Canımmm kalan embriyolarını kesinlikle dondur tutsa bile ikinci Bebeğin için kullanırsın tatlım hayırlı olsun tedavin bebişine kavuş inşallah valla ben gidemedim ağdaya tedavide mecburen ara verdimkızlar cok heyecanlıyım eşim ikna oldu:))) haftaya adetım gelır ve bız konyada novafertıle gıdıcez.. adanada bırkaç merkez var mersınde 1 tane var. ama ben konyayı tercıh ettım orda yaptıracaz. zaten mısafırhanelerı varmıs ucretsız kalıyormuşuz..
kızlar sıze sorum şu.. kalan yumurtalarınızı dondurdunuz mu naptınız;?
ben olmama ıhtımalıne karsı dondursam mı dıyorum.. tekrar tüp bebek tedavısıne gerek kalmaması ıcn..
bir soru daha sorayım barı:)) agda işini napıyosunuz kızlar malum 15 gun falan suruyor tedavı..
:))))))))hahahahha alemsin.. adetın 2. gunu alttan bakıyorlar dımıcanım kalitesine göre embriyoloğun donduralım derse mutlaka dondur.
ağda işini bıraktım canım ben artık saldım çayıra mevlam kayıra
güzel dileklerin için sağol canım benim. hiç korkma Allahın izniyle kolay bir işlem :) inşallah tez zamanda bebişine kavuşur herkesss:)Canım ben topikte 4 gün ye daha sonra yeme diye yazılar okumuştum bi de kuru Kayısı ye tatlım kabız olmaman kazım onun için hayırlı olsun bu arada topiğin hamileleri artsın Uğur getirin bizede
Ayy canım yaa ben napıyım bilemedim daha hala da aramadılar bakalım benim bekleyen bebişler ne alemde
Kuzum içtiğimiz ilaçlardan hormonlar alt üst oluyor bi sinir oluyo bende çok sinirli gergindim
Ayy çokkkk sevindim hayırlı olsun canımm Rabbim kucağına Alıp mis kokusunu içine çektiğin günleride göstersin darısı da bizlere inşallah
Canım yaa nar suyunun faydasını görmedim ama narın kendisini yiyecek de bu ay yememin bi faydası olmaz ki histereskopi olucam yaa bi dahaki ay yesem
Hayırlı olsun canımmm bol bebişli olsun
Hayırlı olsun tatlım bol bol bebişli olsun bu ay hepimize inşallah :))
Canımm hakkında neresi hayırlı ise Rabbim o merkeze kısmet etsin inşallah hayırlı olsun zor bi süreç ama minik yumuk elleri düşününce kolaylaşıyor tatlım
Kızlar yaaa ne konuşmuşsunuz yaa maşallah oturdum bi saat okudum yokluğumu fırsat bildiniz dimi
Bugün merkezle konuştum haftaya cuma histereskopi varçok tırsıyorummmm
of bıde dondurmaya para gıderCanımmm kalan embriyolarını kesinlikle dondur tutsa bile ikinci Bebeğin için kullanırsın tatlım hayırlı olsun tedavin bebişine kavuş inşallah valla ben gidemedim ağdaya tedavide mecburen ara verdim
ayyyy işte tam da o gün başladı herşey :) ben alttan bakılacağını bilmiyordum dolayısıyla almamıştım. enemmm bir gittim aç dediler elim ayağım titredi walla utancımdan:))))))))hahahahha alemsin.. adetın 2. gunu alttan bakıyorlar dımı
Ayy inşallah kuzum yaa Aminnnn inşallah :)))güzel dileklerin için sağol canım benim. hiç korkma Allahın izniyle kolay bir işlem :) inşallah tez zamanda bebişine kavuşur herkesss:)
Gider ama tekrar ilaç kullanıp hormon yüklemenden iyidir tatlımof bıde dondurmaya para gıderben agdamı kendım yapıyorum evde.. carsamba adetımı beklıyorum. salı yapayım gıttıgı yere kadar artık:)) orda cıkarsa jıletlerım napim:)))
Ayy bi kerede ben öyle olmuştum hesapta sadece konuşacaktım drla aşılamam yapılırken ağda yapacak diye de almamıştım Dr bi de aç demesin mi Ayy ne utanmıştımmmayyyy işte tam da o gün başladı herşey :) ben alttan bakılacağını bilmiyordum dolayısıyla almamıştım. enemmm bir gittim aç dediler elim ayağım titredi walla utancımdanama mecburen açacaksın....
