak :KK43:

canm ankada ılaclar harıc 4500tl ama raporun varsa daha uygun tabıkı ben raporsuzum bılmıyorm fıyatı

Cnm twst gunun QUOTE="tugceserdar, post: 40898045, member: 353152"]canım eşim amelıyat oldu sorasında aylarca 3-4 tane ilaç içti birde keçbiybısı ğekmezı

sağol canım benim[/QUOTE]
Test gunun nezaman:) seni merakla bekliyorum insallah guzel haberler verirsin burada yarin 10 45te nur hanimla gorumen var daha on gursmede bile cok heycanluyim:) sorcak cok seyim var not alcm hepsini orda unutmamak icin umarim sabirli biridir:D

Cnm twst gunun QUOTE="tugceserdar, post: 40898045, member: 353152"]canım eşim amelıyat oldu sorasında aylarca 3-4 tane ilaç içti birde keçbiybısı ğekmezı

sağol canım benim
Test gunun nezaman:) seni merakla bekliyorum insallah guzel haberler verirsin burada yarin 10 45te nur hanimla gorumen var daha on gursmede bile cok heycanluyim:) sorcak cok seyim var not alcm hepsini orda unutmamak icin umarim sabirli biridir:KK70:[/QUOTE]
Rica ederim ne demek.perşembe günü sabah gidicem canım.bende cok heycanlıyım.cok sabırlıdır benım doktorum melek valla.bendende muhakak selam söyle:-)

Back