- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
selam canm gökhan beyle devam edıyrm bır defada feza bey muayane ettı gökhan bey yokken senınde ınsallah tedavın dondurulmuslarla devam eder canm hayırlı bı sekılde bıran once o emrıyolar sana bebek olarak dönsün inşallahCnm tedavin hayırlı uğurlu olsun. feza beyle mi devam ediyorsun. benim de doktorum. biz aşılama için gitmiştik. yaptı tuttu fakat
sizleri takip ediyorum cnm. o kadar mutlu oldum ki.sonucu inşallah hayırlı olacaktır. ben de ankada daym.feza bey doktorum. aşılama yapmıştı tutmuştu ama dış gebelik. tüp bebeğe başladık geçen ay. dondurulmuşlarla. olmadı. bu ay tekrar deneyelim dedi. 3 dondurulmuşum var. bu yolda tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. çok zor olsa da psikojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.Rabbim elbet bizi de duyacaktır diye ümit ediyorum.
canm bak herseyde bı hayır var zaten 5.gun emrıyosu 3.gün eklensede rahımde tutunur sadece işi garantıye almak ıcın en doğru kararı vermıssın 5.gune gelebılıcek emrıyo zaten 3.gunde dısarda gıdıyorsa 5.gune rahımdede gıder demekkı durumları ıyı cnm masallah bıran once ınsallah trasfer olur guzel haberlerını alırızCanim cok saol hepimizin anneler gunu kutlu olsun insallah seneye kucagimizda olur meleklerimiz..
Dun gece doktoruma ulastim sen 5.gun mu istiyorsun dedi bana kim istemezki mumkunse tabiki dedim. Bu sabah merkezden aradilar pazartesi transfer diye ben de doktorumla konustum dedim tekrar aramislar megerse pazartesi oglen ucagiyla yurtdisina cikiyomus.... o yuzden daha embriyolari bile gormeden pazartesi demis..
embriyolog isterseniz baska doktor yapar transferi gelisimi takip edelim dedi oyle karar verdik simdi gelissinler diye dua ediyorum.. bu arada olgunlar ayrildiktan sonra 13 yumurtam dollenmis insallah guzelce gelisip devam ederler..
inşallah canm dun catlatma ıgnemı vurdum sınırden erken catlamazlar umarım cok korkuyorm bkalım yarın kac yumurta sag cıkıcak onden gıdenler erken catlamıs olsa barıCanim hic takma kafana artik buyudu yumoslarin catlamaya hazirlaniyorlar bile icini rahat tut opuyu bekle