sonra da dedim ki ula zaten en kötü halini gördü salla gitsin dedim ehheheehhehhe
BENDEEEE NEFRET EDİYORUMMM....AMA BURAYI SEVİYORUMMMMmaşallah aktif bir topik oldu.. sessiz topıklerden nefret edıyorum:))
Cnm benim yas 28 2 yillik evliyiz 1 yili askindir deniyoruz 1 asilama basarisiz ctesi gorusmeye gidecem ve ilk adetimlede baslayacaz kismetse.. beklenen adet tarihimde 15 ile 20 mayis arasi morfoloji ve hiz skntimiz var bende gorunurde bi sknti yok bakalim tedavi nasil ilerlicek buarada merkez de sisli menorial ama sen acibadem maslak yazmissin neden oyle dusunuyorsun ben kendi onceden gittigim doktora bu hafta sordum ama kadikoyacibadem mi yoksa menorial mi diye o bana memorial dedi ama maslagi hic dusunmemistim aciklarmisin birazinşallah bu 3 ayların bereketı bızlerle olur cnm bahceci cok ıyı merkz ıstanbula gıdıcek gucum olsaydı acıbadem mslak ve bahcecı dusunurdum ınsallah hayırlı olur tedavn
Benim lızımda memırialde oldu bence en iyisi orası ben medical parkta yaptırdım çünkü memotialdekı doktorum oraya geçtiCnm benim yas 28 2 yillik evliyiz 1 yili askindir deniyoruz 1 asilama basarisiz ctesi gorusmeye gidecem ve ilk adetimlede baslayacaz kismetse.. beklenen adet tarihimde 15 ile 20 mayis arasi morfoloji ve hiz skntimiz var bende gorunurde bi sknti yok bakalim tedavi nasil ilerlicek buarada merkez de sisli menorial ama sen acibadem maslak yazmissin neden oyle dusunuyorsun ben kendi onceden gittigim doktora bu hafta sordum ama kadikoyacibadem mi yoksa menorial mi diye o bana memorial dedi ama maslagi hic dusunmemistim aciklarmisin biraz
Suanki tedavin medikal.park nur hanim mi:) eskiden o varmis ve herkes cok seviyomus sanirim ama iste laboratuvarina guvenemiyorum.baska yerlerin yoksa doktor bazinda baksam baska hastaneye giderdim gibitugcesemedikal.parkt: 40859279 .!.:Benim lızımda memırialde oldu bence en iyisi orası ben medical parkta yaptırdım çünkü memotialdekı doktorum oraya geçti
Aynennn bende yoğundur kızların da bugün yokluğumuzu fırsat bilip konuşası tutmuş canımmBirde bugun cok yogundum sizinde cok konusasinz tutmus yani:))))
Yaaa ama ben daha 23 yaşındayım kiiiiiAllahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !
[Üye----------------Yaş -----Deneme ------ Merkez ---- - Transfer---------- Sonuç
Saricicek --------- 34 ------- 2.deneme ------ Ankada adana ------- tedavide
Batmanbeginn ----- 30 -------1.deneme ---------Ankada Adana -----------HAMİLE
Tusemim ------------- 25------------ ????? -----------Maslak Acıbadem --- Transfer beklıyor
TuğçeSerdar----------24 --------- 2.deneme -------Medical Park Göztepe ------14 mayıs
Yenibidunya --------- ??-----------2.deneme-----------Ankada Adana ----08.05.2015 transfer
Gülşahbeyza---------- 28--------- 1.deneme -------Gelecek Tüp Bebek Merkezi ---- 29Mayıs
Umut88------------ ?? -----------4.deneme ---------- ?? ---------- tedavide
Majesteleri----------- 37---------7.deneme--------- Ankara Navart -------- Tedavide
cananu.....................??? ------------???-------------------Bahçeci Umut ----------- Tedavide
kuslar ------------------?? ------------- 4.deneme --------------İzmir KENT------- tedavide
İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım ben adanada yaptırıyor um sen Adana Sami oturuyorsun ta konya iyi göze alabilirsin tatlım uzağı. Hayırlı olur inşallah. Kesinlikle dondur ben namaz dondurmayiz diyodum ohss olunca nebze kaldık doldurmaya ama iyi ki dondurmusum çünkü ilk tedavi negatif şimdi 2. Yi deniyorum iğne falan yok sadece hap kullanıyorum çok daha kolay oluyo. Bu arada yarın transferim var . Ağda işini canım adetten 1 gün önce yapsan zaten 15 günde çıkar tek tük çıkanları da makinayla alırsın. Her kontrole gideceğim zaman bi makinayla üstünden geccccckızlar cok heyecanlıyım eşim ikna oldu:))) haftaya adetım gelır ve bız konyada novafertıle gıdıcez.. adanada bırkaç merkez var mersınde 1 tane var. ama ben konyayı tercıh ettım orda yaptıracaz. zaten mısafırhanelerı varmıs ucretsız kalıyormuşuz..
kızlar sıze sorum şu.. kalan yumurtalarınızı dondurdunuz mu naptınız;?
ben olmama ıhtımalıne karsı dondursam mı dıyorum.. tekrar tüp bebek tedavısıne gerek kalmaması ıcn..
bir soru daha sorayım barı:)) agda işini napıyosunuz kızlar malum 15 gun falan suruyor tedavı..
Sağol canım hayırlısı artık. Benim adetim düzenlidir. Çarşamba gelir sanırım. Ben sali gunu yolayim kendimi:)))İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım ben adanada yaptırıyor um sen Adana Sami oturuyorsun ta konya iyi göze alabilirsin tatlım uzağı. Hayırlı olur inşallah. Kesinlikle dondur ben namaz dondurmayiz diyodum ohss olunca nebze kaldık doldurmaya ama iyi ki dondurmusum çünkü ilk tedavi negatif şimdi 2. Yi deniyorum iğne falan yok sadece hap kullanıyorum çok daha kolay oluyo. Bu arada yarın transferim var . Ağda işini canım adetten 1 gün önce yapsan zaten 15 günde çıkar tek tük çıkanları da makinayla alırsın. Her kontrole gideceğim zaman bi makinayla üstünden geccccc
Canım konya novafertili çok övüyorlar. Ben mersinden çıkıp gelicem oraya:) sen neden orayı tercih etmedinmerhaba kızlar,sonunda aradığım topiği buldum,ben konyada oturuyorum,temmuzda tüpbebek düşünüyoruz bizde,eşim istanbulda yaptıralım diyor,ilk spermlerimizi medicalpark göztepede dondurduk,tedavimiz de orda olur gözüyle bakıyorduk ama burdaki yorumları okudukça kafam karıştı medicalparkta tedavi gören var mı aranızda yorumlarınızı duymak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?