- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Canim hayırlı olsun ya çok sevindim bu gün 8. Günün degilmiydi senin. İdrarda çıkmış maşallah. Değerin kat kat artar inşallah. Beni şimdi aradılar yarın saat 2 de transfere gidicem ya sen nasıl gittin neler yaptın transfer anında falan anlatsana kuzum detaylı detaylı. Ben ilk transfe rde cok sıkışiktim kendimi çok kastım bi de acıyor diye zor dayandım 5 dk sonra sürgü koydular dayanamadım ve 2 saat yattım 6 defa cisim geldi afedersin sen çok sikismismiydin neler yaptın anlayabiltrsiniz güzelim yaacanım sağlık ocağında verdim kanı en mantıklısı o geldi çünkü aile hekimi takibi olacağından. yarın alacağım sonuçları inşallah :)
Amin inşallah canım ya bu arada şimdi aradılar merkez den saat 2 deymis benim transfer gorusemiycez sanirimAYNEN CANM MAŞALLAH HEPIMIZDEN HIZLI CIKTI BU TOPICIN ILK SAYFASINA BAKSANA 1.sayfada mayıs ayında asılama temmuzda tup demıs burda bosuna asılamaya para verme dıye dıye kızı ıkna ettık mayısa dahı kalmadan transfer oldu suan ıdrarda hemde cıft cızgıyı gördu :)darısı bıze
Yok ben krkhn memnun oldum topragimsin.:)) yani dörtyol canım sen ?
Ayy çok güldürdün benianladım canım inşallah gelişmiştir senin yum.lar hayırlısıyla pozitif sonuc alırsın inşşalh en kısa zamanda..
ayy evet yaa uyuz oluyorum öylelerine, bende gecen bierde okudum bi kız var HAMİLE OLMAK İSTEYENLER grubuna 1 kere birlikte olduk istemiyorum ama sanırım hamileyim fln yazmıs..Hayy Allahım dedim yani taibiki olabilir kimsenin durumunu bilemeyiz ama en azından o gruba yazma yani git hamile olmak istemeyenler grubuna yaz :)
Aslında kimseyi eleştirmemek lazım cünkü insan yasamadan bilemiyor ki...
ama yinede ilk geceden kalanları sevmiyorum:) hayır anlamıyorum düğün tarihini yum.gününe mi denk getirdiniz hadi denk geldi diyelim o gece o işi mi yaptınız cocuk mu yaptınız:)))
a öylemı cnm kısmet degılmıs demekkı sabah olsa görüşürdük ben bırde kahvaltı hyalı kurdum kısmet canm baska zaman ınsallah bebeklerle yaparızAmin inşallah canım ya bu arada şimdi aradılar merkez den saat 2 deymis benim transfer gorusemiycez sanirim
Aa ne güzel olur sen kaca kadar donmen lazım işe . Ben 2 de gidecekmisim aradılar şimdi. Elimde yarın çalışıyor bakalım ne olcak izin alır heralde. Geçen sefer 3 gün izin almıştı bu defa istemiyorum normal hayatıma devam edicem o evdeyim beni yerinden kaldirmiyo hersey önüme getiriyor sağolsun ama bu defa çok önemseyen zaten umudum yokinşallah canım yarında inan eğer işe dönme ihtimalim olmasa bklerdım transferını sana destek olmak cok ıstıyorm ınsallah senıde erken cagırırlar gorusuruz cok guzel olur :) mutlaka haber et bana ben sabah 9da ordayım hata musaıt olursak haberleselım sabah bılıkte kahvaltı falan yplım ayarlayalım cnm
sözAyy çok güldürdün beniBen 37 yaşımdayım, Her yeni evlenen hamile kalınca eşime kızıyorum "bi beceremedin şu işi " diye. Hani bazı kadınlar için de "kocası üstüne ceketini atsa hamile kalıyor" derler. Naparsın herkes aynı olsa bu dünya çekilmezdi. Her duruma örnek insan var. Allah dermansız dert vermesin. Bu sefer heykeş hamiş kalacak, söz mü
SÖÖÖZZZZKendi kendimi gaza getiriyorum.
Ayy inşallah bebeklere le yaparız canım ne güzel olur ya allah mi söyletti kuzum .a öylemı cnm kısmet degılmıs demekkı sabah olsa görüşürdük ben bırde kahvaltı hyalı kurdum kısmet canm baska zaman ınsallah bebeklerle yaparız
canm ne guzel enıstemıze masallah benmkı asla boyle bırsey yapmaz maçodur kendısı canm ben kozana dönucem bılıyorsun o yuzden ısım bıter bıtmez donucem neyse ınsallah bebıslerımızı alınca kahvaltı yaparız :) ayrıca umudun neden ok 5.gun emrıyosu degılmı cnm emin ol olacak !Aa ne güzel olur sen kaca kadar donmen lazım işe . Ben 2 de gidecekmisim aradılar şimdi. Elimde yarın çalışıyor bakalım ne olcak izin alır heralde. Geçen sefer 3 gün izin almıştı bu defa istemiyorum normal hayatıma devam edicem o evdeyim beni yerinden kaldirmiyo hersey önüme getiriyor sağolsun ama bu defa çok önemseyen zaten umudum yok
inşallah canm alah söyletmıstır :)Ayyy
Ayy inşallah bebeklere le yaparız canım ne güzel olur ya allah mi söyletti kuzum .
