2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben 2 litre falan icmistim dayanamadım beklerken hemşire git biraz boşalt dedi ama yine de rahatlayamadim bende az içiçe bu defa çok kötü oluyorum yoksa. Çok sağol canım bilgiler için değerin yüksek çıkar inşallah yarin

cnm ben hıc bılmıyorm bu a klite b kalıte olayını ya batmanbegınn soylesın barı ne yapmıslar 4a ıcın
Bişey yapmaya gerek yok sanırm bünyeyke ilgili dir heralde herkesin yumurta kalitesi farklı bi de ilaçlarda farklı dozlarda oluyo ya

Bişey yapmaya gerek yok sanırm bünyeyke ilgili dir heralde herkesin yumurta kalitesi farklı bi de ilaçlarda farklı dozlarda oluyo ya
anladm cnm yumurta kalıtesı ıle alakalı yanı esımıze bısı yedırıp ıcırmemız gerekıyorsa benm hal zamanım var ben kecıboynuzu pekmzı aldım 1 hafta oluyo toplamda bı 2 gun once 2 kasık aldı yemıyor benmde sımdı korku sardı o safhaya gelmedıgımden dolayı dusunmemıstm bana suan opu ve transfer dahı cok uzak

Merhaba haziran ve Temmuz nasıl tüp bebek olur? Ramazan ayı! İbadet ayı, ben inşallah ramazan ayından sonra düşünyorum, Memorial hast , 4 deneme yeni hastahane yeni doktor! Inşallah hayırlısı, size de bol şanslar

merhabalar sızınde tedavınız sımdıden hayırlı olsun ama neden hazıran ve temmuzda tup bbek olmaz zaten yeterınce kafamız karıstı ben ve bırcok arkadasımın gercı ben ılaclarımı bu ay alıyorm ınsallah dıer aya kalmam ama neden olmaz ramazan ayında yanı varsa bır zararı bızde bılelım ınsallh daha hayırlı olur mubarek ayların hurmetıne

ben bu ay yaptırıyorum ancak çalışan bazı arkadaşlar öğretmen olanlar için en uygun aylar yaz ayları.Bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ben kendimce.Nasip kısmet..

işte benim ait olduğum topik burdaymışta haberim yokmuş....
selam kızlar,
eşim temmuz-ağustos tüp deneriz dedi. ben onu kafamda temmuza çektim burayı okuyunca gaza geldim ikna edebilirsem haziranda deneyeyim bari :)) sperm düşüklüğü sorunumuz var bizimde 5milyon

korku heyecan endişe umut o kadar karışıkkı birbirine..
Serass canım sen eurofertil'de deneme yapıp memnun kalmamıssın tek tek okudum tum yazılanları. nedir ordaki memnuniyetsizliğin? orayla görüşmeye gittim çok içime sinmişti ama kk'da kimse burdan bahsetmiyor çok enteresan, bu yüzden bahçeci umut'u da ciddi ciddi düşünmeye başladım ama iki merkez arasında aldığım fiyatlara göre 2bin tl ye yakın fark var (umut daha pahalı)buda hiç az değil ve kafam çorba gibi

SEN BAHÇECİYE GİT GEBELİK ORANI EN YÜKSEK KLİNİK BİRDE İLGİ ALAKA ÇOK GÜZEL

görüşmeye gidicem yarın veya önümüzdeki haftaiçi bir gün. aslında bugün gaza geldim ama tahliller evde
galiba umut'la devam edeceğim ama ama ama ama.... ama'lar çok işte biran önce haziran temmuz gelsin ya

:))))) ayy ama gercekten sinir oluyorum yaa
aminn canım aminn Allahım dermansız dert vermesinn

kızlar cok heyecanlıyım eşim ikna oldu:))) haftaya adetım gelır ve bız konyada novafertıle gıdıcez.. adanada bırkaç merkez var mersınde 1 tane var. ama ben konyayı tercıh ettım orda yaptıracaz. zaten mısafırhanelerı varmıs ucretsız kalıyormuşuz..
kızlar sıze sorum şu.. kalan yumurtalarınızı dondurdunuz mu naptınız;?
ben olmama ıhtımalıne karsı dondursam mı dıyorum.. tekrar tüp bebek tedavısıne gerek kalmaması ıcn..
bir soru daha sorayım barı:)) agda işini napıyosunuz kızlar malum 15 gun falan suruyor tedavı..

kaç güne kadar yemelıyız
Canım ben topikte 4 gün ye daha sonra yeme diye yazılar okumuştum bi de kuru Kayısı ye tatlım kabız olmaman kazım onun için hayırlı olsun bu arada topiğin hamileleri artsın Uğur getirin bizede

Ayy canım yaa ben napıyım bilemedim daha hala da aramadılar bakalım benim bekleyen bebişler ne alemde

Kuzum içtiğimiz ilaçlardan hormonlar alt üst oluyor bi sinir oluyo bende çok sinirli gergindim

bu arada ılk mujdelı haber benden B batmanbeginn HAMİLE ARKADAŞLAR DARISI BIZLERE BURDAKI DUA EDEN HERKESE MAŞALLAH LISTEMIZIN ILK HAMİLESİ HAYIRLI UGURLU GELSİN ALLAHIM KIMSENIN EMEGINI YMESIN DARISI BIZLERE
Ayy çokkkk sevindim hayırlı olsun canımm Rabbim kucağına Alıp mis kokusunu içine çektiğin günleride göstersin darısı da bizlere inşallah
Canım yaa nar suyunun faydasını görmedim ama narın kendisini yiyecek de bu ay yememin bi faydası olmaz ki histereskopi olucam yaa bi dahaki ay yesem
bende bu ay başlıyorum allahın izni ile tüp bebeğe...bahçeci fulya
Hayırlı olsun canımmm bol bebişli olsun

merhaba arkadaşlar bende mayıs ayı içinde bahceci umut tüp bebekte tedaviye başlıyorum kısmetse. :)
Hayırlı olsun tatlım bol bol bebişli olsun bu ay hepimize inşallah :))

Canımm hakkında neresi hayırlı ise Rabbim o merkeze kısmet etsin inşallah hayırlı olsun zor bi süreç ama minik yumuk elleri düşününce kolaylaşıyor tatlım

Kızlar yaaa ne konuşmuşsunuz yaa maşallah oturdum bi saat okudum yokluğumu fırsat bildiniz dimi
Bugün merkezle konuştum haftaya cuma histereskopi var çok tırsıyorummmm

ben de haziran temmuza kalmak ıstemedım ramazandan dolayı o yuzden esımı zorladım ve mayısa ıkna ettım

canım kalitesine göre embriyoloğun donduralım derse mutlaka dondur.
ağda işini bıraktım canım ben artık saldım çayıra mevlam kayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…