canım çok şükür idrar testinde ikinci çizgiyi ilk 5 dk ruh gibi gördüm :) sonra daha da belirginleşti çok şükür.Canim hayırlı olsun ya çok sevindim bu gün 8. Günün degilmiydi senin. İdrarda çıkmış maşallah. Değerin kat kat artar inşallah. Beni şimdi aradılar yarın saat 2 de transfere gidicem ya sen nasıl gittin neler yaptın transfer anında falan anlatsana kuzum detaylı detaylı. Ben ilk transfe rde cok sıkışiktim kendimi çok kastım bi de acıyor diye zor dayandım 5 dk sonra sürgü koydular dayanamadım ve 2 saat yattım 6 defa cisim geldi afedersin sen çok sikismismiydin neler yaptın anlayabiltrsiniz güzelim yaa
Bi dahaki sefere buluşuruz inşallah cumartesi falan denk gelseydi buluşup bişeyler yapardık beraber. Evet canım 5. Gün ilinde negatif sonuç alınca umudum yok bi de doktor Embriyoloji durumuna bakim ii değilse transfer yapmiycamm diyo umudum oyüzden hiç yokcanm ne guzel enıstemıze masallah benmkı asla boyle bırsey yapmaz maçodur kendısı canm ben kozana dönucem bılıyorsun o yuzden ısım bıter bıtmez donucem neyse ınsallah bebıslerımızı alınca kahvaltı yaparız :) ayrıca umudun neden ok 5.gun emrıyosu degılmı cnm emin ol olacak !
onun öyle oldu dıye senın olmayacak dıye bır kaıde yok cnm bak batmanbegın e oldu bıttı masallah kız temmuzda dusunurken mayısta hamıle haberını aldı oda aynı merkez onu baz al tedavısı negatıf arkadaslarını baz alma batmanbegınn sana moral olsn oda senınle aynı doktora gıttı demekı adam bılıyo adam bı bana yaramaduıBi dahaki sefere buluşuruz inşallah cumartesi falan denk gelseydi buluşup bişeyler yapardık beraber. Evet canım 5. Gün ilinde negatif sonuç alınca umudum yok bi de doktor Embriyoloji durumuna bakim ii değilse transfer yapmiycamm diyo umudum oyüzden hiç yok
Anladım canım yarın 2 de gidicem transfere sen çok sıkışık miydin canm idrara kalktım mi tuvalete transferde sonracanım çok şükür idrar testinde ikinci çizgiyi ilk 5 dk ruh gibi gördüm :) sonra daha da belirginleşti çok şükür.
canım işin aslı ben sadece eğilmedim, uzanmadım, ağır kaldırmadım, yan yatmadım. sürekli yatmadım yarım saat yattıysam 10-15 dk evin içinde yürüdüm. soğan sarımsak çok tükettim(alakası var mı bilmiyorum). bir de transferden hemen sonra boynunu kaldırma dedi feza bey. hani ilk 15 dk dtransfer masasında duruyorsun ya o zaman dedi. bol su içtim kayısı yedim. aşırı stresliydimmmmmmm... yemeğimi yaptım sadece bulaşıklar falan eşimin yardımıyla yaptım.
hepsi bu cnm. inşallah tamamına erdiririz :)
EvtEvtEvet ya maşallah onu duyunca heyecanlandimn birazcık. Yok tatlım ben kendimi baz alıyorum ilk tedavi negatifti ya embiryolarimda o tedavimde dondurukdu çok ta kaliteli değil gibi geldi. Doktor iyi kalite demişti ama batmanbeginn inki 4aa imiş benimki 3bb ama Rabbim nasip ettikten sonra iyi olanda tutuyor orta kalite olandaonun öyle oldu dıye senın olmayacak dıye bır kaıde yok cnm bak batmanbegın e oldu bıttı masallah kız temmuzda dusunurken mayısta hamıle haberını aldı oda aynı merkez onu baz al tedavısı negatıf arkadaslarını baz alma batmanbegınn sana moral olsn oda senınle aynı doktora gıttı demekı adam bılıyo adam bı bana yaramaduı
1 lt su içtim girdim cnm transfer sırasında aşırı sıkışık değildim. hatta hemşire hnm bastırdı biraz görünsün diye.Anladım canım yarın 2 de gidicem transfere sen çok sıkışık miydin canm idrara kalktım mi tuvalete transferde sonra
cnm ben hıc bılmıyorm bu a klite b kalıte olayını ya batmanbegınn soylesın barı ne yapmıslar 4a ıcınE
EvtEvtEvet ya maşallah onu duyunca heyecanlandimn birazcık. Yok tatlım ben kendimi baz alıyorum ilk tedavi negatifti ya embiryolarimda o tedavimde dondurukdu çok ta kaliteli değil gibi geldi. Doktor iyi kalite demişti ama batmanbeginn inki 4aa imiş benimki 3bb ama Rabbim nasip ettikten sonra iyi olanda tutuyor orta kalite olanda
canm sen transferden oncemı lavaboya gıttın? anlamadm1 lt su içtim girdim cnm transfer sırasında aşırı sıkışık değildim. hatta hemşire hnm bastırdı biraz görünsün diye.
15 dk o yatakta dinlendim. yatağa götürdükten 5 dk sonra anormal sıkıştım dayanamadım ve tek başıma lavaboya gittim. yarım saat sonra bidaha gittim. o kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?